Description FEATURED GUARANTEED TOP CONTEST To design a logo for a co working space called W Spaces. The brand colors for are Opekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    634,846 Description FEATURED GUARANTEED TOP CONTEST To design a logo for a co working space called W Spaces. The brand colors for are O tugasan ditemui, harga dalam USD

    Setup Instagram

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    17 bida
    logo brand Tamat left

    Saya mencari designer logo brand untuk ecommerce pakaian urban. Nama brand adalah Gallerybox

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    9 bida
    $30 - $250
    0 bida
    Agent top up Tamat left

    AQ nk kerja sebab AQ mls nk meyusahkan mak ayah aq

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    MENCARI INDIVIDU YANG MAMPU MENCARI SEBERAPA BANYAK PELANGGAN UNTUK MEMBELI BARANGAN [log masuk untuk melihat URL] ITU BOLEH DAFTAR SEBAGAI EJEN HAI-O DENGAN BONUS 3% SEHINGGA 41%..MALAYSIA,SINGAPURA,BRUNEI DAN INDONESIA SAHAJA.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    2 bida
    Brand Logo Tamat left

    Ghazal Bahaar

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    2 bida

    ...berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bertemakan pisang, dan sebagainya. Project kolaborasi pertama yang akan kami kerjakan adalah membuat iPhone case. Project ini adalah project kolabirasi antara Zanana Chips sebagai brand snack, dan salah

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida
    SWEER -- 2 Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    3 bida
    SWEER Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Halo semua, ...(web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature dan interface design nya as a lay out. Ditunggu kabarnya bila ada yg berkenan atau tartarik.

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida

    Benarkah Android Pirv Temuan Terbaru BlackBerry Aman? Diera globalisasi sekarang ini, banyaknya temuan-temuan berbagai macam ponsel Android dari berbagai brand ternama, sehingga merespon BlackBerry untuk ikut serta dalam menciptakan product Android juga.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    3 bida

    seo para meu site marketing digital

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    5 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    E-commerce akan menjadi sangat besar di masa mendatang . ...besar di masa mendatang . Dengan penjualan barang yang tidak mudah "have a brand" atau ber-merk istilahnya. Akan sangat menarik jika terus ditekuni. Keuntungan melimpah, produk bagus tidak diragukan karna kita tidak buat brand sendiri tetapi menjual produk yang sudah punya brand ternama .

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklu...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Buat logo keduanya dengan : Negatif Space. Atau buat saja gimana keren menurut para desainernya. CV. Bukutang Media Press adalah usaha penerbitan buku secara indie. Mottonya : Sahabat Penulis Hebat, Berkarya Hingga Akhir Hayat. Vila Buku/[log masuk untuk melihat URL] adalah bagian dari Cv diatas yang bergerak di bidang penjualan buku online. Mottonya : Proses Cepat

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL]

    $769 (Avg Bid)
    $769 Avg Bida
    3 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Need 400 vote in facebook app... daily Reffal: [log masuk untuk melihat URL]

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    5 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I am unexperienced and I am facing problems to activate the controller move and to understand which buttons do I have to use

    $541 (Avg Bid)
    $541 Avg Bida
    4 bida

    ...customisation in order to have some features of medium.com. These customization include; 1. User registration and login page that allows signing up with social media just like [log masuk untuk melihat URL] does. After a user register, he should have his personal dashboard for notification and others. 2. A signed user after registration should be able to perf...

    $420 (Avg Bid)
    $420 Avg Bida
    22 bida

    Convert the .dll to source code. Correct the error and compile the solution without any errors

    $21 - $179
    $21 - $179
    0 bida

    Meu trabalho de conclusão de curso é sobre a usucapião extrajudicial como forma de desjudicialização das relações sociais, preciso que faça a tradução para o inglês do resumo.

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    13 bida

    I am looking to build a website that consists of a back office capable of taking payment, can create profiles, gps capabilities, assessments, etc. Hello all! I am looking to build my brand in which i match clients to fitness trainers by having the clients take an evaluation quiz, and are matched to their trainer by specific location. ...

    $1197 (Avg Bid)
    $1197 Avg Bida
    37 bida

    ...plan for Coleman residence. architectural as-built model based on my sketches. A few notes: - the drawings are in decimal feet -- I want annotations in feet and fraction inches. so six feet and one quarter inch as 6'1 1/4'' - I want Revit 2019 and use of all the imperial library models for plumbing and cabinet fixtures. If you ta...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    I need some help completing the design of a ClickFunnels Sales page

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    We are seeking a dedicated, organized data entry clerk t atabases, and be comfortable working independently with large amounts of numerical and written data. Data Entry Clerk Duties and Responsibilities *Update databases or records with new information as it becomes available *Correct and modify inaccurate files and records *Enter data into

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    17 bida

    I'm a musician, I make bass music. I would like to have a logo/banner for soundcloud, instagram logo and picture for my new song. I ll make my instagram profile with blue/purple (the text witewhite), so the logo should be with theese colors. I'd like something strange and unique but simple. art name is QuiT. he...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida

    Hi Hope W., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    ...Freelancers, We have a very good project for freelancer those who have very good quantity of Gmail accounts, who's expert in putting reviews using different IPs ( through VPN ) and once review update or publish on site we will pay you accordingly. 3$ / approved review. if you get approve 100 reviews and show on site's brand page then you will receive

    $280 (Avg Bid)
    $280 Avg Bida
    4 bida

    Design a simple sports logo for apparel and website use. Logo is for high school soccer team. Colors are red, black, and white. I would like a simple logo with "Ocean City Soccer" along with an anchor.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    58 bida

    Not sure, how can i call this service, we need someone, who will add data to our CMS system. It's info about properties from different documents has to be unified and added to our CMS system #dataentry Total of 100 properties.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    56 bida

    International law research paper

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida