Description I need a logo designed. Im building a company that offers fresh smoothieacai bowls. I need a logo for it and the bpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    555,555 Description I need a logo designed. Im building a company that offers fresh smoothieacai bowls. I need a logo for it and the b tugasan ditemui, harga dalam USD
    $8 Avg Bida
    1 bida
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Fresh graduate of simply man

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    7 bida
    $8 Avg Bida
    1 bida

    are u malay..? im from malaysia

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    1 bida
    $6 Avg Bida
    1 bida

    Hai Mark B., saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    1 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Menulis sejumlah artikel Yes 100% im seriously

    $344 (Avg Bid)
    $344 Avg Bida
    13 bida

    Membantu anda dalam memproses data anda

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    14 bida

    Gambar building 3d program scetchup. Laporan [log masuk untuk melihat URL] schedule kurva s

    $3340 (Avg Bid)
    $3340 Avg Bida
    9 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    ...terhadap tekanan • Mampu membuat metode transfer knowledge ( training ) kepada user • Memiliki pengalaman sebagai system analis atau programmer minimal 1 tahun/fresh graduate dipersilahkan melamar ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Mendesign bangunan, arsitektur, interio, funiture untuk bangunan komersil dan hunian,

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    ...4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) the poster must be beautiful

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    ...4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) the poster must be beautiful

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    ...4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) the poster must be beautiful

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (Covering

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan ...mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    Saya siap membuat artikel sesuai judul blog tentunya isi artikel fresh saya tidak menerima penulisan artikel yang berbau sara,porn,menyimpang,dll

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    im like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languange im like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida
    proyek kecil Tamat left

    saya seorang fresh graduate dan sudah terbiasa menulis dan mendesign blog pribadi saya. dan saya juga biasa menggambar menggunakan autocad 2D

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    saya bisa menganalisa data,entry data , dan masih banyak lagi

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Logo needed for a number of brands .

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    ...software version of the two-player card game. For this project it will need to be done in java netbeans and also will need to include a report to go with it. I'm trying to focus on these two things: System analysis and design report & Software needs to be developed in Java 8 Standard Edition within NetBeans 8. I can ...

    $13 - $26
    $13 - $26
    0 bida

    Hi Abdennour B., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    ...have recently finished the logo contest for our new natural stone company, now we are looking for a modern and classy screen design. What we are supplying: a logo (you can modify colours if you feel like it); 3 prototyped wireframes for the main page, a product overview/category page, and a ...

    $750 (Avg Bid)
    Ditampilkan Dijamin Peraduan Teratas
    $750
    0 penyertaan

    Hi Lamyae B., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida
    Content for new website 6 hari left
    DISAHKAN

    I am setting up a new website for building a community of parents of school going kids, and need high quality, original content to be created on various topics pertaining to education, kids development etc.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    17 bida

    Hi Anirudh B. I have Object-c ios project for you. its an easy revision on the current app. If your interest please reply to me. Thanks

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Revamp a wordpress website 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a Wordpress expert who is experienced in not only setting up a wordpress site but also in customizing pages / theme in a website. We need to copy all data from an existing wordpress website to a new fresh wordpress installation with a different theme. The existing website also has 2 custom created pages created which also...

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    46 bida

    Hi Techies We are looking for an website & mobile app development for IOS & ANDROID from end to end... Also enhancements on the existing product which is already on live product.. Technologies Looking 1. Node.js 2. React 3. MLAB Looking who can deliver the things with faster & with more creativity on UI.. Regards Copious Tech

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    24 bida
    Android Application Help 6 hari left
    DISAHKAN

    hi, Im Purchased a New Android application source code .. i want someone to help me to setup it and everything

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    62 bida

    We require a .Net developer to write a piece of code that would enable us to integrate our EPOS software package with the Xero Accounting package

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    4 bida