Admin support customer support virtual assistantpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    631,557 Admin support customer support virtual assistant tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    3 bida

    Hello, I am a graphic designer with more than 7 years experience in graphic designers. I can help your product. Customer satisfaction is the best service for us.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah Teebox Coffee Roastery, saat ini Kami membutuhkan admin untuk social media kami yang berfokus pada social media seperti fb page dan instagram. apabila anda memiliki pengalaman admin social media akan lebih diutamakan, tugas utama dari admin social media ini untuk menaikkan traffic dengan cara like, comment dan berinteraksi dengan akun social media lainnya

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    29 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Menulis Laporan Laporan buat penulisan piala dunia Dan design support freelancer.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    4 bida

    Mencarikan saya petunjuk Mencari customer baru

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Landscaping mengikut bajet customer dan supply step stone .

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    6 bida

    Research writing Saya seorang Research Assistant di salah satu kampus di Malaysia

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    Melakukan pemasaran dan pengenalan ke customer

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Mencari customer dan memasarkan produk kecantikan dan pelangsingan premium kepada mereka.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $920 (Avg Bid)
    Segera
    $920 Avg Bida
    4 bida

    Membuat calon customer bisa yakin dengan barang yang kami jual dan tertarik untuk membeli

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    menawarkan kepada customer dengan baik dan jujur

    $599 (Avg Bid)
    $599 Avg Bida
    1 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 ...

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    12 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    menulis beberapa artikel online atau menjadi admin yang mengurusi penjualan online

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2 Wordpress, excel, word, dan terbiasa mengu...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    4 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    hallo my id pengenjualan , send my balance quickly hallo my id pengenjualan , send my balance quickly

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    7 bida
    doBh0L store Tamat left

    proyek ini adalah proyek bebas. di proyek ini bisa dilakukan proses marketing apapun. barang yang djual apa saja boleh, bebas yang penting jelas. bagi yang mau menjual prodak boleh langsung konfirm, setelah itu akan dicarikan customer. anda yg menjual produk tidak perlu repot2 memasarkan, anda hanya tinggal duduk manis sambil menunggu penjual menawar produk anda.

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    Memberikan kata kata yang terkesan menghipnotis para customer supaya berminat dengan barang dan jasa yang kita tawarkan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Candidate must have experience as an IT Support tech. My current caseload is extensive and workarounds have been tried. Need someone whose expertise surpasses my own. Must be willing to work this weekend. The solutions are due Sunday night. So if you're not busy this weekend and want to earn some extra cash, please apply. If you are from Bangladesh it would be preferable. Issues to be c...

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Nous recherchons une passionnée d'e-commerce en tant que Représentante clients, Social Media Manager et Influencer Manager pour notre e-commerce de produits artistiques. Temps plein, compensation négociable démarrant à 600 USD/mois. Français et anglais requis. Avec idéalement une expérience en service clientèle en ligne et t&aci...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    As like attached photo (only for Ref.) a form to fill out where you can directly enter the Airtel Money amount, phone number and send for the money to arrive in my Airtel Money account. Then after sending, the customer receives a message to enter his Airtel Money code and validate. (Form design and contents are different)

    $8 - $21
    $8 - $21
    0 bida

    I have an dynamics and control assessment for 3 hrs (09:00 till 12:00) on 28/01/2021. Can you provide support?

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hiring for a Website Development Agency The Sales Lead Generation Specialist is responsible for prospecting, qualifying and generating new sales leads to support the Enterprise Account Managers. This individual will be a highly motivated, self-starter able to identify and develop new business prospects from multiple sources including inbound marketing leads, prospect lists, discovery and individ...

    $171 - $514
    $171 - $514
    0 bida

    Import/Create VM on headless Debian set-up so that the VM is visible on the lan and to the host in a home lab scenario. What works for me in Centos8 Vitual machine Manager gui. 1) I import downloaded VM after unpacking the OVA and converting the two virtual disks from .vmdk to .qcow2 format. 2) I remove the network card from the imported VM and use “add hardware” to install a ne...

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    1 bida

    Suppose we are intending to scrape a job portal, [log masuk untuk melihat URL], which virtually contains many external sublinks, such as: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk meli...

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    4 bida

    Need a website where customer can create prepaid virtual visa card and top it up balance like 20$ 50$ and 100$. Also it should support multiple currency and work in all countries worldwide.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    5 bida

    I’ve been working with a freelance Shopify developer based in Vietnam for 5 years now. They have now taken a job elsewhere so I am looking for a new solution to work with me ongoing with regards to Shopify development. I’d like to replicate the way of working I had: - 6-8 hours a day (Monday - Friday is fine / Saturday is a bonus). - Available on Skype at all times to fix any urgent d...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    21 bida

    We are looking for Assistant Manager Business Development to join our growing team. As AM Business Development, you should possess the knowledge of developing relationship with suppliers. The ideal candidate should be eager to learn, unlearn and relearn latest market trends, identifying latest and emerging market gaps and must be a self-driven individual to achieve the plan. Responsibilities: &bu...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    2 bida

    Need someone that could edit product images. You know how to sell a product with images. We need someone like this because our business grows. Steps for customer sample: 1. Search for 'buckles belts' pictures 2. Research to better understand this specific markets. 3. drive the desire of customers, by making good looking product infographics. 4. Don’t rush it, quality is...

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    19 bida

    Hi i want a gaming website to be built. Key features Any games can be added at the backend latter also Some add on games needed to be added on the website at the time of completion of peoject. Nature of games are rummy,teen patti,minesweeper,dice etc where person plays with virtual points and it can be withdrawn as real money to their accounts and money can be added also.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    7 bida

    Read entire posting and see reference website and functionality before sending actual Quote. I am seeking help with a project. This is a website, app that will create a website like Only [log masuk untuk melihat URL] Details how only fans works and functions can be found by Google searching Onlyfans. Send actual quotes, not teaser quotes thank you. - customer Pays subscription to follow (eve...

    $707 (Avg Bid)
    $707 Avg Bida
    11 bida

    Need someone that could edit product images. You know how to sell a product with images. We need someone like this because our business grows. Steps for customer sample: 1. Search for 'buckles belts' pictures 2. Research to better understand this specific markets. 3. drive the desire of customers, by making good looking product infographics. 4. Don’t rush it, quality is mo...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    13 bida
    Web Admin/API for Wassila App 6 hari left
    DISAHKAN

    Dev of Web Admin/API for Wassila App

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    19 bida

    I need a virtual assistant to assist data task

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    31 bida

    Hi there, i am looking for reliable web developer, technical support, who is not going to increase price afterwards, to fix problems for the website i have set up in Wordpress using bluehost, the website theme is in maxcoach courses, with shop as well, its creative website i have all visuals, i need help to speed up website, check for technical issues, do the pop up adds, in front page insert item...

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    24 bida
    3D Design Rendering Project 6 hari left
    DISAHKAN

    We currently have warehouse size 40ft long by 33ft. We want to turn it into retail shop now by: Extending Mezzanine across to the Edge so be extra blue Support beams along size wall where shutter is to create full 2nd flooor We want remove the large shelves on shutter side and maybe current Support shelving on left. We thinking of putting partitions between current blue poles to create walk ar...

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    60 bida

    We have an issue with product reservation allocation with default setup where we have two locations (sources), and we would need small customization: We have two sources (let's call em A and B). I have set A to be primary i.e products are first deducted from A if they are available. In scenario when customer orders product Y x 10 Available quantities for X in sources in this scenario are...

    $329 (Avg Bid)
    $329 Avg Bida
    12 bida

    "If you can't show your previous project that similar I am asking,, your proposal, will be decline!" We are looking for a talented developer to help us create a new gaming/vpn software. For that we would need a Win10 client which serves as a community platform with the option to create a VPN connection. The VPN is based on peer-to-peer connection (n2n) that looks and functions as ...

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    1 bida