1. The Paypal api adaptive payments issues can be fixed. However we need specific information on what need to be done over therepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    647,629 1. The Paypal api adaptive payments issues can be fixed. However we need specific information on what need to be done over there tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    saya ingin diajarkan menggunakan telegram api menggunakan java

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Record Malay voice over sync with animation speed. Total lenght 1.19mins, around 210words. Here is the animation in english version: [log masuk untuk melihat URL] Attached is the malay scripts.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    web sudah jadi, namun ada penambahan pada system pembayaran menggunakan paypal (Sandbox paypal) jenis paypal payment pro. Jika akun production sudah jadi akun sandbox yg utk testing akan diganti. Jika ada yang mengerti maksud dari Job ini message saya. Sebelumnya saya sudah coba sendiri namun error terus, untuk keperluan tugas akhir mahasiswa.

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    7 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    oke, proyek saya memberikan materi, menegerjakan pr sekolah anda, anda memperdalam materi sekolah anda mulai dari kelas 1 sd sampai kelas 2 sma. apaun pr nya, kecuali dibidang bahasa. sebagai jaminannya sekarang saya duduk dikelas 2 smp. selama semester saya dapat rank umum alhamdulillah. juara 2 olimpiade lingkungan hidup sesumatera utara 2013, juara

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana tran...sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana tran...sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana tran...sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida
    Api tiket.com Tamat left

    Saya berencana membuat website dengan memakai api [log masuk untuk melihat URL] tapi khusus hanya mengambil produk hotel dan tiket ke Bali. Kira-kira mungkinkah pak dan biayanya berapa?

    PHP
    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    1 bida

    amana anananan ajhjbdjkdfvhjmn xhijmnklfgbjnkbcvncvn,bvcvccccccccccccccv b b b b b b b b b b b b b b b b b b b bm,cmn

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadshee...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    Aku butuh bantuan dari seseorang Malaysia/Indonesia untuk membantu menemukan orang paranormal yang kuat untuk membantu saya mencari / menemukan sesuatu di Amerika Se...item dan setelah saya mengkonfirmasi menemukannya dan konfirmasi, Anda akan membayar banyak uang. Ini adalah barang yang sangat penting bagi saya, jadi saya akan membayar Rp 1 MILIAR!!!

    min $5000
    min $5000
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk mel...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida
    need Interns - longterm 6 hari left
    DISAHKAN

    1--- If you are looking for long term learning, training and working opportunities on this site, you can read. 2 - I will be posting regular tasks/ projects for our growing website and if you want to get hands on long term 3 - buy your own domain and host account to learn from us how to manage rich content blogs and professional websites ...

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida
    Trophy icon Cleaning Up The Data 2 hari left

    ...project will introduce you to the data analysis process that you will be using throughout and you will go through the process of calculating summary statistics, drawing an inference from the statistics, calculating business metrics and using models to forecast future growth prospects for the companies. The goal is for you to perform...

    $48 (Avg Bid)
    $48
    0 penyertaan

    hello can you help today now? if we send eth from admin, or user send eth to other wallet, if submit button click, all pending now. I found reason . it sends data to this address: [log masuk untuk melihat URL] but it does not work! , this seems made by old develeoper, any iedea? we can fix today this?

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    5 bida

    i have my app to push the product to Shopify through API now what is need to customize each product has some specific data which i need to be updated in my script.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    We are looking for sheep AI instrument, if you can provide as some offers about this tools CIF Kuwait with some big suppliers. All details I can send it for you by email if you want. Best Regards

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    ...watermark placed over so I can send it to a broadcast network. "NOT FOR USE" The watermark needs to be strong to make the footage unusable for broadcast, but still clear enough so the the viewer can fully understand whats going on. The watermark only needs to be covering the<...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    24 bida

    Hi i want to integrate a credit card analysis api like the one used in this website [log masuk untuk melihat URL]

    $293 (Avg Bid)
    $293 Avg Bida
    4 bida

    We need your help for testing, analyzation, and optimization (some design and function adaptions) of the website. Please consider the following aspects: 1. Technology and performance: Is the technology (PHP and etc) enough for a portal for a big number of users? We would have about 3 million adds in the database (without images 90% and vi...

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    16 bida

    ...She should be easy going and pleasant to talk with This will be just chats. It does not include calls or videos She should be presentable and comfortable with sharing pics (non-nudes) She should have ample time and ready to start Please mention your name and age in bid Note: All payments will be made via freelancer Please respect the...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    OTTS website 6 hari left

    I have built the sites/pages of my project and have insert the sql queries. I have having issues to create database using phpmyadmin.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    I need a new website. I already have a design, I just need you to build it.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    9 bida

    Hi i want to integrate a credit card analysis api like the one used in this website [log masuk untuk melihat URL]

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida
    Research project 6 hari left

    Im a BHons student. I want to do research on Yesbank, on its recent coperate governance issues and how it impacted its financial perfomance

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    7 bida

    Hi, We are looking for someone to help us with some research and data collection. We have a Google sheet set up and need someone to use iTunes, Google and other websites to find contact details and information of podcasters. This is ongoing work for a number of different industries - we are starting with podcasting. The right person...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    26 bida

    1 - check my profile / work history 2 - I will be posting regular tasks/ projects for our growing website and if you want to get hands on long term 3 - The only way you can join our team is by taking a new domain & plan as recommended to demonstrate your commitment for next 1 year which costs 100 usd no skills needed, we ca...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need a very creative content writer, you need to work on team viewer with me, as I will show you where to write the content, you should write instantly and should be very good in English, Creative type writing, also need to setup ( write content on Facebook ) Highlights: Need one content: I will give you atlea...

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    6 bida