Urus Perniagaan Anda dengan seorang Pakar Pemasukan Data

Adakah kerja semakin menimbun dalam buku log anda? Mungkin anda perlukan beberapa data dimasukkan dan dianalisiskan, atau beberapa fail dikemaskini dan ditukarkan. Upah orang yang sesuai untuk bantu mengosongkan buku log anda dengan pantas.

Siarkan Projek
Tingkatkan Kecekapan

Luangkan Kurang Masa Melakukan Pemasukan Data...

... Dan lebih waktu mengetengahkan perkara yang lebih penting. Kemasukan data bukan hanya kerja menyalin dan menampal. Anda perlukan seseorang dengan masa yang lengang untuk dapatkan kemahiran untuk buatnya dengan betul dan cepat.

Ilustrasi meja berserta komputer dan aplikasi word processor terbuka

Pemprosesan Borang dan Dokumen

Dari survey yang diisi tangan dan juga borang, kepada invois dan tuntutan insuran, prosen boleh menjadi perlahan, makan masa dan mahal. Anda perlu tarik informasi dari tempat data yang berkaitan, tukar kepada bentuk digital, tangkap dan hasilkan hasil yang terbaik mengikut dengan kehendak anda ( Contoh : Excel, CSV, Word). Jadi jika anda sangkut membuatnya secara manual memproses semua dokumen syarikat anda, mungkin ini waktu anda outsource untuk membuat kerja kemasukan data anda.

Keputusan Serta-Merta Atas Talian

Dapatkan pemasukan data yang pantas dan efisien dihantarkan terus di tempat anda. Seorang pakar pemasukan data boleh memberikan data yang terkini, dan tepat hanya dari mana-mana sahaja di seluruh dunia. Sediakan pembuat keputusan anda dengan data yang tepat, terkini dan berikan perniagaan anda lebih ke hadapan daripada para pesaing.

Data Memajukan Keputusan-Keputusan Perniagaan Yang Terbaik

Jangan buat pilihan bisnes dengan melulu. Bisnes yang berjaya menggunakan informasi yang tepat dan terkini untuk mengatur secara strategik langkah mereka seterusnya, untuk menaikkan bisnes mereka ke tahap seterusnya. Hari ini, pilihan berdasarkan data jadi raja pemerintah.

Ilustrasi computer lama dengan data

Sedia untuk Menjimatkan Masa?

Mengupah seorang pekerja bebas adalah alternatif yang terbaik untuk mengupah staf tambahan apabila anda tidak mampu untuk membayar gaji sepenuh masa. Mula berjimat dengan mencari seorang pakar pengkhusus data hari ini.

Ilustrasi sebuah jam

Sedia untuk Menjimatkan Wang?

Ia adalah lebih murah untuk mengupah seorang pekerja bebas daripada mengupah pekerja sepenuh masa (tambahan pula dengan menyara kesemua kos-kos tambahan yang leceh yang berkaitan dengan pekerja). Anda mungkin tidak mempunyai kerja yang secukupnya untuk mengupah seseorang sepenuh masa.

Ilustrasi resit
Ilustrasi sebuah komputer riba

Siarkan Projek

Hanya anda yang tahu tentang perniagaan anda. Hanya log masuk dan semak lalu pekerja-pekerja bebas berbakat kami yang bersemangat untuk menyediakan perkhidmatan Pemasukan Data mereka kepada anda.

Ilustrasi menunjukkan mesej-mesej perbualan

Bekerjasama

Semak spesifikasi dan berikan maklumbalas, semuanya pada satu tempat. Anda akan bekerjasama dengan pekerja bebas anda pada setiap langkah, menyediakan kepakaran dan maklumbalas anda supaya hasil yang dikeluarkan mengikut kemahuan anda.

Ilustrasi sebuah pingat

Kepuasan Hati Terjamin

Anda bertanggungjawab. Hanya lepaskan bayaran untuk projek Kemasukan Data anda apabila anda 100% berpuas hati dengan produk akhir. Ambil pemilikan penuh hak cipta apabila kerja selesai.