3 minute presentation on anythingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    375,673 3 minute presentation on anything tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Hai adagencyxp, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Renungan Harian

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Memasarkan penjualan dan membuat undangan menarik

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    2 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    Mengisi spreadsheet dengan data Mengerjakakan entry data dalam 1minggu..

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    20 bida

    Saya ingin menjual product barang [log masuk untuk melihat URL] ada yg berminit nak mencuba nya bolih cari saya harga kasih sayang saya bagi

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel menulis cerpen,penulisan kreatif,penulisan artikel.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    2 bida

    Penulis lepas

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    11 bida

    Woocomerse Setup

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Menjualkan sesuatu untuk orang lain Saya ingin menjualkan produck orang lain

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Memasukkan data dengan format excel . Mengisi data dan laporan.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel Artikel yang berkaitan dengan kehidupan sehari-hari

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    Mengubah sejumlah gambar

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    5 bida

    Saya mahu membuat teaser tidak lebih dari 2 minute , saya mahu seorang videographer yang boleh membuat video recording dan edit.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    4 bida

    Menulis sejumlah artikel Menulis artikel.. Majala, berita dll

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Membuat kerja Excel Memasukkan senarai data pelanggan atau data murid ke dalam Microsoft Excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida
    Mobile -- 3 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $1429 (Avg Bid)
    $1429 Avg Bida
    9 bida
    Writing -- 3 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis laporan untuk sesuatu.

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    4 bida
    $75 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah sejumlah gambar

    $424 (Avg Bid)
    $424 Avg Bida
    7 bida

    Salin maklumat dari laman-laman sesawang

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Halo muhammedayar, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    PengPeng2-deadline:May 3th--FIN222-600words-WX

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Haii saya Nellu,saya sudah ahli dalam masukan data dan menganalisa data

    $991 (Avg Bid)
    $991 Avg Bida
    10 bida

    Menulis pekerjaan orang yg tidak sempat di kerjakan oleh orang-orang yang sibuk dengan kegiatan nya masing-masing

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Write a Report Tamat left

    i want to write a report, thesis or anything that involving with typing.

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    5 bida

    3 Google Adwords campaigns: Kazakhstan, Belarus, Uzbekistan

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    1 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Looking for a native Malay speaker to record the following 3 sentences in 3 separate audio files (.wav or .mp3) 1) Panggilan anda tidak dapat dibuat seperti yang didail. Sila semak nombor anda dan dail sekali lagi. 2) Orang yang anda panggil tidak dapat dihubungi buat masa ini. Sila tinggalkan pesanan selepas nada. Letakkan telefon selepas anda selesai merakam. 3) Rakaman tamat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Data Entry for rumarahman 3 Data Entry for rumarahman 3 Data Entry for rumarahman 3 Data Entry for rumarahman 3 Data Entry for rumarahman 3

    $20 - $20
    $20 - $20
    0 bida

    Programiranje visual basic

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Hi I need a lifelike composite image created for a website background. This consists of several elements cutout and superimposed on a background photo. I have attached a quick mockup to show the layout needed ([log masuk untuk melihat URL]). I have also included links to the individual images needed to make up the composite image. All of these images will be supplied by me. The image creat...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    32 bida
    Animate a 3 minute video 6 hari left
    DISAHKAN

    This project will require the freelancer to create a 3 minute music video for a children's song. The audio, and voices will all be provided. The characters are already designed. The creative concept of the video will also be provided. The Freelancer will be required to animate the existing concept.

    $422 (Avg Bid)
    $422 Avg Bida
    25 bida