Copy Typing Handwritten text to MS Word conversion Repost open to biddingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    453,759 Copy Typing Handwritten text to MS Word conversion Repost open to bidding tugasan ditemui, harga dalam USD

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    saya sedang membutuhkan tema untuk osclass,mungkin jika bapak bisa , saya ingin meminta bantuan bapak untuk membuat bidang tersebut

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    sir, Mai Anirudh Kumar Jharkhand Se Bol Raha hu Kaya Aap Hame Data Entry ke kam de sakte hai sir Mera Contact No 08582029172 & Email Id anirudhk541@[log masuk untuk melihat URL]

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Lampu TL merupakan kepanjangan dari " Tube Luminescent ", ada juga yang menyebutnya dengan " Tube Lamp " sering disebut juga dengan lampu tabung ataupun lampu neon. Sedikit kita mengulang sejenak pelajaran SMP bahwa lampu TL merupakan sebuah lampu berbentuk tabung hampa yang pada setiap ujungnya terdapat 2 pasang kawat pijar ( coil ) yang prinsip kerjanya seperti lampu pijar b...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mendesain nya sedetail mungkin dan sebaik mungkin membuat sebaik mungkin dan akan membuat sebagus mungkin

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Berkencan dengan wanita yang penting mau sama mau dan saling pengertian, biyaya transportasi ditanggung bersama

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya akan memberikan nama, alamat, telepon, email, dll pada file pdf. Saya perlu informasi yang dimasukkan ke dalam lembar kerja excel di bawah perusahaan, kontak, telepon, selular, faks, email, alamat, kota, negara, ID Saya akan mengerjakan pekerjaan itu sebaik mungkin, memasukkan data, menulis data, mengedit data, dll yang berhubungan dengan pemasukan data.

    $178 - $534
    $178 - $534
    0 bida

    Saya bersedia membantu pekerjaan anda. Kami bersedia dihargai dengan harga kecil prinsip kami anda puas kami senang :) wkwk

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Entry Data Tamat left

    Saya mampu mengentry data menggunakan Ms. Excel. Saya juga mampu mengoperasikan Ms. Word. Sebelumnya saya ucapkan terimakasih atas perhatiannya.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Deskripsi tentang alur pekerjaan yang mana akan menjadi acuan saya untuk mengerjakan pekerjaan tersebut.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    keahlian saya photoshop, dan saya ingin menunjukkan hasil karya saya. ya walaupun simple, saya juga ingin belajar lagi tentang photoshop dengan proyek-proyek terbaru

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    Tolong pekerjakan Saya Saya tidak akan mengecewakan anda pak saya berjanji.. tolong pak pekerjakan saya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    aku pengen kerjo ke pada anda saya lagi gak ada kerja an,, aq penegn sekali mencari pekerja an , mohon di terima

    $19 - $37 / hr
    $19 - $37 / hr
    0 bida

    saya akan membuat program untuk menginputkan data tentang penjualan kredit. program ini akan memudahkan dalam melakukan pekerjaan.

    $242 (Avg Bid)
    $242 Avg Bida
    2 bida

    saya harap kamu dapt memberikan say pekerjaan dalam bidang apapun, tetapi bidang yang saya fokuskan adalah dalam penulisan ulang artikel, saya juga akan menerima semua perkerjaan yang berhubungan dengan menulis, termasuk menulis artikel atau yang lainnya.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    dsadasgfdgdfgdfgdfg bjksahkjfhsdjkh ihjklnlk i gdjksagvuysdjguslkufio shjkvdfhk gavfjsauy oihdskj gdg dfg dfg dfg

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    all cl posting khbck dohnz mndiajxbz ilukhadibzxmnb ilahdbz xajkzhdnkjhidzkjn dzohn, dzochnakdjhz dajhnzj,jadnz akhn

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    saya akan mengerjakan pekerjaan dengan bai dan teliti dalam proyek ini untuk menjadikan pekerjaan menjadi utama dalam pekerjaan dan menyampingkan undangan untuk kehidupan kita bersama

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    selamat malam.. ini adalah aplikasi payroll dengan tampilan dekstop yang saya tawarkan.. jika bapak berminat silahkan hubungi saya. via email: [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] di bawah ini saya sertakan screen shoot gambarnya... saya minta waktu 3 hari untuk menambahkan logo dan nama perusahaan bapak.. semoga bapak berminat.. terima kasih..

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya bisa mengentry data apa saja. apabila anda tidak banyak waktu untuk mengerjakannya, percaya kan kepada saya.

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    6 bida

    belalang kupu-kupu kalau siang makan nasi kalau malam minum susu. itik itik golo itok itik itik golo itok. it dada it dada it.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin projek yang berkelanjutan, dan permintaan projek dari anda kepada saya. agar saya bisa dengan mudah mengerjakan apa yang anda minta. Terimakasih

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    2 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    Yang berdekatan dengan pembuatan dan pengelompokkan data, mengetik, pemasukan data excel. Membawa, memberikan dan memberitahu hasil dari data secara rahasia, mencari informasi dan melakukan web search.

    $178 - $178
    $178 - $178
    0 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    saya menginginkan entri / input data ke dalam microsof office excel,..... dan mengedit data dalam ms word

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    saya menginginkan entri / input data ke dalam microsof office excel,..... dan mengedit data dalam ms word

    $384 (Avg Bid)
    $384 Avg Bida
    9 bida

    Saya akan memberikan nama, alamat, telepon, email, dll pada file pdf. Saya perlu informasi yang dimasukkan ke dalam lembar kerja excel di bawah perusahaan, kontak, telepon, selular, faks, email, alamat, kota, negara, ID Saya akan mengerjakan pekerjaan itu sebaik mungkin, memasukkan data, menulis data, mengedit data, dll yang berhubungan dengan pemasukan data.

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida
    Document rewrite 6 hari left

    We need some freelancers which good typing speed and reading ability who can read the text pictures and write the text into a word documents. There will be 2 types of project we have. 3 days project contains 40 pictures and 7 days project contains 75 pictures. Other details will be provided to selected freelancers. We need some freelancers which good typing speed and reading ability who can re...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    34 bida

    Typing from 48 pages of hand written contacts, name, email & phone numbers (approx 19 contact details per page) to an excel sheet.

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    48 bida

    We have huge amounts of data of our clients like names, numbers, address, email etc and you have to fill them into Ms Excel using chart We will provide you on every 7th day new data Your payment on hourly Based And we will give you, your personal account on our company For upload these files every..

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    14 bida

    I need you to install Alfresco Ecm, Sugar CRM, Akeneo PIM, Orange Hrm, Exo platform all open source applications to be installed

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    9 bida

    Hello every one, I need an expert on facebook ad to run a conversion campaign daily report should be included

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    13 bida

    Dear all, Due to lack of time (and a bit rusty knowledge in the field) I need someone to help me to put together an excel VBA, that is able to export selected range of data to word documents. I have 10 groups of data with 5 same categories in each group. I need VBA, upon click of a button, to generate 10 separate word documents using the same template as set out in a separate sheet. Data in thi...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    You are required to copy simple HTML pages and clean it of any glitches or issues. The final deliverable is a fully functional page with all assets required for the page to run, uploaded to a host and set up in a tracking platform. Expected turnaround time is 4 hours from initiation of project. Materials will be provided. There will be a base pay of $100/month, with extra commission per page c...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    42 bida

    Site have Six template pages based in site [log masuk untuk melihat URL] Have to be made with ThriveArchitect 1 - Home 2 - Quem somos ( Who i am) 3 - Produtos ( Products page - All) 3.1 Product Page ( Individual) 4 - Blog ( Blog Page - I use WP blog system) 5 - Contact ( Contact page) Have be made identical [log masuk untuk melihat URL] site in all situations ( Desktop/Tablet/Cel) - CSS - Font ...

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    21 bida

    We are a Chicago based company supporting the needs of thousands of real estate agents, brokers and investors in the USA. We are looking for an Email Campaign Manager, an expert in automated email systems to help us promote a new product we are launching in August. REQUIREMENTS: • Be familiar with data processing and data extraction/scrapping, handling large text files, Excel spreadsheets, M...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    17 bida

    My programmer has developed system based on selenium, php, mysql, chrome browser and xampp. I need expert who can copy and Install the entire system from my computer to domain server All the functionality and features should be working Deadline 5 day.

    $439 (Avg Bid)
    $439 Avg Bida
    41 bida

    We are looking for an experienced and passionate Administration Manager join our team! As an Administration Manage, you will supervise daily support operations of our company and plan the most efficient administrative procedures while working remotely. You will also lead a team of professionals to complete a range of administrative tasks and duties in different departments. Administration Manager ...

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    5 bida

    Simple manual typing/copying data. Our company does auditory on systems and we need to verify hundreds of printed timecards. We need to check entry by entry. We need someone to type a scanned timecard (provided in PDF) on a specific excel sheet, on the especific format. See images. Better you do and fast you go we can provide more cards at once, so you can pick up some speed. We pay per job. Ea...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    87 bida
    I have PHPRunmer 6 hari left

    PHPRunner. The best PHP code generator in the world. PHPRunner builds visually appealing web interface for any local or remote MySQL, MS Access, SQL Server, Postgre and Oracle databases. We can provide it. are you want it? It's only $150

    $431 (Avg Bid)
    $431 Avg Bida
    15 bida

    I would like someone to write SEO for 270 listings on my website. There are many products you can easily group them together e.g. speakers have 30 listings

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    35 bida