200 non profit web designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    255,607 200 non profit web design tugasan ditemui, harga dalam USD
    Buku Hear Me Tamat left

    Saya daripada Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Mengirimkan sejumlah Artikel Memberikan informasi seputar cerita fiksi dan non fiksi untuk dipublikasikan. Berisikan realita kehidupan berkaitan cinta atau ekonomi dll, dan berisikan cerita humor atau horor dll

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    125k canada - Toronto + Ottawa 125k Malaysia - Kuala Lumpur Bukit Jalil Golf and Country Resort Parts of Bangsar, Dato Keramat, Hartamas Damansara, Ampang TAR non duplicate records.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    1 bida
    Tulis Artikel Tamat left

    Tulis 6 Artikel blog mengenai adsense (panjang 200-500 perkataan) tanpa plagiat

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida

    Saya mencari orang yang mampu menuliskan artikel berita singkat islam setiap hari minimal 20 artikel berita, 200-400 karakter per satu artikel. selama 2 minggu.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    10 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    2 bida

    Tulisan singkat tentang aplikasi SalamApps terdiri dari 50 - 200 kata. Penulis menaruh tulisan pada blog-nya sendiri (minimal selama 30 hari) Cek materi tulisan bisa diambil dari [log masuk untuk melihat URL] dan [log masuk untuk melihat URL]

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Tulisan singkat tentang aplikasi SalamApps terdiri dari 50 - 200 kata. Penulis menaruh tulisan pada blog-nya sendiri (minimal selama 30 hari) Cek materi tulisan bisa diambil dari [log masuk untuk melihat URL] dan [log masuk untuk melihat URL]

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida
    bookeeper Tamat left

    get my profit and loss done have my accounting

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    14 bida

    Membuat cerpen dan novel yang diambil dari kehidupan nyata dan di padukan dengan cerita non real yang membangun dan menarik.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    ...penggali lubang tanam pisahkan tanah galian bagian atas dan tanah galian bagian bawah. Biarkan lubang tanam tersebut terbuka. Dua bulan sebelum penanaman campurkan 200 gram belerang dan 200 gram kapur dengan tanah galian bagian bawah. Kemudian masukkan kedalam lubang tanam. Sekitar 1 bulan sebelum bibit ditanam campurkan 20 kg pupuk kompos dengan tanah

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adala...(mySQL based) 2. Query untuk menghasilkan laporan yang diinginkan : - Laporan Jurnal - Laporan General Ledger - Laporan Trial Balance - Laporan Balance Sheet - Laporan Profit & Loss

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Membuat expert advisor sederhana unt...slow..konfirmasi close buy tunggu 1 bar berikutnya EMA fast tetap dibawah EMA [log masuk untuk melihat URL] atau stop loss /take profit (extern) done..lanjut eksekusi open sell logic 4..close sell logic kebalikannya ( close buy logic ) [log masuk untuk melihat URL] loss dan Take profit dapat di ubah ( extern ) [log masuk untuk melihat URL] ...

    $13210 (Avg Bid)
    $13210 Avg Bida
    2 bida

    ...cake ini sederhana tapi rasanyaaa waow lezaat.. hhehe Yuk kita mulai aja yah apa aja bahan-bahan yang diperlukan N gimana cara buatnya. Bahan yang diperlukan : - 200 gr tepung terigu (sesuai kebutuhan) - 300 gr gula pasir - 8 butir telur - 75 ml mentega yang sebelumnya telah dilelehkan - Garam secukupnya - 1 sdt vanili

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum

    $7 - $13 / hr
    $7 - $13 / hr
    0 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jar...stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away profit jika pending oder terbuka boleh set profit contoh 100 ea akan close semua oder tadi,

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    I need 800 Facebook...(20% payment will be made to you) Day 2 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 3 - 100 likes (20% payment will be made to you) Day 4 - 200 likes (20% payment will be made to you) Day 5 - 200 likes (20% payment will be made to you) To bid, include "Let's do this" in your message so that I know you have read this.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    penulisan artikel berbagai hal,di jaman sekarang ini pasti bayak hal yang dapat di beritakan kepada publik baik itu artikel ilmiah ataupun non ilmiah,bayak sekali hal hal yang dapat kita tulis untuk di publikasikan ke masyarakat dan untuk penambah pengetahuan.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] saya ingin membuat web lelang seperti contoh untuk info lengkap silahkan PM saja diutamakan yang bertempat tinggal di Jakarta Non Jakarta boleh diskusi dulu Pengambilan keputusan kepada siapa project ini diberikan akan berdasarkan kredibiltas akun saya juga sedang on progress mengkredibilitaskan akun

    $248 (Avg Bid)
    $248 Avg Bida
    3 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Acdert Store Tamat left

    melayani para konsumen yang membutuhkan jasa sponsor2 secara online 24jam non stop.. silahkan hubungi jika berminat

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    EA dengan strategy kalo trade pertama dengan lot 0.01 kalah, trade kedua dibuka dengan lot 0.02, kalo trade kedua kena stop loss, trade ketiga dibuka dengan lot 0.03, dan...dibuka dengan lot 0.02, kalo trade kedua kena stop loss, trade ketiga dibuka dengan lot 0.03, dan seterus nya sampe total dari semua trades ini positive dan mengenai target profit.

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] 200 vote sandra ng

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are looki...and a positive attitude. Dedication towards customer satisfaction is a must. Regular raises and bonuses are given in return for hard work and we also offer paid time off and profit sharing. We are a company that treats our employees like family. We're looking for someone who is willing to put in the time to climb the ladder so to speak.

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    ...learning and evolving. We are mainly trying to tap three business areas: Forensic seismic engineering (commercial), new building structural design (residential and lightweight commercial) and seismic restraint design of non-structural components. This sort of seems intimidating and all. But I promise writing about it wouldn't be. I already have some basic

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    6 bida

    I am looking for someone to proofread several articles and properly ed...professional. It is taking far too long to go through each article and grammatically correct them (as well as delete repetition). While each article is quite short, there are about 200 total. Again each article is about a 1.25 to 1.5 pages. Long term position but Native English

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    23 bida

    ...should also have an ATC (add to cart) link and the sites I need to monitor are: all shopify sites Monitor any new arrivals category Monitor any Shopify earlylinks Monitor any Non-Shopify earlylinks Australia [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Belgium [log masuk untuk melihat URL] Czech Republic [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Denma...

    $302 (Avg Bid)
    $302 Avg Bida
    7 bida

    Welecome To Carsales AU We are looking for an Online Marketer , Email Marketer and Other Marketing Employee needed is required to be graduate or non Graduate Duties & responsibilities Available minimum 5 days per week Produce rich and unique product content – descriptions, titles, images and more Track product and site performance Assist with

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Australian Resource Centre for PTSD is a not for profit charity supporting people living with Post Traumatic Stress such as Civilians, Military, First Responders and their families. We are seeking a design for our annual awareness day walk. I know what I want just need someone to create it for me. We need the design to be printed onto white t-shirts with the

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    44 bida

    I need assistance with writing out handwritten cards for my clients. I'll need cards written for each month of the year. There will be around 200-250 cards each month. And I need someone who has good, readable handwriting

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    4 bida

    We are lookin...and a positive attitude. Dedication towards customer satisfaction is a must. Regular raises and bonuses are given in return for hard work and we also offer paid time off and profit sharing. We are a company that treats our employees like family. We're looking for someone who is willing to put in the time to climb the ladder so to speak

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    We are looki...and a positive attitude. Dedication towards customer satisfaction is a must. Regular raises and bonuses are given in return for hard work and we also offer paid time off and profit sharing. We are a company that treats our employees like family. We're looking for someone who is willing to put in the time to climb the ladder so to speak.

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    11 bida

    ...keyword research for my amazon affiliate site. The keywords should be: - Low competition - Buying intent - Not too low searches per month - Easier to rank I need at least 200 keywords with competitors analysis. The main thing is that keywords should have buying intent. Only freelancers who have previous experience in this field please Regards,

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    6 bida

    We're seeking to help children in ne...The website shall serve two purposes: 1. Informing people of our cause; 2. Allowing people to send their contributions to children's projects of their choice. We are a non-profit organisation dedicated to bringing about durable change into the lives of vulnerable children. Freeelancer in USA ONLY Thank you.

    $1996 (Avg Bid)
    $1996 Avg Bida
    34 bida

    ...we invite you to take part in this project from the convenience of your own home. In order to qualify to participate, you must be a native Spanish speaker and able to record 200 short sentences in English on a free app from the Google Play Store. The project requires NO ENGLISH NATIVE ACCENT Completed sessions that pass our quality check receive $10

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida
    Writer positions open now 6 hari left
    DISAHKAN

    ...-Article writing -Article rewriting -SEO improvement on article -Article editing -Novel creation I need someone who is not picky on tasks and will rarely turn down work! The non-negotiable rate is: 50 cents for 100 words. That means 5$ for 1000 words, proofreading is lower but negotiable. Start your bid with "50 cents and right now" to show you read

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    17 bida

    Hello! i need mobile application which enables users to browse [log masuk untuk melihat URL] , choose a product and order on application in their own [log masuk untuk melihat URL] like dropshipping but i get profit through [log masuk untuk melihat URL] clients can buy product at its original price

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    23 bida
    Take some photos - Firenze 6 hari left
    DISAHKAN

    ...event (the public, not the artists), preferably doing special things, like enjoyning themselves, partying, celebrating moments. I do not want posed photos. I´d need about 150-200 photos of each event. I´m not buying the photos. Their still yours. The value is low because I would like people who would already attend in that location, like festivals carnivals

    $30 (Avg Bid)
    Tempatan
    $30 Avg Bida
    2 bida

    ...event (the public, not the artists), preferably doing special things, like enjoyning themselves, partying, celebrating moments. I do not want posed photos. I´d need about 150-200 photos of each event. The value is low because I would like people who would already attend in that location, like festivals carnivals, marathons, and could gain an extra money

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    ...single publication is acceptable. Here are a few other sites with great music blogs: [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] You can listen to NŌMARU's (unreleased) song here: [log masuk untuk melihat URL] I will provide you with a

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    8 bida

    ...parámetros del código QR generado por el aplicativo. 2. El freelancer entregará el código fuente del programa generador de códigos QR (prohibida la reproducción total o parcial. non-free software) 3. El código QR debe ser compatible con cualquier app QR reader. Tiempo de entrega: Máximo 1 semana ----------------------------------...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    7 bida
    Book Editing - Urgent -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I an looking to hire someone to edit by non-fiction book starting in one hour.

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    41 bida