Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    268,422 8.5 x 11 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hai adagencyxp, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    1 bida

    Infos sur ma page LinkedIn [log masuk untuk melihat URL]

    $4425 (Avg Bid)
    $4425 Avg Bida
    16 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    NASI NOR TELOR !!! HANYA DALAM 5 MENIT Bahan-bahan BAHAN DI BAWAH HANYA 1 PORSI....!!! 1.] porsi nasi panas 2.] butir telur secukupnya mentega 3.] pak nori isi 10 lembar 4.] garam 5.]merica 6.]kecap asin LANGKAH LANGKAH MEMASAK [log masuk untuk melihat URL] mentega, ceplok telur yg sudah dikocok. Sebelumnya bisa diberi garam, merica ...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang mencari tenaga developer Java Spring Boot dan Angular 2 untuk mengerjakan projek Web Sistem

    $777 (Avg Bid)
    $777 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel Aditya nur windu

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    keterbukaan dan keadilan dalam kehidupan berbangsa, bernegara

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    8 bida

    Hi Darusalam,standing banner for Colibri

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write some articles. അസ്സലാമു അലൈക്കും, *ദിനം പ്രതി 500 ല്‍ അധികം വിദ്യാര്‍ത്ഥികള്‍ നിസ്കാരത്തിന് എത്തുന്ന കാടങ്കോട് gfvhss ന് അടുത്തുളള രിഫാഇ മസ്ജിദ് പുനഃരുദ്ധാരണത്തിന് വേണ്ടി ഉദാരമതികളുടെ സഹായം തേടുന്നു,* കാടങ്കോട് രിഫായി മസ്ജിദ് വേണ്ടി ഇത് വരേ സംഭാവനായായി കിട്ടിയത് [log masuk untuk melihat URL] Rahman Haji. 1250 കഷ്ണം കല്ല് . [log masuk untuk melihat URL...

    $740 (Avg Bid)
    $740 Avg Bida
    1 bida
    Writing -- 5 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    3 bida
    SEO my Website Tamat left

    Require top 5 google india. [log masuk untuk melihat URL] Keywords- singapore malaysia tour package, singapore malaysia tour, singapore tourism packages, malaysia singapore tour package, singapore and malaysia tour, singapore and malaysia tour package, malaysia and singapore tour packages, malaysia singapore tour, singapore trip package, singapore tour package with airfare, singapore malaysia hone...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    9 bida

    wo.11 men marki semari rewa (m.p)

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $59 - $588
    $59 - $588
    0 bida

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry Tamat left

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Menikah lalu punya anak,di sinilah awal kita mulai menerapkan pola asuh [log masuk untuk melihat URL] tahun-tahun pertama kehidupan anak merupakan kurun waktu yang sangat penting dan kritis dalam hal tumbah kembang fisik, mental , dan psikososial dimana semua nya berjalan sedemikian cepatnya sehingga keberhasilan pertama untuk sebagian besar menentukan hari depan [log masuk untuk melihat URL] atau...

    $49 / hr (Avg Bid)
    $49 / hr Avg Bida
    3 bida

    Menikah lalu punya anak,di sinilah awal kita mulai menerapkan pola asuh [log masuk untuk melihat URL] tahun-tahun pertama kehidupan anak merupakan kurun waktu yang sangat penting dan kritis dalam hal tumbah kembang fisik, mental , dan psikososial dimana semua nya berjalan sedemikian cepatnya sehingga keberhasilan pertama untuk sebagian besar menentukan hari depan [log masuk untuk melihat URL] atau...

    $41 / hr (Avg Bid)
    $41 / hr Avg Bida
    5 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida
    tube 8 xxx Tamat left

    ngentot ngentot ngentot adalah ke sukaan ku

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Mendesain 6 buah banner berukuran 470 x 246 untuk iklan di Facebook. Cukup mencampurkan beberapa image produk dalam 1 banner dan melakukan sedikit editing. Biasanya membuat 1 banner untuk Facebook akan memakan waktu sekitar 15 - 20 menit

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    9 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    I am looking for some creative 4 Poster. One for Indian food, Latino food, South east asian and middle eastern food.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    31 bida

    Hi Peng X., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat or email. I want to build a software, website and need to understand all the components, technical requirements, timeframe, cost and best practices. Let me know if you are available for a one hour consultation.

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    Develop a Forex Trading System that can trade the London open on specific European Major Pairs.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Need someone to quickly fix my filters on my collection page. They are working on desktop but have stopped working on mobiles. The drop down won't click down anymore. It's a quick 5 minute job and quick 5 star review for someone. Max 10$

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    7 bida

    Hi Imara Software Solutions, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    web update

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Hi diGIArt Designs, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hi All, We are looking for CK Editor expert for adding a custom functionality to CK Editor with ReactJS. We will be hiring a developer and will see his skills by developing a real time issue- "Need custom button in CKeditor5, after select of word in Editor , on click of button that should provide a dialog Text box where we can enter the definition of the selected word and that defintion. a...

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    24 bida

    Details are in our messages

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi Wanjing X., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    I need this logo to be changed. I want on the top row “Tehila Heller” and then instead of rose write “Memorial” and on the bottom instead of basketball tournament write “JEC Basketball Tournament” I want the colors to match the same color scheme as the colors of the JEC logo (see attached)

    $35 (Avg Bid)
    $35
    10 penyertaan

    Hi, I am looking for a content writer who has prior knowledge about : (i) SEO Titles (ii) SEO Meta Description (iii) Amazon Product Revws writing and so on. Must meet deadline and passionate. Start word "deadline" at start of the application.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    13 bida

    I'm looking for a beautiful logo for food business. Details about the logo: Brand Name: Delícias da Tânia Industry Business: Food Type of brand: Product Type of Font: Rounded Colors: Attractive and Modern Style of Design: Illustrative and Minimalist Deliverables: High Resolution, Transparent, Vector File, 3D Mockup and Source Files

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    17 penyertaan

    I need a sports logo for a basketball, baseball and football organization called Ball All Day. We will need to use this logo on products such as T-shirt’s and sports equipment, as well as flyers and brochures.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida