Be inventive stylish and bold. I need a personal logo for my initials. My name is Leath Ramsay with the initials LRpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    491,345 Be inventive stylish and bold. I need a personal logo for my initials. My name is Leath Ramsay with the initials LR tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Personal project for Usman....

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Necesito in experto en manejo de LinkedIn para potenciar mi marca personal.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. W...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    6 bida

    Pembuatan artikel dengan tema personal development

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    menghadap ke tiap-tiap prospek di kawasan saya dan megutipkan personal details mereka dan passing the promotion coupon.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Jasa Pembuatan Website Sekolah, harga terjangkau. minat ? Bbm : 7cd6b04b Hp : 089672374919

    $36 - $180
    $36 - $180
    0 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2 Wordpress, excel, word, dan terbiasa mengu...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    4 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Mengedit personal CV menjadi lebih menarik

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Sistem SMS– Personal Event Remainder (PER) ini dibangunkan untuk melancarkan segala proses mengingati tentang perkara-perkara yang perlu dilakukan termasuklah musyuarat, tarikh penting dan lain-lain. Sistem ini dibangunkan khas untuk kegunaan para setiausaha dan dapat diakses melalui internet. Sistem ini juga boleh dilayari oleh sesiapa sahaja yang perlu memaklumkan sesuatu perkara atau peri...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya punya sebuah personal website [log masuk untuk melihat URL] dan ingin mendapatkan 30 orang yang mendaftar di bawah website saya tersebut sekaligus melakukan upgrade ke paid member baik bulanan maupun tahunan.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    Create a 1-page application. It should have a header with a different menu (it's okay if all the menu links are not working). On click of a button on the page user should be able to create a word file, edit it on the same page and save it in the database table(preferably PostgreSQL). Note: The user should be able to edit a file in the application itself without downloading it in a local sys...

    $9 - $36
    $9 - $36
    0 bida

    Please read the attached instruction sheet along with below details before you bid Freelancer experinced in image editing .....You have to specify the details you have designed in your bidding description. sample of the requirement is attached for your reference.... your quote will be considered for 1000 products. the work is to find image in the google+ remove Back Ground make it transparent ...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    6 bida

    We are an startup and we want to do SEO & SMO of our Website on a monthly basis. We want to hire the services for one year

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    7 bida

    Hi, Is there any Excel lover here? I need someone to Analysis the data. There shall be a set of instructions and those have to be followed and done. The data looks like below

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    I need you to build my blog. We will send you images pad and you should type as it is without any mistakes.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    7 bida
    Trophy icon Event Logo (For a Tedx event) 4 hari left

    WORK REQUIRED Logo design for a Tedx event NAMING: GROWTH WORKING PAYOFF: The unconventional innovation Lab WHAT THE EVENT IS ABOUT The world pandemic has revolutionized every aspect of our life, from sociability to the economy. Everyone talks about an irrevocable change, of which however we cannot see the general picture, because we are part of it ourselves. The impact of Covid -19 has gene...

    $47 (Avg Bid)
    Dijamin
    $47
    50 penyertaan

    I need a mobile game for iOS and Android, which needs to be done in Unity engine. Also the game type is 3D runing multiplayer 1 vs 1 online. I need 5 custom 3D characters with multiple animations. There will be 3 levels also 3 landscapes(maps). Characters (Last 5 american presidents): 1) Joe Biden 2) Donald Trump 3) Barack Obama 4) George W. Bush 5) Bill Clinton Landscapes (Maps): 1) City stre...

    $2709 (Avg Bid)
    $2709 Avg Bida
    10 bida

    customize the print format template for two print format on erpnext

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    I have a small new business Facebook page and 1000 friends in a personal account looking for a erson to help manage my business Facebook account with daily posts and stories please a monthly management rate. This is small so it will start small but may grow

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    10 bida

    Hi, I need a logo for our business DART ? I'm expecting modern look, simplicity and elegance.

    $50 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $50
    375 penyertaan

    I built a custom ROM for an Android device where among other features I blocked the installation option from Google Play and external sources, and instead I built a Firebase based app store (code language is Kotlin and based on open source from GitHub) through which users can install the applications we upload to the store server and install apps News on the device. I now want to add a system upda...

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    4 bida

    SpongeBob and Patrick go on a rescue mission to save Christmas.

    $359 (Avg Bid)
    $359 Avg Bida
    10 bida
    $136 Avg Bida
    41 bida

    Systematic Images , Same Size Images to be displayed in E-Commerce Site, Automatic Featured Products to be changed every other day. Visit site:Bisaga.

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    2 bida

    I need someone to design a very professional and slick-looking Facebook cover for my business page and my personal profile. OPTIMIZED FOR MOBILE & DESKTOP VIEWING!!!!! USE Facebooks guidelines for dimensions on Mobile & Desktop so it is compatible on both. This is for my digital media agency that is targeting wedding photographers and videographers. I've attached a copy of one that I...

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    36 penyertaan

    We have a company called hare krishna. We have to work with small shopkeepers. We help them with digital accounts and online money transactions.

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    31 bida

    looking for some one need tips and code quality in our app need tips where is performance issue and bring stable app

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    I need a designer to design a company profile + brochures, to be modern and elegant and stylish and to write or add some touches such as an overview of our work in English... i will provide him our website and Take a look at our business..

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    34 bida