25 laravel tips and trickspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    154,446 25 laravel tips and tricks tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    7 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida
    $71 Avg Bida
    15 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    Portal lifestyle remaja umur 15 - 25 tahun

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan artikel sebanyak mungkin untuk blog yang berkaitan dengan tema sains dan teknologi terkini bes...dari internet dengan mencantumkan link sumber) dan artikel lulus tes di Copyscape.com. Output yang saya inginkan berbentuk File word(.docx), untuk tahap awal saya butuh 25 artikel yang berkaitan dengan teknologi mordern dulu saja.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media onlin...para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membua...artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL]

    $769 (Avg Bid)
    $769 Avg Bida
    3 bida

    as discussed to communicate with you on the project of ...Greek [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] 12. Portuguese 13. Danish [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Thai [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of ...Greek [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] 12. Portuguese 13. Danish [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Thai [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika d...tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    ...apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda dapat menanyakannya kepada saya tentang artikel saya ini di : email : [log masuk untuk melihat URL]@gmail

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    ...be printed onto a large towel. I really like these towels and need to come up with my own design [log masuk untuk melihat URL] specifically the Hawaii line. I have purchased some stick files on adobe and have had a few sketches drawn for me just not sure how to get my ideas to print. Would you be interested and if so how much? ...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    WebFX is looking for hard working and reliable freelancers who is willing to work and get task done within a shot period of time. And legible applicant must have an office at home and able to work independently. The rate is $25/hour and applicant must have a good understanding of simple English. Interested should send there bid in for more info.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    39 bida

    hey there we have laravel site (php) and we have today a error 500 and is not showing any page. all pages there and all files. if u can fix that fast u can get the all project - finish this site (optional)

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    27 bida

    ...pull a Laravel project from git and work on it. I am only used to working with procedural PHP locally so there are a few things that are new to me here. I have managed to successfully: - Install and set up VirtualBox - Create an Ubuntu machine (GNOME) - clone the repo I need into /www/var/<project name> - Install packages via composer and npm I understand

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    9 bida

    Start up company in the sports mobile app space. Looking for a senior. backend developer in Laravel, PHP, Mysql.

    $52 / hr (Avg Bid)
    $52 / hr Avg Bida
    60 bida

    Let me explain the project then we discuss the price. Web scraping for text that will be stored in AWS database then machine learning to clean the data and classification. Users will be able to search for a specific product that machine learning classified. We might not need machine learning just simple classification after cleaning the data.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi Mohan M., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon EBook Cover 4 hari left

    We need an Ebook cover using the colors and design style of the attached logo. The Title of the Ebook is: 57 Secret Strategies to Upgrade Your Business The business management tips every Entrepreneur MUST know! Please Include the attached logo somewhere near the bottom of the Ecover.

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin Sulit
    $40
    8 penyertaan

    ...c. health aspects of food d. kitchen tips and tricks in Indian kitchen e. product description 2) Blogger should be able to create easy to understand, attractive illustrations for a to d above. Item "e" doesn't need any illustration. 3) All the content should be unique and they should be written with clear and concise English. We will use copy...

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    2 bida

    ...more comfortable and ease of access for customers - ensure the most fluent chat text size/font/usability in all browsers including mobile devices - must be able to brainstorm ideas used from other main competitors on other NSFW cam sites in chat and video (simple apps implemented into the chat to make it more interesting for the user and model would be

    $255 (Avg Bid)
    $255 Avg Bida
    9 bida

    I have a website built in react and it has blog(custom bulit using laravel). I need to get the following done: 1. Improve the layout for blog landing page and blog article page(design specs available and I can also help with html/css if needed) 2. Blog filters run across the site, need to remove them from non blog pages. I can explain the project

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    28 bida

    1-Induction motor and its PID controller setup is done 2-A model reference adaptive system (MRAS )speed estimator setup with a PI block in the feedback loop is added. This is a reference system 3- The estimator PI block is replaced with a fractional order FOPI block. this is the case study system. 4-work flow is documented, PI and FOPI based speed estimators

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    4 bida

    ...garden & DIY topics. You will be writing informational articles: the writer needs to do research and provide a fun entertaining informational, how´s to or step by step guides with tips and tricks for our readers to follow. We´ll provide detailed instructions and templates to follow. - Key Project Details: Word Count: about 1000 words depend...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    22 bida

    ...have a site that needs a bunch of fixes, both through CSS and through WPBakery Visual Composer. I have PSD files of how the site should look both on the home page and on inner pages. They aren't enormous changes, mostly things like colors, fonts, font sizes, etc. all need to look like the PSD, and then on top of that I have some other changes that the

    $488 (Avg Bid)
    Segera Perjanjian Kerahsiaan
    $488 Avg Bida
    32 bida

    Hi Ranjan Pushpakumara W., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    I'm developing a web series focused on fantasy baseball. I need a high energy voice over for the intro and bumpers. Male 25~40 with a masculine, exciting voice but not over the top. Total of 4 lines. Please send short sample of any similar work you might have done before.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    9 bida

    Hi FixIT Consultancy, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    End-of-semester project; using R studio. Not very lengthy, only worth 25 points. DUE 4/19/2019 @ 11:59pm; more info provided via upload

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    4 bida

    Crowdsourcing is currently requiring individuals who's willing to work remotely. And applicant must be able to work independently from home and the rate is $25/hour. Applicant must have a good understanding of English and able to complete task activities 100%. Interested should send there bid in for more info. candidate from TX, CA is bonus plus

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    52 bida

    About us: Decent Home Decor is a newly established content marketing focus website. We Primarily focus on the bedroom, bathroom, living room and other home decor related tips and product analysis. Job Description: We're looking for a web content writer to add value to our website. The contents need require extensive research, so bid only if you love

    $375 (Avg Bid)
    $375 Avg Bida
    11 bida

    I need you to write some articles for my blog. This a part time position. 25/hrs a week $7.00/hr. All articles have to be sent and approved by me before publishing to blog. I will send content and blog information via email. These are weekly assignments so your most active day will be Mondays where new blogs will have to be posted on my blog every Monday

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    12 bida

    This is a project that will require approximately 25 hours of work. I have an existing dataset of parliamentary questions asked by Indian MPs. What I want you to do is to add data for two years (2018 and 2019) to a database from the Indian parliament which previously only covered 2014-2017. The task will consist of gathering additional information

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    43 bida

    I'm developing a web series focused on fantasy baseball. I need a high energy voice over for the intro and bumpers. Male 25~40 with a masculine, exciting voice but not over the top. Total of 4 lines. Please send short sample of any similar work you might have done before.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    4 bida

    i have current php application and new laravel application (register-ticket) and i need get new laravel application installed on website but not as SUB DOMAIN but as dir ([log masuk untuk melihat URL] ) and database from 6 monht old already imported but need up to date (migrate old database to new laravel database )

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    66 bida

    ...work you did on the midterm project in your use of the running case study. You will continue to design the system for the case study - focusing on aspects of the class diagrams and database design. Perform the activities below based upon which semester this is (or instructor designates). The first two activities are due in the first milestone, while the

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    3 bida

    ... reach etc., the page is FUNNY videos memes and similar niche. Project Description: Additional: • Please provide what techniques you will use to generate fans • You are bidding on specified payment terms • Only Serious Bidders please We need 50,000 or more Facebook Likes for our 1 Facebook Page and you must meet all the following criteria. You

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    12 bida

    Hi TIV LAbs, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    I need a logo designed. For a podcast! Name is “Like Father, Like Son.” Be creative use imagery and text! I will send edits to help you get closer to the $25! Good luck!

    $25 (Avg Bid)
    $25
    13 penyertaan