Urus Perniagaan Anda dengan seorang Pakar Pemasukan Data

Adakah kerja semakin menimbun dalam buku log anda? Mungkin anda perlukan beberapa data dimasukkan dan dianalisiskan, atau beberapa fail dikemaskini dan ditukarkan. Upah orang yang sesuai untuk bantu mengosongkan buku log anda dengan pantas.

Siarkan Projek
Tingkatkan Kecekapan

Luangkan Kurang Masa Melakukan Pemasukan Data...

... Dan lebih banyak masa memberi tumpuan kepada gambaran yang lebih besar. Kemasukan data lebih daripada sekadar kerja salin dan tampal. Anda akan memerlukan seseorang dengan masa yang cukup dan kemahiran untuk melakukannya dengan betul, dan melakukannya dengan cepat.

Ilustrasi meja berserta komputer dan aplikasi word processor terbuka

Pemprosesan Borang dan Dokumen

Dari tinjauan dan borang yang dipenuhi dengan tangan, ke invois dan juga tuntutan insurans, pemprosesan boleh menjadi proses yang lambat, memakan masa dan mahal. Anda perlu menarik maklumat dari medan data yang berkaitan, mendigitalkan, menangkap dan menghasilkan output yang paling sesuai dengan tujuan anda (iaitu Excel, CSV, Word). Jadi, jika anda terus memproses secara manual semua dokumen syarikat anda, mungkin masanya untuk menyumberluarkan kerja kemasukan data anda.

Keputusan Serta-Merta Atas Talian

Dapatkan pemasukan data yang pantas dan efisien dihantarkan terus di tempat anda. Seorang pakar pemasukan data boleh memberikan data yang terkini, dan tepat hanya dari mana-mana sahaja di seluruh dunia. Sediakan pembuat keputusan anda dengan data yang tepat, terkini dan berikan perniagaan anda lebih ke hadapan daripada para pesaing.

Data Memajukan Keputusan-Keputusan Perniagaan Yang Terbaik

Jangan buat keputusan perniagaan yang penting berdasarkan kehendak. Perniagaan yang berjaya memanfaatkan maklumat yang tepat, informasi terkini untuk merancang secara strategik langkah mereka seterusnya, untuk membawa perniagaan mereka ke peringkat seterusnya. Kebelakangan ini, keputusan berasaskan data raja yang memerintah.

Ilustrasi computer lama dengan data

Sedia untuk Menjimatkan Masa?

Mengupah seorang pekerja bebas adalah alternatif yang terbaik untuk mengupah staf tambahan apabila anda tidak mampu untuk membayar gaji sepenuh masa. Mula berjimat dengan mencari seorang pakar pengkhusus data hari ini.

Ilustrasi sebuah jam

Sedia untuk Menjimatkan Wang?

Ia adalah lebih murah untuk mengupah seorang pekerja bebas daripada mengupah pekerja sepenuh masa (tambahan pula dengan menyara kesemua kos-kos tambahan yang leceh yang berkaitan dengan pekerja). Anda mungkin tidak mempunyai kerja yang secukupnya untuk mengupah seseorang sepenuh masa.

Ilustrasi resit
Ilustrasi sebuah komputer riba

Siarkan Projek

Hanya anda yang tahu tentang perniagaan anda. Hanya log masuk dan semak lalu pekerja-pekerja bebas berbakat kami yang bersemangat untuk menyediakan perkhidmatan Pemasukan Data mereka kepada anda.

Ilustrasi menunjukkan mesej-mesej perbualan

Bekerjasama

Semak spesifikasi dan berikan maklumbalas, semuanya pada satu tempat. Anda akan bekerjasama dengan pekerja bebas anda pada setiap langkah, menyediakan kepakaran dan maklumbalas anda supaya hasil yang dikeluarkan mengikut kemahuan anda.

Ilustrasi sebuah pingat

Kepuasan Hati Terjamin

Anda bertanggungjawab. Hanya lepaskan bayaran untuk projek Kemasukan Data anda apabila anda 100% berpuas hati dengan produk akhir. Ambil pemilikan penuh hak cipta apabila kerja selesai.