Ubahsuai Kempen Pemasaran Internet Anda

Membina saluran paip untuk penonton maya anda. Menurut GE Capital Retail Bank, 81% pengguna melakukan penyelidikan dalam talian sebelum mereka membuat pembelian.

Siarkan Projek
Kekal Berusaha Akan Menjadi Sempurna

Adakah Anda Personifikasi Laman Sesawang Anda bagi Pelanggan-Pelanggan Setia?

Sebagai usaha untuk mengubahsuai isi anda dan mencipta kesetiaan pada jenama, ia adalah penting untuk mereka strategi pemasaran digital yang hebat. Kekalkan pelanggan-pelanggan anda daripada berpindah kepada pesaing-pesaing anda, personifikasikan tawaran-tawaran anda kepada keperluan mereka dan bina hubungan-hubungan yang boleh dipercayai hari ini.

Ilustrasi menunjukkan bahan-bahan pemasaran
Ilustrasi menunjukkan sebuah blok bangunan

Mula dari Awal

Buat strategi untuk perniagaan anda. Sama ada anda bermula dari asas-asas mencipta kandungan atau merangka pelan media sosial, strategi pemasaran digital yang dinamik dapat meningkatkan keterlihatan anda, menarik penonton anda dan meningkatkan trafik ke laman web anda.

Ilustrasi sebuah dail papan pemuka

Optimumkan Corong Anda

Buatkan laman sesawang anda berpengaruh dan ciptakan laman-laman menarik untuk menyampaikan mesej yang tepat kepada pelanggan-pelanggan anda. Mula dengan saranan yang unik dan bina pada faedah-faedah dan nilai yang ditawarkan oleh perniagaan anda. Tukarkan tujuan bakal pelanggan kepada jualan dan bina tapak untuk kepercayaan dan pelanggan-pelanggan yang datang kembali.

Ilustrasi menunjukkan sebuah graf

Balas kepada Kunci Metrik

Gunakan Google Analytics untuk memantau strategi manakah yang berkesan untuk membuat keputusan-keputusan pemasaran dan perniagaan yang bijak yang berjangka panjang. Jika anda menerima trafik yang banyak daripada laman pelantar interaktif, maka mengambil pendekatan yang serupa kepada laman-laman lain dalam laman sesawang anda mungkin berbaloi.

Tingkatkan Trafik dengan SEO

Tahukah anda rata-rata panjang kandungan untuk kedudukan laman web dalam 10 hasil teratas Google adalah at least 2,000 words? Menurut QuickSprout Statistics semakin tinggi senarai halaman yang anda cari, semakin banyak kandungan setiap halaman. Ini bermaksud dengan kandungan yang lebih dioptimumkan, anda secara automatik meningkatkan lalu lintas ke laman web anda.

Ilustrasi menunjukkan sebuah graf

Fahami Perniagaan Anda

Pemasaran media sosial telah membuka pintu peluang untuk lebih memahami khalayak anda. Menurut Awareness Inc, 53% pemasar media sosial tidak mengukur kejayaan mereka. Menjejaki jangkauan media sosial anda melalui laporan siaran yang komprehensif dan menerapkan kemahiran seorang pakar adalah cara yang baik untuk memulakan.

Ilustrasi menunjukkan papan pemuka dengan graf
Ilustrasi sebuah komputer riba

Siarkan Projek

Mencari Pemasar Internet bebas yang hebat adalah pantas dan mudah. Hanya paparkan sebuah projek dan terima sebutharga percuma daripada pemasar-pemasar terbaik di dunia dalam beberapa saat.

Ilustrasi menunjukkan mesej-mesej perbualan

Bekerjasama

Bual dengan pakar Pemasar Internet bebas tentang sebutharga dan pengalaman lalu mereka sebelum menganugerahkan projek tersebut dan mengupah mereka.

Ilustrasi sebuah pingat

Kepuasan Hati Terjamin

Bayar dengan selamat menggunakan sistem pembayaran perkembangan mudah kami. Melepaskan pembayaran secara berperingkat dan hanya apabila anda 100% berpuas hati dengan kerja yang diselesaikan.