Consider the following problem Design an algorithm to determine the best route for a subway passenger to take from one designatpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    694,878 Consider the following problem Design an algorithm to determine the best route for a subway passenger to take from one designat tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida
    $23 Avg Bida
    3 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Varumai olippom

    $1805 (Avg Bid)
    Tempatan
    $1805 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    ternak ayam kampung

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    1 bida

    MENCARI PHOTOGRAPHER UNTUK PHOTOSHOOT RAYA ( BUKAN HARI RAYA, SEKADAR PHOTOSHOOT BAJU RAYA ) - asap.

    $8 - $24
    Tempatan
    $8 - $24
    0 bida

    Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk melihat URL] keyword : anm 2) [log masuk untuk melihat URL] keyword : berita 3) [log masuk untuk melihat URL] keyword : h...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    problem solving on spiritual case (masalah spiritual yang kini banyak terjadi yang memerlukan penanganan khusus,kami datang menyelesaikan)

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    3 bida

    memang saya belum menguasai teknik photography yang benar akan tetapi saya mau belajar dengan sungguh-sungguh

    $175 - $525
    Tempatan
    $175 - $525
    0 bida

    Di cari jasa seo one page untuk banyak keyword yang datang dari mesin pencari ke website saya

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Php mysql app needs on post section some changements , it must be add many images products scrolling in the fron end , and the wyswyg editore to be good work in two section post product and profile ,

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I am looking for a Typist to perform typing and word processing tasks for my project. A successful Typist is responsible for typing company documents and material, including reports, correspondence and policies. If you can type fast and accurately and can check documents for grammar, spelling and punctuation errors under tight deadlines, we’d like to meet you. For this role, it’s esse...

    $385 (Avg Bid)
    $385 Avg Bida
    12 bida

    Hey there, thanks for taking the time to bid on this project. I need 9 BG images for 9 categories The categories are: 1. Home & Garden 2. Electronics 3. Kids and Toy 4. Beauty and Health 5. Sports 6. Jewelry 7. Pets 8. Hobbies & DIY 9. Clothing and Shoes I have attached the current images, we have to update them, our main goal is to keep them simple, yet better than current images. Ima...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    6 bida

    We need to translate a 10-pages text from Italian into English and French.

    $319 (Avg Bid)
    $319 Avg Bida
    22 bida

    Check below link and the attachment that shows which part of that page I'm only interested in. You need to just provide me static HTML,CSS and JS code with pixel perfect. It has to be mobile friendly same like on Apple. In the attachment you will find also a 3D image that you can use as an example to it. [log masuk untuk melihat URL] (Mobile on scroll rotation) It has to be done ASAP.

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    4 bida

    I have an image I really like and I want to use it for my landing page. The problem is, with the current layout it is not usable. In order to use it I need to extend the brick background out and to the left, as illustrated in the attached files.

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    36 bida

    With the increased functionalities to be embedded, complexity of an IC has increased drastically. There was a time when some thousands of transistors used to suffice the expected functionality. But today those numbers have increased to millions and it's growing with the time. With the growth of transistors requirements, the expected size of ic is also becoming smaller. These transitions have ...

    $20 - $166
    $20 - $166
    0 bida
    Double Take Dave 6 hari left

    I’m doing a sports show called Double Take Dave and need a logo to fit my brand for the show! Just need my logo to show throughout the show and do post it on social media!

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    59 bida

    Description: Pipeline Marketing is a startup looking to hire a full time front-end web developer to join our Vietnam based team. Our immediate goal is to revamp and update existing websites and apps. This position offers an excellent opportunity for advancement and financial reward while working on a small and fun team. Responsibilities At a minimum you must be experienced with front-end develop...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    31 bida

    Hi Nimra, here is something for your time, we cannot consider this as complete at all, according to the project description. It is considered a quarter on what we asked for. Best of luck, Evelyne

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    1 bida

    Online educational platform that pairs students with private tutors remotely via online chat. 3 make ranking algorithm that uses machine learning for classification and recommendation of teachers and tutors. same as [log masuk untuk melihat URL] or verbling or [log masuk untuk melihat URL] We are looking to make something just like [log masuk untuk melihat URL] but only with 2 choices of langua...

    $3245 (Avg Bid)
    $3245 Avg Bida
    13 bida

    I need to find an appropriate USB3 camera module, with programmable control of the focus, to be integrated in a benchtop product for biological laboratories. The requirements for the camera are: - at least 13MP (better if 16MP) - connection USB3 - controllable via custom software running in Windows (SDK available) - known focal length of the lens (I will need to add a further lens in front of...

    $34 - $284
    $34 - $284
    0 bida

    translate this website from English to Arabic/Chinese/French/Malay: [log masuk untuk melihat URL]

    $903 (Avg Bid)
    $903 Avg Bida
    53 bida

    Remove one button on my HTML website.

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    60 bida

    Two 16-bit sampled (@44100Hz) mono audio records (music) were provided. You had written a Python code for implementation of Radix-2 Decimation in Frequency (DIF) type Fast Fourier Transform. You have also applied 256-point Radix 2 DIF-FFT code on one of the audio records at three spots of the song (e.g. at 10th, 20th and 30th second of the record). 1. Draw three graphs that shows variation of the ...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    5 bida

    I have some questions that I advance one by one with a bluetooth remote, on a website. On Android it works ok, but IOS safari advances two each time the button is pressed. Your job is to create a solution so IOS is covered and advances one by one.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    I need an Android and iOS app. I would like it designed and built. in one [log masuk untuk melihat URL] start immediately no initial amount I will just award you project and I will pay on [log masuk untuk melihat URL] updates no initial [log masuk untuk melihat URL] be professional and put full time work on the app.

    $1032 (Avg Bid)
    $1032 Avg Bida
    12 bida

    need best project in cyber security for final year in collage

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    12 bida

    Looking for a copywriter or wordsmith to assist me in writing sales copy, newsletters and other marketing deliverables. You will be coaching me over the phone throughout the week to help edit and proofread content I've written. This will be a on-going position, where we have weekly calls to go over content I've written over the week. Calls should last 45 mins - 2 hours

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    24 bida

    This is a project in one of the Philippine medical school in Davao City. The Physical Therapy teacher wants a TITLE for the student research project for the Physical Therapy course. The Project Requirements are the following; 1. The Title is either based on Quantitative Research (meaning it deals with numbers and statistics) 2. Or the Title is based on Qualitative Research (meaning deals with wor...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    25 bida