Design 2 pages See the attached brief for more information.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    424,996 Design 2 pages See the attached brief for more information. tugasan ditemui, harga dalam USD
    $23 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Branding identity resort / hotel keyword dr saya brief dari saya deadline 1 minggu

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDAI MAKANAN SIN JOKLIM KEH CHIN HENG RESTORAN SRI MUNURA SOON WAH SEAFOODS & STEAMBOAT RESTAURANT TRAFFIC LIGHT CHICKEN RICE DASWAR BIN SIMUN KEDAI KOPI DAN MAKANAN YEW YIHUAT YI JI CHUA KIM HWAI YONG SOO TEEN ENTERPRISE IDRIS BIN IBRAHIM KEDAI KOPI HONG SONG RADZI NIAGA ENTERPRISE TREE STEAK HOUSE RASAMEWA MARKETING TENG SUN CHANG LAM KWAN MENG LIM BAN HOCK MOHD YUSOF BIN AH...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $609 (Avg Bid)
    $609 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    Report pages Tamat left

    I got about 150 web pages that needs to have some cosmetics , there are only 15 variations of the page, so most are just the same page/layout/design with different content. Included some sample files, you must be good in Bahasa Malaysia

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    5 bida

    Final Android version for Kuku Emoji.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 98352

    $328 (Avg Bid)
    $328 Avg Bida
    15 bida

    Looking for a developer (blockchain etherium) to set up the smart contract of a nft project, the development of the algorithm and code of 'frappage' of NFT (mint). The developer can invest himself for the mission or have a more important role in the project which can undoubtedly be a nice challenge for any lover of the crypto universe; Do not hesitate to contact me for any questions.

    $2814 (Avg Bid)
    $2814 Avg Bida
    21 bida

    I want a reactjs developer to build me responsive static web pages in 7 days. Material UI preferred. My budget is $200-$300 usd.

    $304 (Avg Bid)
    $304 Avg Bida
    102 bida

    Fetching the images of FMCG product descriptions (SKUs /UPCs) from Internet and extract Category/Brand/Sub-brand/Variant details. Mapping report with the images should be in Excel. To start with 0302 product details will be provided.

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    13 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 4811

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    18 bida

    Looking to hire a graphic designer with the remaining pages for my website. I will provide the contents per page and the several images you can select to use. The design and style must match the demo page design recently awarded from previous contest.

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    1 penyertaan

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 02842

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    60 bida

    Add video clips to an existing video and sync the timing, also need to add a slide with text at the beginning of the video

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    9 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 9080

    $51 / hr (Avg Bid)
    $51 / hr Avg Bida
    35 bida

    I need help with the advanced c# file

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    13 bida

    Fetching the images of FMCG product descriptions (SKUs /UPCs) from Internet and extract Category/Brand/Sub-brand/Variant details. Mapping report with the images should be in Excel. To start with 0301 product details will be provided.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    15 bida
    the instruction 6 hari left
    DISAHKAN

    I need people who take my instruction, you will get 5 € bonus...please before bidding contact me here [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    21 bida

    Fetching the images of FMCG product descriptions (SKUs /UPCs) from Internet and extract Category/Brand/Sub-brand/Variant details. Mapping report with the images should be in Excel. To start with 0178 product details will be provided.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    11 bida

    Website is already up and running on wordpress. I just need someone to copy a couple pages from one website to wordpress, i already have the css & html files, I also have the themes if that helps. But really struggling on editing things on wordpress. (this site is not very complicated and shouldnt take very long) Contact me here or on [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions] will pay 60 USD up front and another 60 USD when jobs done I NEED THIS DONE TODAY STOP MESSAGING ME TELLING ME TO GIVE U ACCESS AND THEN DISSAPEARING FOR 24 HOURS!

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    80 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 02841

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    44 bida

    Hi, I need someone who is very good at Solidity for NFT Marketplace. If you already have experience in this field and can help me for now, please bid now. It is very urgent job, and I need someone who can help me instantly with his skill. Thanks.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    5 bida

    We are looking for a developer with experience working with the eBay API and WooCommerce to build a plugin that takes an eBay API product feed from defined eBay categories and create product listings on the WooCommerce store with the store's affiliate referral links to send customers back to eBay for purchasing. The plugin needs to also monitor the eBay API to automatically remove any products that have been removed from eBay. The plugin will also need to fill in some attributes for the WooCommerce products based on identifiers in the eBay products. Note, it must all function automatically.

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    40 bida

    ...about the aircraft. I need the following things done… 1. Import the Excel spreadsheet into a new MySQL database 2. Create an HTML page that lists the aircraft in a grid or table with an EDIT button to the right. It only needs to list aircraft that have data in the fields missing. 3. Create an HTML page that allows you to edit the selected aircraft. It should only show the fields that are missing data and not all of the other fields. It needs validation on these fields to insure that the data is entered correctly. It needs two links at the top which can be buttons which merely are links to open Google and Wikipedia for a search. It also needs three buttons at the bottom… CA...

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    65 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 03461

    $166 - $497 / hr
    $166 - $497 / hr
    0 bida

    I have 30/40 pages, that are writting in physical pages, and i has to pass to Virtual Pages in word. I need help of a professional writter.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    52 bida