CareerVantage UK is going through a website redesign and we need your assistance The website will be similar and improved versipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    891,114 CareerVantage UK is going through a website redesign and we need your assistance The website will be similar and improved versi tugasan ditemui, harga dalam USD

    Mencari orang yang ahli menggubakan Coreldraw/ Photoshop untuk mendesign ulang draft design

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    19 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    saya ada website opencart. versi 1.5.6.4 saya nak upgrade ke versi terkini. tapi saya tak tahu bagaimana.. saya perlu seseorang yang pandai..

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Keperluan saya mudah sahaja. Anda hanya perlu dapatkan senarai syarikat- syarikat yang sudah atau belum memperolehi persijilan ISO 9001:2008 dan belum meningkatkan (upgrade) sistem itu kepada versi terbaru iaitu ISO 9001:2015. Itu sahaja. Selebihnya, pihak kami akan uruskan.

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    2 bida

    Keperluan saya mudah sahaja. Anda hanya perlu dapatkan senarai syarikat- syarikat yang sudah atau belum memperolehi persijilan ISO 9001:2008 dan belum meningkatkan (upgrade) sistem itu kepada versi terbaru iaitu ISO 9001:2015. Itu sahaja. Selebihnya, pihak kami akan uruskan.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Pertama, saya akan mereview salah satu Games di Android yang bernama "Heroes Charge". Heroes Charge adalah salah satu game android yang diproduksi oleh U Cool. Merupakan game taktik strategi yang sebenarnya dibuat sangat mirip dengan D-OTA versi PC, tetapi didalam game ini dibuat sangat sederhana dan membuat para pemainnya kembali merasakan sensasi permainan yang diinginkan di PC. Den...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Ikutlah dalam Binary Option program dari Hirose UK [log masuk untuk melihat URL]

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Hi Vano Kak dela, ia iz Tbilisi u menai v etom nedeli est online test i xotel tebe sprasit o pomoch, ia paluchu voprosi po imeil i chtobi ti pomogla na atvetov, vremia budet chas, esli smojesh pajalusta prishli mne tvoi skype ili add my akaki_k Voprosi budet po system/network admin i softwrae direction toje, u menia malo opitov v softwrae i po etomu napravleniem xatel tvoi pomosh ti smojet [lo...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Redesign template Wordpress [log masuk untuk melihat URL] Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    10 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Ingin membuat versi mobile app dari [log masuk untuk melihat URL]

    $965 (Avg Bid)
    $965 Avg Bida
    7 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicki...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    HR Consultant - International 6 hari left
    DISAHKAN

    A small team of highly experienced UK based recruiters and HR consultants looking for a freelance HR Consultant to help us with offering and delivering HR services to private businesses operating worldwide. What you will help us with • Offer People Director’s services to international private companies, banks and financial services organisations; • Find clients and facilitate clo...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    5 bida

    I will text you my to-do list for each day with 5-10 tasks, and update you at least twice a day about my progress. I need someone text me back at least twice a day as my accountability buddy/motivational coach. I'm looking for someone with a sense of humor who can have fun with the silliness of this task and bring this kind of energy: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat ...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    I am opening a Prescription delivery company and I need someone to design me an online ordering portal for my customers to be able to order from.

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    52 bida
    HR Consultant - EU 6 hari left
    DISAHKAN

    A small team of highly experienced UK based recruiters and HR consultants looking for a freelance HR Consultant to help us with offering and delivering HR services to private businesses operating in the European Union. What you will help us with • Offer People Director’s services to EU private companies, banks and financial services organisations; • Find clients and facilitate cl...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    1 bida
    HR Consultant - UK -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    A small team of highly experienced UK based recruiters and HR consultants looking for a freelance HR Consultant to help us with offering and delivering HR services to private businesses operating in the United Kingdom. What you will help us with • Offer People Director’s services to UK private companies, banks and financial services organisations; • Find clients and facilitate cl...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello. We are in need of a Python developer who can assist us in updating scripts that have an API integration with Zoho Creator. The scripts are written using v1 of Zoho's API, which is going to be obsolete. Zoho has advised us that we need to migrate to v2 of their API by Friday June, 25, 2021. We just need someone who can go through the code and update every API call to match the new f...

    $469 (Avg Bid)
    $469 Avg Bida
    13 bida

    Hi, we want create a marketplace to sell NFTs What you need from us? and message me with your proposal

    $509 (Avg Bid)
    $509 Avg Bida
    6 bida

    We are looking for UX/UI designer who can redesign with our website.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    51 bida

    I have a Shopify site and look for someone can redesign a couple page. XD design is ready and if you are an expert, can complete in 5hours. I will provide my design to the candidate . Best regards.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    14 bida

    I have a long-term project having a good budget. I need 6 to 8 top-quality writers for the below-given project.

    $231 (Avg Bid)
    $231 Avg Bida
    17 bida

    A small team of experienced UK based recruiters and HR consultants looking for a freelancer to help us with offering recruitment to private companies and sourcing candidates in the United Kingdom. What you will help us with • Offer recruitment services to private companies, banks and financial services organisations on the local market and internationally; • Find clients and facilitat...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    2 bida

    I need English proofreading for the text attached, 3500 words. The text was written in good English but not from a native speaker. Few improvements should

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon Create a Logo for a Leather Brand 2 hari left

    Hello, I am going to start a new business for leather bags, shoes, goods, and accessories. The name of my brand will be 'Greige'. The name comes from the concept of grey and beige colors. However, I want the name 'Greige' to be golden in the logo. As for the symbol, I want a symbol with the letter 'G' to highlight my brand, for example, take a look at the logo of Gucc...

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    13 penyertaan

    This is Mr Anthony George Am private owner of my properties am looking a responsible and honest person who can work for me as my personal assistant and get paid monthly if interested apply ASAP.........

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon Logo for e-commerce business 2 hari left

    Hi I am going to start a e-commerce business. I will sell men's and women's watches. My business name is: AwexQ I need a unique & modern logo for my website. [log masuk untuk melihat URL] Special note: I will announce the winner within a day because the logo is very urgently needed. Example: [log masuk untuk melihat URL] Thank you

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    81 penyertaan