Dapatkan Rekaan Grafik Berpiksel-sempurna Untuk Perniagaan Anda

Anda cuma ada 50 milisaat untuk memberikan gambaran pertama yang hebat. Persembahkan perniagaan anda dengan gaya terbaik menerusi reka bentuk yang menarik.

Siarkan Projek
Rekaan Logo bernilai $300 USD oleh soudgcombr di Freelancer
Berikan Jenama Anda Sebuah Suara

Sebuah Gambar Mempunyai Seribu Patah Perkataan

Mari kita hadapi, kita makhluk visual. Kajian menunjukkan bahawa 90% maklumat yang dihantar ke otak adalah visual, dan artikel dengan imej yang betul mendapat 94% lebih banyak pandangan. Ketik terus ke dalam minda pelanggan prospektif anda dan membuat kandungan yang mereka akan terpaksa membaca dan terlibat.

Contoh Pembetulan Gambar bernilai $26 USD oleh schmidtkrisztina di Freelancer
Pembetulan Gambar bernilai $26 USD oleh schmidtkrisztina di Freelancer Siarkan Projek Seperti Ini

Menonjol dari orang ramai...

Sama ada anda adalah syarikat yang baru bermula yang ingin diketahui, atau perniagaan veteran yang memerlukan penjenamaan semula yang baik, seorang pereka grafik boleh membantu anda untuk membezakan diri anda daripada pesaing anda. Kagumkan audiens anda dengan rekaan-rekaan grafik yang penuh berpersonaliti yang memberitahu cerita yang unik mengenai jenama anda, dan menaikkan trafik ke laman sesawang, blog, produk dan perkhidmatan anda.

Contoh Rekaan Logo & Konsep bernilai $300 USD oleh soudgcomber di Freelancer
Rekaan Logo & Konsep bernilai $300 USD oleh soudgcomber di Freelancer

...dan berinteraksi dengan klien-klien anda.

Dalam dunia hari ini, teks tidak lagi cukup. Malah, kajian menunjukkan bahawa 40% orang akan bertindak balas dengan lebih baik kepada maklumat visual daripada teks biasa. Hampir separuh daripada semua pengguna internet telah menyiarkan semula foto atau video yang mereka temui dalam talian. Ceriakan perbualan dengan reka bentuk grafik yang menarik pelanggan baru dan memastikan mereka terlibat.

Contoh Rekaan Pemuka bernilai $100 USD oleh marslegarde di Freelancer
Rekaan Pemuka bernilai $100 USD oleh marslegarde di Freelancer
Mulakan Hari Ini

Cari Pereka Grafik yang Sesuai

Ilustrasi menunjukkan pemaparan sebuah projek

Siarkan Projek

Setiap rekaan yang hebat bermula dengan pemaparan sebuah projek. Hanya log masuk dan terangkan projek anda secara terperinci, supaya pekerja bebas anda boleh menyuaikan perkhidmatan mereka kepada keperluan anda.

Ilustrasi menunjukkan kerjasama pada sebuah projek

Bekerjasama

Semak bida-bida yang masuk dan tinggalkan maklumbalas kepada pekerja-pekerja bebas, supaya mereka dapat menyiapkan kerja dengan cara yang betul.

Ilustrasi menunjukkan penganugerahan sebuah projek

Kepuasan Hati Terjamin

Lepaskan pembayaran hanya apabila anda 100% berpuas hati dan mengambil pemilikan hak cipta sepenuhnya apabila kerja disiapkan.

Contoh Rekaan Logo bernilai $75 USD oleh geelator di Freelancer
Rekaan Logo bernilai $75 USD oleh geelator di Freelancer

Perakuan

"Freelancer membantu saya dalam perniagaan saya dan boleh menjadi sebuah alat yang berguna dan berkuasa jika anda faham bagaimana ia berfungi."

logicbz