Cari Copywriter Yang Terbaik untuk Membuatkan Perniagaan Anda Terserlah

Setiap jenama mempunyai kisah yang unik untuk diceritakan. Penulisan iklan yang berpengaruh haruslah menggunakan perkataan yang tepat, supaya kandungan yang dihasilkan dapat memikat hati pelanggan anda.

Siarkan Projek

Mulakan Hari Ini

Jangan Pernah Kehilangan Idea Untuk Berkata-Kata

Fikirkan salinan anda sebagai salam yang pertama di antara anda dan bakal-bakal potensi pelanggan anda. Sambut mereka dengan isi yang dioptimumkan, segar dan menarik mereka sedalam-dalamnya!

Ilustrasi buku-buku motivasi di atas rak.
Ilustrasi sebuah komputer

Penulisan Iklan Laman Web

Jangan pandang rendah pada kuasa laman sesawang yang ditulis dengan hebat. Sesungguhnya, laman sesawang anda mungkin menjadi pandangan pertama yang orang ramai ada pada anda atau perniagaan anda. Salinan yang baik berhubung lebih baik daripada terlalu 'menjual' bagi pembaca-pembaca anda.

Ilustrasi bumi

Pengoptimuman Enjin Carian (SEO)

Pastikan bakal-bakal pelanggan anda boleh mencari anda secara atas talian. Mendapat kedudukan teratas di laman yang pertama, bukanlah permainan kanak-kanak - tetapi ia adalah asas kepada setiap strategi pemasaran atas talian. Mengoptimumkan isi laman sesawang anda memastikan audiens sasaran anda boleh mencari laman anda apabila mereka menggunakan enjin-enjin carian seperti Google.

Ilustrasi menunjukkan sebatang pen penulisan.

Pemasaran Isi

Siaran blog, artikel dalam talian, surat berita yang banyak! Penonton anda berhak mendapat kandungan terbaik. Sentuh minat mereka dan memikat mereka, dengan kandungan bertulis yang dibuat untuk kesempurnaan. Malah, 92%1 syarikat yang membuat blog banyak kali setiap hari telah memperoleh pelanggan dari blog mereka.

1Hubspot - 20 Fresh Stats About the State of Inbound Marketing in 2012

Kini Perniagaan Anda Boleh Tampak Cantik Dan Didengari Jelas

Dalam dunia pasaran, tona suara anda membantu anda untuk menyerlahkan diri daripada pesaing-pesaing anda. Mencari tona suara yang berjaya menyampaikan tentang jenama anda, nilai-nilai anda dan memberikan perasaan yang sama yang anda mahukan dalam pembaca-pembaca anda adalah sedikit rumit. Upah penyalin yang terbaik untuk menulis cerita perniagaan anda.

Ilustrasi menunjukkan suratkhabar Freelancer.

Berhubung Dengan Audiens Sasaran Anda

Bagaimanakah anda dapat membuat khalayak mengikut telunjuk anda? Jawapannya mudah - tulis kandungan yang bercakap dengan mereka. Kajian menunjukkan bahawa 78%2 pelanggan percaya bahawa organisasi yang menyediakan kandungan tersuai tertarik untuk membina hubungan yang baik. Apa sebenarnya kandungan tersuai? Kami bercakap tentang blog, artikel dalam talian dan surat berita yang disesuaikan untuk memupuk khalayak sasaran anda.

Siarkan Projek Upah Penulis Iklan terbaik 2Smart Bug Media - 26 Stats That Prove Content Marketing Increases Lead Generation, Sales, and ROI
Ilustrasi menunjukkan brosur mengenai pemanis mulut.

...Dan Pada Masa Yang Sama Anda Membuat Tugasan Lain

Sesiapa pun akan memberitahu anda menjalankan perniagaan mengambil masa yang lama. Apabila anda mengupah seorang penulis salinan yang profesional, anda bukan sahaja mendapat seseorang yang boleh memikirkan sebuah ayat yang baik, anda juga menjimatkan masa anda yang sangat ternilai. Pakar-pakar penulis salinan boleh menulis salinan yang hebat sebelum tarikh tamat. Ini bermakna anda boleh mempunyai masa untuk meminum kopi di waktu pagi yang anda selalu inginkan.

Ilustrasi menunjukkan secawan kopi.

Perakuan

"Freelancer membantu saya dengan bisnes saya dan boleh menjadi berguna dan alat yang kuat jika anda memahami bagaimana ia bekerja"

logicbz

Ia Semudah 1-2-3

Penyalin Yang Sempurna Hanya Pada Satu Klik

(Tidak memerlukan thesaurus.)

Siarkan Projek

Siarkan Projek

Hanya anda tahu perniagaan anda dengan baik. Hanya log masuk dan paparkan projek, perincikan kerja yang perlu dibuatkan, termasuk mana-mana syarat khusus yang perlu diikuti.

Bekerjasama

Kerjasama yang baik menghasilkan kerja yang baik. Anda akan bersama pekerja bebas anda pada setiap langkah - memberikan kepakaran anda, dan maklumbalas supaya hasil yang diberi adalah hebat.

Kepuasan Hati Terjamin

Anda bertanggungjawab. Hanya melepaskan pembayaran apabila anda 100% berpuas hati dengan produk akhir. Ambil pemilikan penuh hak cipta apabila kerja selesai.