Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    5,000 2d layout tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya nak bina software untuk final project saya di politeknik tetapi tidak tahu untuk siapkan lagi 50% dari project tersebut jadi saya perlukan bantuan software developer dari malaysia yang mahir dalam biadang ini untuk menolong saya . saya menggunakan unity untuk membina dengan memasukan 3d layout yang saya export dari matterport dalam bentuk .OBJ. dan saya stuck disitu .saya nak buat dia macam ni , bila buka apps tu dia akan keluar option untuk pilih bilik belajar di politeknik yang saya dah scan 3d dan automatik keluar kamera dan ada arrow pointing yang menunjuk arah ke pengguna dan juga kalau boleh ada sedikit robot kecik di setiap belik menerangkan fungsi bilik belajar/lab di aras 0 itu. saya harap encik dapat menolong saya.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Minecraft skin yapıyorum 3d yada 2d

    $10 - $15
    $10 - $15
    0 bida
    desain 2d 3d Tamat left

    kami siap membantu yang anda butuhkan, dan kami ahli dibidang desain 2d dan 3d. tidak melayani animasi,kami seorang pelajar

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    4 bida

    Video animasi 2D Real Estate yang sangat menarik buat video promosi iklan Anda

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    4 bida

    buat web sesuai layout yg dibikin.

    $506 (Avg Bid)
    $506 Avg Bida
    4 bida

    Pak Ditha, Bisakah untuk project 2d animation (motion graphic)?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hai electrolime, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang. Can you make a 1 min 2d animation flash?

    $22 - $22
    $22 - $22
    0 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya aldi efendi saya adalah lulusan smk teknik gambar bangunan saya ingin menawarkan sebuah jasa desain gambar 2d maupun 3d bangunan atau apa saja Mungkin itu saja tentang diri saya

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    6 bida

    Saya ingin membuat company brochure saya. Basic content sudah ada. Cuma perlukan layout design dan juga cadangan content. Syarikat saya ialah HR dan consulting boutique consulting firm. Saya suka design yang clean tetapi ceria. Tidak banyak pager, cuma mungkin dalam maximum 5 pages, depan belakang.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    10 bida
    2d autocad Tamat left

    Hanya menambah keahlian autocad saya. Dan untuk bayaran boleh dibayar berapapun tergatung hasilnya

    $611 (Avg Bid)
    $611 Avg Bida
    13 bida

    Saya perlu gambar kerja dapur 2D dan kalau bisa 3D juga untuk tukang kayu.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Potreban Angular web dizajner iz Srbije. Prednost ako si iz Beograda. Treba da se radi sa Koliko mozes vremena da posvetis ovom projektu. Ostavi mail da mogu da te kontaktiram.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    halo, saya mengundang Anda untuk berpartner dengan kami di UNIXON untuk : 1. Mobile App Developer 2. Website Designer 3. Wordpress Developer 4. 2D designer 5. 3D designer 6. Packaging 7. Video Animasi Flat Design add dan chat portofolio terbaik Anda ke LINE @unixon pakai "@" kami akan mencarikan client untuk Anda. terima kasih.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    2 bida
    Report pages Tamat left

    I got about 150 web pages that needs to have some cosmetics , there are only 15 variations of the page, so most are just the same page/layout/design with different content. Included some sample files, you must be good in Bahasa Malaysia

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    5 bida

    gambar rumah 2d dari denah tampak depan belakang kiri kanan serta gambar potongan

    $794 (Avg Bid)
    $794 Avg Bida
    1 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : jika berkanan bisa langsung contact saya di : super terima kasih

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Saya mempuyai sebuah website yang ingin saya update dari segi layout dan system cms nya.

    $324 (Avg Bid)
    $324 Avg Bida
    1 bida

    Menguasai Autocad 2D, 3D Sketchup,dan Adobe Photoshop

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $748 (Avg Bid)
    $748 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $6 - $20
    $6 - $20
    0 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Saya sering sekali membuat desain 3d membuat bangunan eksterior dan interior menggunakan kolaborasi software Autocad 2d/3d, 3ds max dan lumion, jadi objek di buat di Autocad, terus kalau sudah jadi kemudian di impor ke 3ds max untuk riilnya, jadi di 3ds max untuk memberi pencahayaan, material, pohon-pohon/bunga-bunga dan lain-lain, sekaligus ngerendernya dalam bentuk gambar, dan apabila ingin ngerender bentuk video maka menggunakan Lumion. di lumion bisa di tambahkan objek-objek seperti pohon, mobil, orang-orangan dan masih banyak lagi. setelah semua sudah selesai, selanjutnya di render, bisa bentuk video atau gambar. untuk photoshop saya juga lumayan banyak bisa menguasai.

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    1 bida

    segala macam jenis design, layout , montage isi buku, cover , banner, kartu nama, logo dll. yang berhubungan dengan percetakan

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Saya sangat mahir mengoperasikan AutoCAD (2D & 3D) dan mahir Pemodelan 3D dengan Google SketchUp yang akan di finishing dengan Photoshop

    $812 (Avg Bid)
    $812 Avg Bida
    1 bida

    membuat design berbagaqi bentuk baik 2D dan 3D menggunakan PHP, GRAPHIC DESIN, LOGO, MySQL, COREL DRAW, arena, robocell, autocad, DLL. diperuntukan juga bagi perusahaan bersekala kecil menengah yang membutuhkan design produk atau berkenaan dengan design lainnya.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida
    proyek kecil Tamat left

    saya seorang fresh graduate dan sudah terbiasa menulis dan mendesign blog pribadi saya. dan saya juga biasa menggambar menggunakan autocad 2D

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ...Tasks: 1. Update Theme-Rooted Page: Keeping the changes subtle, I'll ensure the page retains its essence while modulating its design to meet a minimalist goal. 2. Transform WebApp: This page includes two tabs, and I will adjust their layout, structure, and user interface elements to mirror the overarching, minimalistic theme. Desired Skills & Experience: * Proficiency with Figma. * A keen eye for minimalistic design. * Experience in web page and web app redesign. Essentials: * Harmonize designs while adhering to minimalistic principles. * Rework on layout structure and UI components. * Ensure the website maintains user-friendly navigation. The primary intent is to furnish the website with a minimalist personality, without compromising on usability and naviga...

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    0 penyertaan

    I am in need of a talented 3D artist who can take my house plans and create detailed visualizations for me. The primary goal for these visualizations is to help me understand how my house will look once built. Key Project Detai...rendering. This will provide me with a comprehensive understanding of how the design will look from various angles. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in 3D modeling, texturing, and rendering software. - Strong understanding of architectural design and visualization. - Ability to translate 2D plans into detailed and accurate 3D representations. - Experience creating multiple perspective views for architectural projects. If you have a keen eye for detail and a passion for translating 2D designs into stunning 3D visualizations, I would love ...

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    14 bida

    I need to convert my word document into a fillable PDF document. This is a template for continence assessments. The person using the document will need to be able to input information into text fields, tick checkboxes, and select from dropdown menus. The converted PDF does not need to retain the original layout but the order of the items must stay the same. Ideal skills for this project include: - Proficiency in Adobe Acrobat or similar software for creating fillable PDFs. - Understanding of form design and user experience. Please let me know your experience with similar projects and how you would approach this task.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    38 bida

    I'm seeking a skilled developer to create a simple naval war ga...developer to create a simple naval war game. The game will be played on a desktop platform and should allow for Player vs Player interaction. Ideal Skills and Experience: - Expertise in HTML and JavaScript game development - Experience with developing 2D games - Background in creating player vs player interactive games Key Requirements: - Game is to be playable on desktop platform only. - The game should be designed for player vs player interaction. A multiplayer format is not needed. - Design should be simplistic, incorporating plain 2D graphics only. By standing onboard this project, the chosen developer would be expected to bring our naval warfare game to life while ensuring enjoyable player ...

    $7593 (Avg Bid)
    $7593 Avg Bida
    15 bida

    Hello! I'm in need of an expert in Visual Studio that can handle some alterations to older .rpt file formats. This job mainly revolves around the cosmetic aspect of these documents – no substantial alterations required. Specifically, I need some assistance with: - Modifying headers and footers within these .rpt files Here's what's not necessary for this job: - No major layout or structural changes are needed. We're sticking to the pre-existing arrangement. To excel in this job, you should have: - Proficiency in working with Visual Studio - Extensive experience working with .rpt format files - Expertise in handling cosmetic changes to digital documents Please note, specific instructions for header and footer modifications will be provided upon project...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    3 bida
    newsletter design creator PDF 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a skilled professional who can create engaging, visually appealing newsletters for my company's marketing and promotional activities. I have all contents on an existing theme but need a new theme c...theme but need a new theme contents all in word doc. someone creative - The target audience are industry professionals, so the content should be tailored to their needs and interests. - The newsletter will be sent out quarterly, so it's important to be able to work in a timely manner and meet deadlines consistently. Ideal skills for this project include: - Proficiency in newsletter design and layout - Strong organizational and time-management skills. Please include samples of your previous work when applying. MY BuGET is max $20 AUD dont ask me mor...

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    14 bida

    I require an expert who can modernize my PowerPoint presentation. - The content of the presentation is ready. Your main task will be to revamp the look and feel of the slides to align with our newly updated webpage. - You should use the same verbiage, but update the color scheme, layout, and font styles based on the webpage. - I expect you to incorporate the color scheme from the webpage, as well as our company logo colors. - This project is of the utmost urgency; I need it completed ASAP. The ideal candidate for this project should have: - Proven experience in PowerPoint design and modernization. - A strong understanding of color theory and design principles. - The ability to work swiftly without compromising on quality. - Good communication skills to ensure the project is com...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    64 bida
    Retail Store Visualizations 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm looking for a skilled professional with experience in creating visual merchandising and store layout designs. For this project, you will build on the data model you created in Project 1. You will be analyzing and creating visualizations of the data contained in your Access databases. All instructions for the project can be found in the PDF attached. Ideally, the successful freelancer should have: - A strong portfolio showcasing past retail design projects - Proficiency in retail space planning and product display - A deep understanding of customer flow optimization - Excellent communication skills to understand my vision and bring it to life - Ability to deliver the final visualizations in MS Access format Please provide examples of your past work and how your experience...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    16 bida

    ...enhance current area for fittings. can move or build more dress hangers. using curtains as elements is an option using greenery and other plantery is an option. re location items is possible. need 3d rendering the pictures are in the order of entry to the store al the way back to the fitting area. Key Requirements: - The design should be luxurious and timeless, appealing to brides-to-be. - The layout needs to optimize the customer experience, considering factors such as privacy for fittings. - The interior should reflect the classic yet elegant theme, with a modern touch. - Attention to detail is crucial, as a refined and sophisticated atmosphere is key to my brand. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in designing retail spaces, especially in the clothing indus...

    $125 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $125
    4 penyertaan

    I'm in need of a skilled architecture professional who can develop a comprehensive design for a small-scale, multi-purpose building. The project involves a versatile building that will encompass residential, commercial, and mixed-use functionalities. Key Requirements: - Detailed Architectural Design: This includes the layout of the building, spatial functionality, and structural elements. - Interior Design: The interior of the building must be aesthetically pleasing, functional, and serve the needs of both residential and commercial purposes. - Landscape Design: A cohesive and visually appealing design for the outdoor space. This will need to be flexible enough to accommodate the mixed-use aspect of the building. Ideal Freelancer: - Experienced in Architecture: Proficient i...

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    25 bida

    I need to create a new layout for my system in Figma. It is a system based on React.JS

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    24 bida

    I'm in search of a skilled and experienced architect to bring my vision of a modern residential property to life. Key Requirements: - **Architectural Expertise**: Your role will be to create a design for a new construction that's modern in style. This includes the layout, elevations, and detailed construction plans. - **Innovative Design**: I'm looking for a property that stands out and is both functional and aesthetically pleasing. Your ability to think outside the box and incorporate unique elements will be highly valued. - **Compliance**: Ensuring that the design is compliant with all relevant building codes and regulations is a fundamental part of this role. - **Communication Skills**: We'll need to have clear and open lines of communication throughout the p...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    42 bida

    I'm looking for a skilled 3D designer who can take a 2D image and create a 3D model suitable for printing. The purpose of this model is for decoration. Key Requirements: - The model should be of moderate detail with some textures. It doesn't need to be highly intricate, but I'm looking for a visually appealing piece. - The final 3D printed model should be medium in size, falling between 6 to 8 inches. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in 3D modeling software: You should have experience in creating 3D models from 2D images, and be able to translate the textures and shapes effectively. - Understanding of 3D printing: Knowledge of the constraints and requirements of 3D printing, particularly at the medium size range, will be advantageous. - Portfolio: P...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    41 bida

    In need of a skilled web designer to create a clean, minimalist mockup for an informational website targeted at professionals offering my services (not pr...can create. If you have any questions regarding the details, I’m looking for in addition to what I’ve already been provided. I am more than happy to provide. It will be a service based offering website. Ideal Skills: - Web design experience - Familiarity with minimalist aesthetic - Previous work with informational websites - Understanding of professional audience needs The goal is for a simple layout that provides clear, easily accessible information. Being able to incorporate subtle color schemes and smart typography to project professional vibes is a must. Your portfolio demonstrating similar projects would be h...

    $137 (Avg Bid)
    Dijamin
    $137
    8 penyertaan

    ...careers section to our site. In addition to these main tasks, there are various other content updates required. Key tasks involve: - Designing and customizing the blog/news section with a custom layout and related posts section. - Implementing a comprehensive careers section including job listings, an application submission form, and employee testimonials. - Updating text and images across the site and adding new pages as needed. Ideal candidates should have: - Proven experience with WordPress and Elementor. - A strong portfolio demonstrating success with similar projects. - A keen eye for design, layout, and user experience. - Strong communication skills to understand our needs and provide updates throughout the project. Please include examples of your work and your ...

    $288 (Avg Bid)
    $288 Avg Bida
    136 bida

    It is step by step guide on how we work as a business to service our clients. This will be shown to potential clients need it to be more engaging. Visual design, Layout and formatting, Graphics and images

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    104 bida

    I am seeking a talented freelance 3D home designer to assist with visualizing the renovation of our basement space. Our goal is to transform this area into a functional and aesthetically pleasing living space. Th...aesthetically pleasing living space. The selected freelancer will work closely with our team to understand our vision and translate it into detailed 3D renderings. Responsibilities: Create detailed 3D models and renderings of the basement space, including layout, furniture placement, and decor elements. Provide multiple design options for consideration, incorporating feedback and revisions as needed. Ensure that the designs meet both functional and aesthetic requirements. Deliver high-quality 3D renderings within the agreed-upon timeline. Basement layout is attac...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    49 bida

    I require assistance with developing a minimalist and clean design for a new website aiming to increase user engagement. The design needs to be suitable for a wide range of users, creating an intuitive and engaging environment. Key Requirements: - Proficiency in UI/UX design and website layout development - An understanding of minimalist design aesthetics - Prior work in creating engaging and user-friendly interfaces - Sensitivity to color schemes and understanding of their impact on user experience Ideal Skills: - Strong background in website design specifically tailored for user engagement - Extensive experience in minimalist design style - Keen eye for detail and consistency in design elements The outcome of this project is to create a website design that is not only visuall...

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    16 bida

    I need some minor changes made to a HTML template. The email template needs to be optimized for various email clients, including Gmail, Outlook, and Apple Mail. I need the new layout to be inspired by specific designs I will provide.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    28 bida

    I am searching for an experienced workbook designer to collaborate with me to develop an engaging and effective workbook for emerg...fill in (either using InDesign or another platform) that will guide my writing and work prompts process. Once I have completed a first draft of the workbook, the designer will collaborate with me to finalize page layouts and manage the printing/production process. Ideal Skills and Experience: - Experience in designing workbooks and workbook templates. - Proficiency in graphic design and layout software - Ability to translate complex concepts into simple, engaging content. - Exceptional collaborative and communication skills - Significant experience in printing processes and final production. I attach here the brief for the project and the cove...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    63 bida

    I need a skilled animator to bring my vision to life and create an engaging promotional video. Key requirements: - You must have experience in 2D animation and be proficient in relevant software. - The goal of the video is to promote a product or service, so your work must be adapted to achieve this goal. - The target audience for this project is adults, so the style and content of the animation must be suitable for this demographic. - Audio narration is still in process, but our market is based on the same thing that this application does, for the Latin American market. - In short, we are looking for an animation that is very similar to the attached video, since the narration will be very similar as well. - If the animator requires the script in

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    62 bida