Arihant private limited situated in Delhi required for chief editor of english in the column of times of Indiapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    690,962 Arihant private limited situated in Delhi required for chief editor of english in the column of times of India tugasan ditemui, harga dalam USD

    I need editor who edit a video, video ini saya buat dalam rangka perpisahan,menggunakan adobe premiere dan menggunakan effect transisi pada setiap perpindahan gambar, ddengan durasi 1 menit

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    18 bida

    ...membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    ...key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require further action by staff, it will reassigned to the s...

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    5 bida
    Egi Permana Tamat left

    Berpengalaman mengerjakan tv series drama,sitkom,dan dokumenter di stasiun tv swasta. Pernah menjadi asisten editor sebuah film layar lebar, dan mengerjakan sampingan video wedding, promnight sekolah, dan lain-lain. Mempunyai pengalaman memberi workshop seputaran editing.

    $1050 - $2100
    $1050 - $2100
    0 bida
    Editor Tamat left

    Penganalisa gambar visual

    $378 (Avg Bid)
    $378 Avg Bida
    6 bida

    Menulis sejumlah artikel Editor novel

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    4 bida
    Design project Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Editor

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    23 bida
    Auto cad Tamat left

    Daring editor

    $255 (Avg Bid)
    $255 Avg Bida
    9 bida

    Mengubah sejumlah gambar Saya ingin menjual karya saya berupa editor gambar

    $1050 - $2100
    $1050 - $2100
    0 bida

    usmanali01

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    7 bida

    Penulis artikel dan editor di salah satu majalah Pesantren.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Membantu Anda dalam mengedit karya tulis Anda. Baik berupa novel dan sejenisnya.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida
    @GALAXY EDITOR Tamat left

    Logo bertuliskan @GALAXY EDITOR

    $1474 (Avg Bid)
    $1474 Avg Bida
    3 bida
    SEO my Website Tamat left

    Require top 5 google india. [log masuk untuk melihat URL] Keywords- singapore malaysia tour package, singapore malaysia tour, singapore tourism packages, malaysia singapore tour package, singapore and malaysia tour, singapore and malaysia tour package, malaysia and singapore tour packages, malaysia singapore tour, singapore trip

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    9 bida

    Hanya Sekedar Edit Design Website

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $355 (Avg Bid)
    Tempatan
    $355 Avg Bida
    7 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    ...dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita luar negeri (bhs inggris)

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    menjiwai cerita komik dan anda menselesaikan tugas dari saya, ini adalah "tasking" semata ti...baraspektrum.com. ADEGAN KOMPOSISI ini adalah kesempatan anda memahami level karakterisasi desain yang saya berikan. pekerjaan anda bila kurang memuaskan akan di rubah oleh editor dan tidak boleh kecewa atau marah bila berubah bentuknya atau komposisinya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida
    photo editor Tamat left

    mengambil gambar pemandangan dan sebuah objek yang berupa wajah gambar bungan dan yang lainnya

    $38 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $38 / hr Avg Bida
    1 bida

    nashik, Mahrashtra, India. 422001. Rahul Khole. 9168470285

    $181 - $544
    $181 - $544
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Silahkan lihatlah dalam private message.

    XXX
    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida
    translater Tamat left

    bisa translate dari bahasa english ke myanmar , thailand , cambodia , vietnam , china , malaysia , philiphina , india dengan kosakata yang baik dan benar

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    translater Tamat left

    bisa translate dari bahasa english ke myanmar , thailand , cambodia , vietnam , china , malaysia , philiphina , india dengan kosakata yang baik dan benar

    $369 (Avg Bid)
    $369 Avg Bida
    2 bida

    Private proyect for Brayam Private proyect for BrayamPrivate proyect for BrayamPrivate proyect for BrayamPrivate proyect for BrayamPrivate proyect for BrayamPrivate proyect for BrayamPrivate proyect for BrayamPrivate proyect for Brayam

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mengoreksi tulisan seperti biasa yang dilakukan para editor. Tapi dalam konteks yang lebih sederhana.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya seorang photo editor profesional, dan sudah 5 tahun bekerja dibidang ini, khususnya diperiklanan, saya dapat memanipulasi foto sebaik mungkin. berikut saya lampirkan beberapa portofolio saya

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    2 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spr...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    ...Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexico, United States of America, Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Ecuador, Venezuela, Australia, New Zealand Audience Interests: Thailand, Bangkok, Phuket, Pattaya, Asia Goal: become best known Facebook Page for visa service in Thailand for all citizens from countries mentioned under ‘target countries’

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I will provide the name of an app, your job would be to download the app, write an article that would talk about the problems that are solved by the app, then review that app, write about why and how this app is useful, compare it with other products, and in a nutshell, make a case to sell this particular app. You should have experience and skill selling

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    We are seeking a talented copywriter who is fluent in written Chinese & English to help to tell the story of Lavalia across our website and social media. Lavalia is an E-Commerce website that specialises in occasion dresses. The Role: * Part-Time * E-Commerce Product Copywriter - The Copywriter must craft creative, relevant, and compelling co...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    13 bida

    Looking for a financial content writer for our website. It is a long term job opportunity.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...filled out 100 times. It's a 1 page form with 3 categories that need filling. I will provide an excel sheet with the answers to all of these. It's simple follow and enter. Each time through takes 20-25 seconds. Could knock this out in 90 minutes easily. I have projects like this come up every week or so. Sometimes multiple projects in a week. Wou...

    $393 (Avg Bid)
    $393 Avg Bida
    22 bida

    ...there, We are looking for 3 x Expert Business Process Analyst with over 5 years expertise in Business Process Analysis. These positions are FULL TIME, and you can work remotely from your home/office. To qualify, you must have: • 5+ Years Solid Experience with BPMN 2.0, Preferably In Financial Processes • Excellent knowledge of Lean Six Sigma • Pr...

    $465 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $465 Avg Bida
    4 bida
    $18 Avg Bida
    18 bida

    I have two documents that need to translate from English to Spanish. Please bid with your budget. Thank you.

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    28 bida

    MailChimp help required for 2 things: # You should help me prepare 10 good looking emails ( i already have the text and images to be sent ) # tell me how to program/ pre-schedule email sending at regular intervals.

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    3 bida

    Hello folks, I need full time ionic developer. preffered from india(extra benefit) to complete one project in 22 days max. developer should have fluent experience in ionic and angular. Please read attached document.

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    3 bida

    Requiremen...Website analysis & On Page SEO On Page SEO Report + Weekly reports Must have 4 articles available to post. Breakdown of cost (Hidden cost will be reported) Must achieve top ranking (within first page) in white SEO techniques. BUDGET FOR ALL THREE WEBSITES: SGD$20 to SGD$40 MAX. DONT OVERBID, please. PLEASE NOTE: USE SINGAPORE DOLLAR.

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    15 bida
    Data_ENTRY_1 6 hari left

    Must be good at verbal and written English. A bit knowledge required about microsoft office. Note: I'm posting this several times again, because of freelancers from India and Pakistan. If you're from those region, I kindly say "Please be on your way, it's not for you"

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    52 bida

    ...manufacturer and exporter of stainless steel water bottles, in order to develop a brand new model of water bottles, we need to conduct a research to the existing market mainly US & EU, the report will need to be covering following aspects: 1. A complete list of the most bottle brand manufacturers in all sizes; 2. Some of their ...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    7 bida