Kami mahu anda menjadi
Hero Freelancer.com

Anugerah Pemasar Tahun Ini $25,000 USD

Leaderboard Semasa

Mulai 15 Mei 2018 hingga 19 Jun 2018, kami sedang mencari Hero Freelancer.com. Letakkan kemahiran pemasaran rujukan anda untuk ujian dan tunjukkan kepada kami berapa banyak rakan yang boleh anda jemput ke Freelancer.com! Pemenang akan menerima kemasyhuran dan kemuliaan sebagai Hero Freelancer.com DAN Wang tunai $20,000. Pemenang mingguan juga berpeluang memenangi wang tunai $1,000.

Pangkat Nama Perolehan
1 Imara Software Solutions $720 USD
2 subhan05 $460 USD
3 joeblackis17 $260 USD

Hero Mingguan

Setiap minggu, hero mingguan membahagi sejumlah $1000 USD dengan membawa paling banyak orang. Adakah anda akan menjadi salah seorang hero mingguan yang akan datang?

darrelwilson $500 USD Winner
Imara Software Solutions $500 USD Winner
Imara Software Solutions $1000 USD Winner
joeblackis17 $1000 USD Winner
Imara Software Solutions $1000 USD Winner
Imara Software Solutions $20000 USD Winner

Bagaimanakah saya boleh menjadi seorang Hero?

Bagaimana untuk mengambil bahagian dalam Ilustrasi
 1. Kongsi

  Kongsi pautan pendaftaran anda kepada rakan anda, dan mereka akan mendapat $20 USD apabila mereka mendaftar!

 2. Rujuk

  Bagi setiap orang yang mendaftar melalui pautan pendaftaran anda, anda akan dapat $20 USD untuk dibelanjakan ke Freelancer sebaik sahaja mereka menghabiskan $50 USD di laman web ini.

 3. Dapatkan Mata

  Pengguna yang mendapat jumlah pendaftaran yang berjaya melebihi Mei 15, hingga 19 Jun, 2018 akan menjadi Hero Freelancer.com dan menerima hadiah wang tunai $20,000.

Kami mahu menyokong bakat dan kreativiti orang luar biasa seperti anda!

Freelancer.com adalah pasaran bebas Pekerjaan Bebas terbesar di dunia dengan lebih daripada 28 juta ahli dari 247 negara. Berjuta-juta perniagaan menggunakan Freelancer di seluruh dunia untuk menjadikan idea mereka menjadi kenyataan. Anda boleh membuat projek baru untuk membina perniagaan anda dan mendapatkan sebut harga kompetitif kumpulan bakat dari seluruh duniadalam beberapa minit.

Soalan-soalan Lazim

 • Apakah hadiah untuk pertandingan?

  Pengguna dengan bilangan rujukan yang paling berjaya untuk setiap minggu pertandingan akan memenangi $1,000 tunai. Pengguna dengan bilangan rujukan yang paling berjaya dalam tempoh persaingan memenangi hadiah utama sebanyak $20,000.

 • Adakah ini terbuka untuk pengguna Freelancer baru?

  Pertandingan ini terbuka kepada semua pengguna Freelancer.com dalam kedudukan yang baik.

 • Apakah keperluan untuk menyertai?

  Anda perlu mempunyai kaedah pembayaran yang sah dan nombor telefon yang disahkan untuk turut serta. Apabila ini selesai anda boleh pergi di sini untuk mendapatkan pautan pendaftaran peribadi anda. Terma dan syarat penuh boleh didapati di sini di bawah tajuk "Hero Pertandingan Freelancer.com".

 • Bilakah rujukan dirujuk ke leaderboard?

  Rujukan hanya diambil kira apabila dia melepaskan jumlah gabungan $50 USD untuk perkembangan projek atau anugerah pertandingan.

 • Apa yang berlaku apabila seseorang mendapat lebih daripada satu pautan pendaftaran?

  Bonus rujukan akan dikira terhadap pengguna yang mendaftar pautan adalah yang terakhir pengguna baru mendarat sebelum mendaftar.

 • Berapa lamakah pertandingan berlangsung?

  Pertandingan bermula pada 15 Mei 2018 dan berlangsung sehingga 19 Jun, 2018. Untuk mengira, kredit harus diperolehi semasa tempoh pertandingan.