Also we need the person to be cropped out of the background and to be added to a green screen clear layer.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    424,570 Also we need the person to be cropped out of the background and to be added to a green screen clear layer. tugasan ditemui, harga dalam USD
    Background Tamat left

    Graphic designer make background

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    10 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Buka aplikasi Photoshop di Komputer Anda Pilih File/New Setelah itu Ok. Maka akan muncul tampilahn dokumen baru Agar lebih mudah, alangkah baiknya kita menggunakan walpaper2 yang sudah ada, jadi nanti kita gabung beberapa wallpaper terus dimainkan blending options nya. Mainkan efek shadownya……… Kalau teman-teman sudah mendapatkan beberapa wallpaper yang ingin digabung, car...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Green House Tamat left

    membangun rumah idaman yang nyaman dan indah untuk keluarga kita tercinta

    $224 (Avg Bid)
    $224 Avg Bida
    7 bida
    Green House Tamat left

    membangun rumah idaman yang nyaman dan indah untuk keluarga kita tercinta

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    2 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Graviola adalah sejenis minuman kesihatan, yang di perbuat 100% daripada daun durian belanda, kebaikan yang ada pada Graviola adalah melancarkan peredaran darah..

    $800 (Avg Bid)
    $800 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    I have a working but complex excel file full of formulas and has multiple sheets that interact for calculations. I need a simple website that asks for a couple of user inputs and from the provided input calculates the result on the excel file provided then displays the result on the same website. The excel file does this on the background.

    $205 (Avg Bid)
    $205 Avg Bida
    9 bida

    Hi we are hiring right now Female candidates to broadcast our poker site on some app in order to bring players and meet them at our webcam card game they should be open minded and comfortable with all dress type and ready to flirt with clients we are accepting Arab Belly dancers and singers and Models and all nationality payment condition : we pay 300USD/Month payment can be released every ...

    $10 - $300
    $10 - $300
    0 bida

    Hey! I need a Motion Graphic Video Designer. All the other requirements will be shared through the chat only. Thanks..!! Raj D.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    8 bida

    I have a website with my own store. Indian profile will be ignored and auto bid will be reported. From US and UK are preferred. I’m looking for a person who are willing to do something with it. Adding products, test shopping on many mobiles, etc. This is long-term project and I will provide the details within interview. Good English skill is required. Regards

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    18 bida

    Fix the UI issues of chatbox that was created using jquery/js,webpack and SAAS. Must be able to remote into our PC via "AnyDesk" and work. Must be done in one day

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    5 bida

    I want to make our current WP inquiry forms automatically load into our Quickbase. I use WP forms plugin so I want to connect with quickbase. If anyone has experience and did this kind of jobs before and can work today, please bid. This is urgent one and if better I want you to work via teamviewer. Thank you. PS: It is simple in my opinion so I want the developer to do it and explain me. Budget i...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    20 bida

    I need some changes to an existing website. I need you to design and build it.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    4 bida

    I need a logo design for a cannabis company. I am looking for professional person who can help me with this project seriously. If our cooperation will work good then this person will be asked in first place about our future projects such as website, webshop, packing projects and others what we have in plans. Company name: Congolese Cannabis Colours: GOLD with black background, this is accent o...

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    37 bida

    Hello, I have a wordpress website which the google tag is only counting conversions on desktop. I need this fixed, and also I need another conversion tag code added to site.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    8 bida

    Greetings. [log masuk untuk melihat URL] is a strictly non comercial website dedicated to the philosopher Hegel from lovers of his Philosophy, up since some 10 years. The website in its current state is created by me via a personal developed perl script offline, using some databases, text files as well as some html/css templates. While advanced at its time, the website is now becoming a little bit...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    23 bida

    I need a logo design for a cannabis company. I am looking for professional person who can help me with this project seriously. If our cooperation will work good then this person will be asked in first place about our future projects such as website, webshop, packing projects and others what we have in plans. Company name: Congolese Cannabis Colours: GOLD with black background, this is accent o...

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    36 bida

    blog about start-up in the region. Write 2 articles to my blog.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    30 bida

    Payslips to be done for my company

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    37 bida
    Trophy icon Logo Design 4 hari left

    Need a logo design for a client of ours. The logo would have green and blue colors with the client's name - wastehelpers.com. We would want their entire website name as the logo with the "w" and "h" having a cool design to it. Then an Icon with just the WH. Maybe even try to incorporate waste/dumpster etc into the design. We would want colored version, B&W, White, Blac...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    179 penyertaan

    Project proposal: 1) Users should get approved before their account gets enabled 2) Hiding prices for unregistered users 3) Configuring a custom stock status for different product categories Means: - If product category (A) has less than 100 in stock, stock status should show yellow and if product category (B) has more than 10pcs in stock, stock status should show green. 4) Extra tab for produ...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    14 bida

    I have english version of java script videos. U must have very good knowledge in Java script. U need to create similar videos in tamil. Just screen recording. No need to show face.

    $22 - $181
    $22 - $181
    0 bida

    to ensure my user can have faster speed to load his page in the next visit, i don't know it is possible for us to define what to cache.

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    16 bida

    I have a dating app on ios store which is running. I have sourcecode and all material regarding that app. Now I need someone to make different dating app using that and publish on app store.

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    1 bida

    I can make layout with bootstrap, just need the javascript to make it work

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    25 bida

    Everything like this [log masuk untuk melihat URL],I need an app just like theirs,the website I can design but let me know if the website works with the app,is there an APi that integrates with website or what,,in need an android app,check theirs on google Tell me project dateline

    $707 (Avg Bid)
    $707 Avg Bida
    21 bida
    Screen Locker 6 hari left

    Want to develop a screen locker app not using the classical block with pattern. Instead of a pettern or a code number want to use my idea. App for android OS.

    $972 (Avg Bid)
    $972 Avg Bida
    14 bida

    I want to get made some poster for advertisements on Instagram, Facebook, and other grahic designs. Want a graphic designer as well as a content creator Please apply if you have made advertisement previously for a food delivery service Content will from your side

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    5 bida

    Employee need to change the format of given data either it is under jpeg or bmp format, you need to change that in doc or pdf as instructed.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    10 bida

    Hi. We need the tilesets for the Mapbox urgently... we need only the expert. Thanks.

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    14 bida

    We need Tableau, Python data Scientist developer to give job support. It's long-term job support you need to give support every day. We will pay monthly Rs. 18000/-. I will share my TeamViewer regularly when I have a task you need to connect through it and complete the tasks whenever tasks are there. There won't be more tasks monthly, we follow agile methodologies here so I have specific...

    $251 (Avg Bid)
    $251 Avg Bida
    9 bida