Convert the PSD file below to a responsive HTMLpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    488,661 Convert the PSD file below to a responsive HTML tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] http://king18yat.c...com/00/malaysia/About%[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2049 (Avg Bid)
    $2049 Avg Bida
    7 bida

    Mencari luas, perimeter, keamatan dan jarak dlm imej ([log masuk untuk melihat URL] file) utk project pengajian

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida

    Bulid site under typo3 , PSD disediakan pekerjaan dimulai dari slicing responsive dan integrate dengan CMS typo3 lebih dicari yg berpengalaman dengan typo3

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    11 bida

    Microsite dengan spesifikasi sebagai berikut: 1. Responsive Website 2. Menggunakan LAMP Stack 3. Menggunakan Code Igniter sebagai framework 4. Terintegrasi dengan Facebook Login 5. Menggambil gambar-gambar dari Instagram mengguanakan hashtag 6. Menggunakan GIT sebagai versioning.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover [log masuk untuk melihat URL] Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini [log masuk untuk melihat URL] saya sudah beli

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    1 bida

    ...dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari [log masuk untuk meli...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat sebuah halaman html yang berisi data dari mysql. Cuma 6 box dengan 1 grafik.

    $7 - $14
    $7 - $14
    0 bida

    ...Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    ...Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini [log masuk untuk melihat URL]

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    Bloginn PSD, Blade, Fayar cal, Fayar addjust, Slice, Ease, Thyge, changes

    $1040 (Avg Bid)
    $1040 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Menerjemahkan dari konsep design Interface (PSD) ke (HTML 5( Beberapa Feature yang akan di pakai sbb: - Parallax Design - Bootstraps - JavaScript - CSS3 - PHP - Responsive Mobile Device - Social Media Sharing - HTML 5 Video Player - Contact Form = Link to Google Map

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    saya ingin decode/decrypt 1 file yg di encrypt/encode menggunakan ioncube. dan script harus berjalan/work seperti seharus nya

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    3 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal [log masuk untuk melihat URL] Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $918 (Avg Bid)
    $918 Avg Bida
    3 bida

    mengedit tulisan yang di ketik oleh seseorang yang perlu di sutting sebelum di cetak atau di terbitkan ,,

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    7 bida

    ...designer freelancer, we would require you to make a sample to be considered (you can watermark it and only send the psd once we have chosen and awarded you). If your banner is chosen there will be more images that we will require to be created. Please create a Unicorn Party Theme Supplier Banner and you can refer to [log masuk untuk melih...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida

    We are looking for a designer to manage our visual post for social media. We will offer the guidelines and colors to match our corporate indentity. We manage multiple social accounts and we are lookin for a designer to make us all the arts. We work with many brands and have to make at least 30 post per month We are focus on sports and ...

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    11 bida

    ...are a growing tech company looking to develop a responsive landing page for our European sales team. This is a basic page that will require several small interactive devices such as a toggled price panel and a mobile menu expected of a responsive build. We are looking for a front-end developer with: o Minimum 5-years exper...

    $618 (Avg Bid)
    $618 Avg Bida
    69 bida

    Build a slide show using [log masuk untuk melihat URL] The work is to use the plugin to make these three brochures display and link to their posts. The freelancer should be able to instal the plugin in their own wordpress and show me that they can make one of my images display and link to a post. It's a sim...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    10 bida

    I have a python code, and I want to convert it to a C++ code, i want it to be done as soon as possible.

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    8 bida

    My wordpress website doesn't seem to work 100% of the time, sometimes it works on desktop, sometimes it doesn't - sometimes it is mobile responsive, sometimes it isn't. I need someone to investigate what is happening and fix the issues. I can only create a milestone and pay for this next week - i cannot right now. Thanks in advance.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    27 bida
    The Vplaxtv 6 hari left

    I'm looking to develop a live ,multi viewer , interactive Talk show. Think Round The Horn, Howard Stern, and the app House party or [ Removed by Freelancer.com Admin ]all in one.

    $7247 (Avg Bid)
    $7247 Avg Bida
    18 bida
    convert dwg to 3d model home 6 hari left
    DISAHKAN

    I have dwg file for my new house, I want somebody convert it to 3d model with any Home design 3D software. where can i get the source file to edit it.

    $228 (Avg Bid)
    $228 Avg Bida
    35 bida

    We have only one page, php/html website we need replicated into wordpress with elementor page builder. We have a couple of widgets like round video player on top that you would not need to recreate since we have a plugin for that already. the saving calculator slider would also not be required. Other than that its a simple clone. We own both websites

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    8 bida
    Mohammad HTML 6 hari left

    I need mohammad for my website :D

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    6 bida

    VIDEO GAME SOURCE CODE RELATED. Very simple, game currently packs folders into custom .MRS file, I have a useful PACKING/UNPACKING tool for this, but would like to change the encryption into something custom, and not so easily bypassed. It can be done without my game's source code, just no coder on hand atm.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    Website game (with mobile support). Type: Card game like the famous game "Uno" (Multiplayer needed) Back-end / Front-end

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    7 bida

    We require a watercolor race car design similar to the one uploaded. File name "3" We would like the cars to be V8 supercars - I have attached photos of the car styles. We don't need all the logos on the cars, just the shape and style of the cars. We would like 2 different sets of colors for the...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    1 penyertaan

    Please see the attached files. I need them in the Excel file. Must be formatted exactly you see. I will be doing financial analysis. New freelancers welcome to bid.

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    25 bida

    Working on a proof of concept, taking a firebase example and have the ability to have it multiple times on the same page. Goal is to use this chat feature as a comment system for multiple articles on the same page. So each instance of chat would need to tied to its own collection. I attached the sample code that needs ...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    9 bida

    I need a simple android app to use as a bridge to send push notifications about new blog posts of my website. So they can click the push notification and open my website in their browser

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    22 bida

    A freelancer developed me a website with a map, using Google Maps, but now on map appears label "For development purposes only". I think is because i need to put a valid Google Maps API ID. I have a google maps account if you need. Can you fix it?

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    11 bida

    *a picture of four cabins needs to be clickable ([log masuk untuk melihat URL]). when one of the cabins is clicked, a slideshow with pictures of the exterior and interior of the cabins will show, plus some more information about the cabin (name of cabin, amount of beds and quality from the excel table screenshot). *the slideshow and i...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida

    Estoy buscando una persona que pueda hacer el modal que esta en la imagen adjunta, se requiere una persona que tenga conocimient...buscando una persona que pueda hacer el modal que esta en la imagen adjunta, se requiere una persona que tenga conocimiento en boootstrap 4, Javascript, Jquery, este debe ser responsive Design, daré mas detalles por chat.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    7 bida

    I need the drop down filter/search box size made slightly larger on this page. Bid $25.00 [log masuk untuk melihat URL] so that you can read clearly the first item in the drop down. needs to be responsive, please test on browser and mobile

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    4 bida

    ...scraped Ads from [log masuk untuk melihat URL] ... I need the following categories: Vehicles, Pets, Personals, Real Estate, Items for Sale about 200 from each - and I must have the XML structure in this exact way: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> <listings> <listing> <title lang="en_US"><![CDATA[This is ...

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    3 bida

    We need to develop a code in Phyton that reads raw data from an accelerometer stored in an Influxdb database, convert these values ​​to an FFT model and graph the result in a web page (Can be Grafana) in frequency domain. Necesitamos desarrollar un codigo en Phyton que lea raw data de un acelerometro almacenados en una base de datos de Influxdb , conviert...

    $1158 (Avg Bid)
    $1158 Avg Bida
    29 bida