300 words essay fail plan planning planpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    411,548 300 words essay fail plan planning plan tugasan ditemui, harga dalam USD

    paraphrasing

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    18 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2205 (Avg Bid)
    $2205 Avg Bida
    23 bida

    1. Buat artikel sesuai content plan yg sdh dbuat 2. Jumlah 12 artikel per bulan. minimal 500kata. 3. Artikel source juga sudah disediakan 4. Tidak perlu mencari content visualnya (foto), cukup berikan textual dalam bentuk office word 5. Ada tiga kategori blog, masing2 buat 4 artikel tiap bulan (total 13/bln), yaitu : Leadership, Staff Development & management, self Development

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    Essay artifical intelligent dilihat dari segi hukum Ada footnote serta daftar pustaka yang akademik Diutamakan sudah lulus kuliah

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    1 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    fdkjhkshdkhkdfhkhfjjdjlkjldfsjlsdjfljfoiejorewjofljjlkkjlkjlaljljflkkfsldkjoijre oijroewj jamalamar jonno toalm

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum En. Azmi. Nama saya Taufik. Saya dan kawan saya di Jakarta tengah dalam planning untuk membuat project seperti MYEG. Front end development and design saya boleh buat. The back end yang saya lemah. Boleh kita berjumpa untuk discuss? Saya boleh datang Bangi. No telfon saya 0133410131 boleh whatsapp. Thanks En. Azmi

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Cerpen naskah drama essay ilmiah

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida
    Penulis Blog Tamat left

    Saya ingin mencari mereka yang mempunyai kemahiran untuk menulis paling kurang 300 patah perkataan untuk 10 artikel yang tajuk dan sumber akan diberikan kepada anda nanti.

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    7 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida

    Menulis sejumlah artikel 300 word $1

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Project menulis artikel sebanyak 300 kata, dimana 1 project 60 artikel dengan batas waktu pengerjaan 1 minggu

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    dengan waktu yang kontinue saya akan bantu memasarkan produk anda,dengan plan yang benar dan tata bahasa yang mudah di mengerti dan di pahami sehingga memudahkan setiap orang untuk membaca,mengerti dan memahami produk yang anda tawarkan. saya akan mencoba dengan harga yang kompeten namun bisa bersaing dengan produk lain

    $699 (Avg Bid)
    $699 Avg Bida
    1 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida

    Konsep kreatif untuk membuat sebuah perencanaan event (event planning).

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    4 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Paket Pulau Tidung HARGA PAKET Pulau Tidung ” jalan-jalan “ PAKET Pulau Tidung jalan-jalan 2 HARI 1 MALAM fasilitas yang di dapat Welcome Drink Transportasi Muara Angke – [log masuk untuk melihat URL] (PP) Home Stay (Penginapan) Full AC Makan 3x Sepeda 1 Hari Penuh Harga Paket 2 hari 1 malam 3 orangutan Rp 3570.000 4 orangutan Rp 330.000 5 orangutan Rp 300.0...

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    3 bida

    sodiufh sdipufh ispuhf sdiufh dsiuhf psdiufgh psdiugfh pdiagsf yusgf pasudgfpasuidygfaupsydgf ausdyfg ausydfa

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin anda ingin membuat cake sederhana tapi gak tau mau buat apa N gak tau caranya. Yuk kita belajar buat cake sederhana, namanya cake kukus. Walopun cake ini sederhana tapi rasanyaaa waow lezaat.. hhehe Yuk kita mulai aja yah apa aja bahan-bahan yang diperlukan N gimana cara buatnya. Bahan yang diperlukan : - 200 gr tepung terigu (sesuai kebutuhan) - 300 gr gula pasir - 8 ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Jualkan Produk Saya "The Metro Graha" Jombang Perumahan Terbesar di kota Jombang. -Tersedia 3000 Unit Rumah -Sudah Terjual 300 Unit -Lokasi Samping BRAVO Supermarket

    $8307 - $25915
    $8307 - $25915
    0 bida

    saya ingin mempunyai restoran atau rumah makan

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    aku mau jadi pengusaha yang sukses dunia akhirat

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    2 bida

    3 file server untuk XFileSharing Pro butuh di optimalisasi, karena resource server masih banyak tapi generating files, download dan upload lambat. Server spec pakai i3 2100, 8GB RAM, 1 Gbps network dedicated. Statistik rata-rata 3 server tersebut sebelum akhirnya melambat: Active connection 4000-5000, RAM usage 300-400MB, CPU usage 2-10%, Network usage 500-600 Mbps. Saya ingin server resource terp...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi...

    $5577 (Avg Bid)
    $5577 Avg Bida
    2 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    I need a 3D project based on the floor plan of a residence with one floor, 2 bedrooms, 1 office, 3 toilets, 1 living room, 1 kitchen and 1 garage. The file must be delivered in ".SKP" or in a format that allows us to do small tests with Google SketchUp 8, before sending it to the architect.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    13 bida

    WE NEED TO CREATE THE DRAWING OF MORE THAN 300 ITEMS WHICH ARE SIMILAR AS PER TYPICAL DRAWING BUT WITH VARYING DIMENSIONS.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    11 bida

    I am making a cognitive bias wheel, a laminated paper behavioral device that businesses and families will use. It will be sold online. I need to get it in front of the right people and into their hands quickly. The product is in the demo/testing phase but I want to get a start on the plan to roll it out. Where should it be sold? Where should it be marketed? Where should it be advertised? What a...

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    7 bida

    10 blog articles about personal trainer .. 550 words for each article MUST BE FRESH CONTENT , NOT copy paste MUST BE SEO friendly with required keywords Catchy sentences at the beginning of each article

    $326 (Avg Bid)
    $326 Avg Bida
    53 bida

    Driven startup , looking for a senior Angular Devleoper who can help us convert a design into reality. You should speak english, be willing to take calls on daily bases, work full time (Monday to Friday). Desired Interests: 1. RESTful API architecture and development 2. Cloud Services and scaling web services 3. Code review, pair programming 4. Angular 7 or 8 with minimum 4 years experience 5. Pe...

    $448 (Avg Bid)
    $448 Avg Bida
    22 bida

    What product category are you looking at? 2) How many different brands make up the category? List all of them by name. 3) Which product/brand appears to be the market leader in the category? How many SKUs* are visible? (just the number--please do not attempt to list them) 4) Which product/brand is the second largest in the category? How many SKUs are visible?

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida

    Results of students to be captured into excel. Auto computation of raw scores and generate pass/fail summary and comparision of each student results against the average score

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    65 bida

    Hi Liliya D.,I have a new projects for Cleary - see plans attahced can you draw me up a site plan - maybe pages 15/ 16/ 17 that show the new extension and as a bigger scale for front and back gardens as well as full site plan - many thanks Sidonie

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Note: All those freelancers including the ones from India and Pakistan which offer link packages, if bidding without reading the project. Your bid will be reported to Freelancer and you will be blocked for this and for future projects. Please read before you bid. If your completion rate is below 95%, please do not bother bidding on our project. Thank You. --- We require 300 links to be built from...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    5 bida

    Hello, We want to develop a web application that will help customers optimize their DTH plans. There are ala carte and group packages in all DTH providers. Customers will choose TV channels that they want and our algorithm will suggest the most cost-effective way to create their plan for all DTH providers. We will be developing mobile apps in the future so we need all the business logic in the W...

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    9 bida

    Writing is an art more than a skill. We are looking for a person having Profound work experience in research, content writing, blog writing, and article writing. Having proof-reading ability to produce content that is friendly, engaging, plagiarism-free and grammatically perfect. Qualifications and Skills - • Adaptability • Strong Research Skills • A Solid Understanding of SEO &...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    32 bida

    We are planning to shift our business to Delhi, and are looking for Sewing Machinist having an experience of 3-5 years, this is going to be long term Full time project, so looking for serious applicants. Please mention your Experience and background along with your monthly salary expectations. Looking forward to your bid.

    $175 - $524
    $175 - $524
    0 bida

    Hi there, we have a client that requires 300+ email signatures to work across all operating systems and email clients. The one we designed is currently not working when pasted into Gmail. We need it to be built in HTML, however we need to know how each staff member can update with their own details easily if it is in HTML.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    10 bida

    Hello, We want to develop a web application that will help customers optimize their DTH plans. There are ala carte and group packages in all DTH providers. Customers will choose TV channels that they want and our algorithm will suggest the most cost-effective way to create their plan for all DTH providers. We will be developing mobile apps in the future so we need all the business logic in the W...

    $258 (Avg Bid)
    $258 Avg Bida
    6 bida

    Hi there, we have a client that requires 300+ email signatures to work across all operating systems and email clients. The one we designed is currently not working when pasted into Gmail. We need it to be built in HTML, however we need to know how each staff member can update with their own details easily if it is in HTML.

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    11 bida
    Home services 6 hari left

    Hello me and some friends want to start a business and the first thing we want to get started is with a logo which we can make our business stand out and use on business cards. Our business is about home services which will include power washing and landscaping. We are from Texas and plan on using the name Texan on our business name so we were thinking of maybe adding some Longhorns somewhere on t...

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    56 bida

    Salary + very attractive compensation plan that any solid Ad Rockstar will be excited for 
Unicorn Freedom is currently in search of an Ad Specialist that is proficient in Facebook, Youtube & google to help increase the influence we have on coaches & consultants. We teach influencers how to become unicorns in their market and make an impact AKA help them to get a lot of clients.

We are ...

    $1185 (Avg Bid)
    $1185 Avg Bida
    15 bida

    We are looking for Social Media and Digital marketing experts. Income potential is ₹1 lakh to ₹2 lakh per month or more. The project is for freelancer profit sharing associates for a unique product We have launched a unique menstrual cup. menstrual cup is the economical, convenient, eco friendly alternate of Sanitary pad. One cup is used for 10 years and replaces the need of 2000 sanitary p...

    $1474 (Avg Bid)
    $1474 Avg Bida
    11 bida
    WPLMS for Online Learning 6 hari left
    DISAHKAN

    [ONLY the person who will do the work should place the bid.] I am planning to sell IELTS English Online courses by using WPLMS with the WPLMS mobile app. Ideal candidate should have experience in integrating all the components from trial to enrollment/payment: 1. online test as a demo 2. choosing teachers, 3. reading teacher's profile, 4. scheduling, 5. make payment to confirm; 6. Lo...

    $748 (Avg Bid)
    $748 Avg Bida
    56 bida