CareerVantage UK is going through a website redesign and we need your assistance The website will be similar and improved versipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    833,815 CareerVantage UK is going through a website redesign and we need your assistance The website will be similar and improved versi tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1863 Avg Bida
    43 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    saya ada website opencart. versi 1.5.6.4 saya nak upgrade ke versi terkini. tapi saya tak tahu bagaimana.. saya perlu seseorang yang pandai..

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Keperluan saya mudah sahaja. Anda hanya perlu dapatkan senarai syarikat- syarikat yang sudah atau belum memperolehi persijilan ISO 9001:2008 dan belum meningkatkan (upgrade) sistem itu kepada versi terbaru iaitu ISO 9001:2015. Itu sahaja. Selebihnya, pihak kami akan uruskan.

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    2 bida

    Keperluan saya mudah sahaja. Anda hanya perlu dapatkan senarai syarikat- syarikat yang sudah atau belum memperolehi persijilan ISO 9001:2008 dan belum meningkatkan (upgrade) sistem itu kepada versi terbaru iaitu ISO 9001:2015. Itu sahaja. Selebihnya, pihak kami akan uruskan.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Pertama, saya akan mereview salah satu Games di Android yang bernama "Heroes Charge". Heroes Charge adalah salah satu game android yang diproduksi oleh U Cool. Merupakan game taktik strategi yang sebenarnya dibuat sangat mirip dengan D-OTA versi PC, tetapi didalam game ini dibuat sangat sederhana dan membuat para pemainnya kembali merasakan sensasi permainan yang diinginkan di PC. Den...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Ikutlah dalam Binary Option program dari Hirose UK [log masuk untuk melihat URL]

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Hi Vano Kak dela, ia iz Tbilisi u menai v etom nedeli est online test i xotel tebe sprasit o pomoch, ia paluchu voprosi po imeil i chtobi ti pomogla na atvetov, vremia budet chas, esli smojesh pajalusta prishli mne tvoi skype ili add my akaki_k Voprosi budet po system/network admin i softwrae direction toje, u menia malo opitov v softwrae i po etomu napravleniem xatel tvoi pomosh ti smojet [lo...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Redesign template Wordpress [log masuk untuk melihat URL] Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ingin membuat versi mobile app dari [log masuk untuk melihat URL]

    $938 (Avg Bid)
    $938 Avg Bida
    7 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicki...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    This is the application that I am attempting to install and run: [log masuk untuk melihat URL] It allows the user to visualize point clouds. [Scroll down and click, there are several examples] More specifically, I want to deploy the Potree Server: [log masuk untuk melihat URL] You will need to download the source code. You will notice that it works fine on a PC and in port localhost:3...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    If you do not have a UK eBay account do not bid. You will just waste your proposal. If you do have a UK eBay account with good positive feedback at least 1-year-old we may be able to work with you. In addition, you must have experience with items that may sell for around the £500 mark. You would be responsible for listing the product, selling the product, and collecting payment. Only 1...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    We have a shopify store and need someone to add a function. The function is to add video to the product image gallery.. We tried to add videos, but they didn't work in the product image gallery. Need this function asap. The budget is $30 for this. Thank you.

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    8 bida

    Need a blog, approximately 1000 words. 7 Reasons Why Promotional XXXX Is Effective For Your Business" First half of blog is general reasons, including research from PPAI ([log masuk untuk melihat URL]) Second half of blog is examples of promotional products that can be purchased. Please refer to website [log masuk untuk melihat URL] Choose 2 to 3 promotional products you can describe i...

    $21 (Avg Bid)
    Dijamin
    $21
    0 penyertaan
    logo designer 6 hari left

    Needed logo designer. I am going to design my company logo.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    24 bida

    Website Domain, Hosting etc are ready. Website is created in [log masuk untuk melihat URL] Just need to add content to the Website for just 2 Pages. The design should look good in View. Its a just 1 Hour Job as content is ready with us. The Project should be finished up today i.e Friday itself only indians should apply

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    25 bida

    I have a set of data (dependant and independent variables), need to form two "2-sample tests" to compare two parameters. Based on the number of samples you have, you can assume that the variance is known or unknown. For each of the tests above, you should clearly state in plain language what is it you are testing, then mathematically present your test, the analysis, the p-value, and the ...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    2 bida
    explainer video 6 hari left
    DISAHKAN

    Proposed animated Exlpainer video for [log masuk untuk melihat URL] to say something like this:-- More and more people love to eat the superfoods and high nutrient foods with lots of antioxidants, protein and fibre to boost your immune system and give you the lasting stamina and vitality. Smoothies, along with Granola Bowls and Acai Bowls are a great way to achieve this but shopping, hauling an...

    $318 (Avg Bid)
    $318 Avg Bida
    52 bida
    Design a Logo 6 hari left

    We are a pressure washing business called Goodview Pressure Washing. I am looking for a logo to be made. I have hired others and they just ain't what I want. We do soft washing for homes and pressure washing for driveways, sidewalks, patios, decks, boat docks, garage floors, porches, construction equipment, apartments, duplexes, parking lots, roofs, and bunch of others. We do both residential...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    37 bida

    The vision we are going for is feminine, classy and modern. We will be refurbishing an empty shop space around 900sq ft. I have a mood board with inspiration of finishings, floorings, designs etc I'd like to go hourly and need an interior designer with some architecture skills to build our vision

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    16 bida

    I am looking for someone to help me in a timed enlish exam and you will have to identify the literary terms used in the sentences that will be available at 8:30 pm ( canadian time )

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    I was recently scammed by a previous freelancer on here who didn't deliver my app besides take my money so I am going to try this again with someone specifically from the U.S. I would like a map based app created for android/ios with paid users, and a section for non-paid users to search the map. Extremely simple search layout. all simple instructions and template will be sent in freelancer c...

    $543 (Avg Bid)
    $543 Avg Bida
    15 bida

    Connect to Prometheus through Cloudforms and check Virtual Machine's status. If the VM has shutdown due to any reason then start it up by creating a workflow to get the IP address of that VM from Prometheus server, then start that VM using its IP in CloudForms

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    The Wheeler Institute is a new company that will be helping international schools with child protection training. We need a logo done first, and eventually will need some corporate materials designed (business cards and letterhead primarily). We are leaning against having an image or illustration be part of the logo - probably just the name (Wheeler Institute) - but we're open to considering ...

    $250 (Avg Bid)
    Dijamin
    $250
    23 penyertaan

    - Order entry and oversee order queue and specimen procurement issues -Respond to inquiries to the team's email inbox. -Call patients to set up home blood draws serviced by a vendor; follow up on troubled cases and coordinate with Outbound and Inbound team to resolve patient contact, and specimen procurement issues. -Review and process orders and financial assistance applications

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    8 bida

    Un proyecto web con funciones de perfil, registro en time line similar a lindekin, con responsive

    $574 (Avg Bid)
    $574 Avg Bida
    5 bida

    Create an app to connect third party vendors with customers (selling everything)

    $1449 (Avg Bid)
    $1449 Avg Bida
    23 bida