Design a Logo Carricature Cool Chicken Restaurant 200 USDpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    289,723 Design a Logo Carricature Cool Chicken Restaurant 200 USD tugasan ditemui, harga dalam USD

    Salam Sejahtera, Peluang kerja dari rumah dan masa yang fleksibel. Buat 4 panggilan kepada rakan dan seisi keluarga, setiapnya berlangsung selama 15 minit bila-bila masa atas kemudahan anda. Anda akan dan dibayar USD 10 (≅ RM 40) untuk setiap panggilan dibuat dan diluluskan, tetapi jika anda melengkapkan kesemua 4 panggilan, anda akan menerima lebih USD10, yang bermakna anda layak untuk mend...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    10 USD satu jam bersih 8USD

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Kami membuka peluang kepada semua warga malaysia untuk memberikan nama baru bagi menggantikan nama "e-rezeki global high income". Nama mestilah COOL and TRENDY info program. erezeki global high income adalah salah satu sub program dibawah inisiatif erezeki yang di anjurkan oleh MDEC, agency kerajaan di bawah kementerian komunikasi danmultimedia (KKMM). Program ini adalah program ...

    $54 (Avg Bid)
    Dijamin
    $54
    119 penyertaan

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida
    Tulis Artikel Tamat left

    Tulis 6 Artikel blog mengenai adsense (panjang 200-500 perkataan) tanpa plagiat

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida

    Saya mencari orang yang mampu menuliskan artikel berita singkat islam setiap hari minimal 20 artikel berita, 200-400 karakter per satu artikel. selama 2 minggu.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    10 bida

    Tulisan singkat tentang aplikasi SalamApps terdiri dari 50 - 200 kata. Penulis menaruh tulisan pada blog-nya sendiri (minimal selama 30 hari) Cek materi tulisan bisa diambil dari [log masuk untuk melihat URL] dan [log masuk untuk melihat URL]

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Jasa RH design adalah jasa untuk pembuatan design Interior baik Rumah tinggal, cafe, restaurant, hotel, Rumah sakit, dll.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Tulisan singkat tentang aplikasi SalamApps terdiri dari 50 - 200 kata. Penulis menaruh tulisan pada blog-nya sendiri (minimal selama 30 hari) Cek materi tulisan bisa diambil dari [log masuk untuk melihat URL] dan [log masuk untuk melihat URL]

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    3 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Penanaman bibit kopi Apabila lahan, pohon peneduh dan bibit sudah siap, langkah selanjutnya adalah memindahkan bibit dari polybag ke lubang tanam di areal kebun. Jarak tanam budidaya kopi yang dianjurkan adalah 2,75×2,75 meter untuk robusta dan 2,5×2,5 meter untuk arabika. Jarak tanam ini divariasikan dengan ketinggian lahan. Semakin tinggi lahan semakin jarang dan semakin rendah se...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Menjual masker transparan ke seluruh pengguna - Restaurant - Hotel - Bakery - Rumah Sakit - Spa / Klinik kecantikan Mencari Distributor dan Agen agen Reserller

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    2 bida

    URGENT!! Perlu Sales atau Digital Sales Marketer (SEO) untuk menjual produk supplemen kulit dari swedia, bonus menarik sekitar USD30-100 per produk yang terjual. bisa freelance dilakukan kapanpun dan dimanapun.. Produk bernama Apple Stem Cell Plus Collagen.. dengan khasiat meregenerasi sel kulit, menghilangkan flag dan bekas jerawat, anti aging, dll.. bisa juga dipakai untuk mengurangi kol...

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    3 bida

    Pertama, saya akan mereview salah satu Games di Android yang bernama "Heroes Charge". Heroes Charge adalah salah satu game android yang diproduksi oleh U Cool. Merupakan game taktik strategi yang sebenarnya dibuat sangat mirip dengan D-OTA versi PC, tetapi didalam game ini dibuat sangat sederhana dan membuat para pemainnya kembali merasakan sensasi permainan yang diinginkan di PC. Den...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Sore bos, Aku Cuma mau minta tolong buat bantu deposit di freelancer.com... aku transfer ke rekening anda sebesar 420rb dan anda pekerjakan aku untuk 35 USD... Aku janji untuk memberi 5 bintang... terimakasih... Anda cukup membuka job untuk ku dengan bayaran 35 USD dan aku akan transfer ke rekening anda 420rb dan kmudian anda tinggal menutup job dengan membayar pekerjaanku sebesar 35 USD... Trim...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Sore bos, Aku Cuma mau minta tolong buat bantu deposit di freelancer.com... aku transfer ke rekening anda sebesar 420rb dan anda pekerjakan aku untuk 35 USD... Aku janji untuk memberi 5 bintang... terimakasih... Anda cukup membuka job untuk ku dengan bayaran 35 USD dan aku akan transfer ke rekening anda 420rb dan kmudian anda tinggal menutup job dengan membayar pekerjaanku sebesar 35 USD... Trim...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin anda ingin membuat cake sederhana tapi gak tau mau buat apa N gak tau caranya. Yuk kita belajar buat cake sederhana, namanya cake kukus. Walopun cake ini sederhana tapi rasanyaaa waow lezaat.. hhehe Yuk kita mulai aja yah apa aja bahan-bahan yang diperlukan N gimana cara buatnya. Bahan yang diperlukan : - 200 gr tepung terigu (sesuai kebutuhan) - 300 gr gula pasir - 8 ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    I need 800 Facebook Likes from Singapore, Malaysia & Asia on one of my photos. I will award this project today! Bid only if you are up to the task. Please follow the schedule: Day 1 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 2 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 3 - 100 likes (20% payment will be made to you) Day 4 - 200 likes (20% payment will be made to you) Day ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] 200 vote sandra ng

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need a website developer that can design my restaurant for me, Reply via email; markswallow178@[log masuk untuk melihat URL]

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida
    Flyers for restaurant 6 hari left
    DISAHKAN

    I need some graphic design.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    5 bida

    Hi, I want to hire a web developer who can design my new restaurant website. Kindly get back to me via my Email address at, louisrobert991@[log masuk untuk melihat URL] Regards

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I need some help with my business. Writing a business plan and forecast 2-4 pages

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    20 bida

    Lead information The focus will be on 3 industries – 1) aerospace & defense companies, 2) automotive or autonomous vehicles, and 3) consumer electronics companies that are working on deep learning (this is the best type of lead). I’m also curious to know if their suppliers OEM (Original Equipment Manufacturers) are doing this. Anything or any company related to these industries th...

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    11 bida
    Domain sale 6 hari left

    +10 profosyonel siteler için domain satışımız vardir. [log masuk untuk melihat URL] / DOMAIN | PRİCE: 200₺ [log masuk untuk melihat URL] / FULL SİTE | PRİCE: 150₺ [log masuk untuk melihat URL] / DOMAIN | PRİCE 30₺ ..... PM PLEASE

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    I need help building a phone marketing system with Asterisk. The goal is to leave a prerecorded voice into the voicemail only. For the system to understand when to start play the voice recording, it would be good to build it with this functionality or similar [log masuk untuk melihat URL] that can detect a answering machine (voice mail). Or if we need to hardcode in seconds when the “beep&...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Hi -- I have a startup and need help labeling (peeling labels and sticking to plastic bag), placing 1 product (that looks like a toothbrush) into the bag and then stuffing 4 of these bags into a small box. This is easy work but boring! I have done 200 boxes in a day over 6-8 hours. This includes: sticking labels placing product into bag making the boxes (means just taking the flat box and folding ...

    $8 - $15 / hr
    Tempatan
    $8 - $15 / hr
    0 bida
    Chat Moderator - Open minded 6 hari left
    DISAHKAN

    Are you tired of taking phone calls? Looking for an easy part-time or full-time job? You can work at home if you have a PC/Laptop + Internet connection. Become a text chat operator! Tatoos? No problem. Antidoping? What is that? Do not waste your time with bad payments and bad treatment, work environment 100% relaxed - No prejudices. We are seeking text chat operators for an adult text chat webs...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    15 bida

    Hi, I'm looking for a writer to research and write a 50,000 words eBook on Historian European Fiction Story, Sent me a idea Quality Content on the story. (STORY MUST BE INTERESTING) Budget: $1000 USD Payment conditions: Full payment upon completion (NO UPFRONT FEE) Deadline: 30 days upon project acceptance. The eBook must: * Zero Plagiarism * Contain original content (pass copyscape) * Be w...

    $1078 (Avg Bid)
    $1078 Avg Bida
    20 bida

    I need to convert my 4 PSD to WordPress website. I am on a really tight budget. If you could do it in $200 with 2 days of timeline, would be great. Thanks

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    84 bida

    Hey Nice to meet you. I’d like to discuss one thing with you. You can earn $150 ~ $200 a month very easily. Please reach out me on WhatsApp(+79244357175) or $_k_y_p_e(blackdevwork@[log masuk untuk melihat URL]). Thanks

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hey Nice to meet you. I’d like to discuss one thing with you. You can earn $150 ~ $200 a month very easily. Please reach out me on WhatsApp(+79244357175) or $_k_y_p_e(blackdevwork@[log masuk untuk melihat URL]). Thanks

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hey Nice to meet you. I’d like to discuss one thing with you. You can earn $150 ~ $200 a month very easily. Please reach out me on WhatsApp(+79244357175) or $_k_y_p_e(blackdevwork@[log masuk untuk melihat URL]). Thanks

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hey Nice to meet you. I’d like to discuss one thing with you. You can earn $150 ~ $200 a month very easily. Please reach out me on WhatsApp(+79244357175) or $_k_y_p_e(blackdevwork@[log masuk untuk melihat URL]). Thanks

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hey Nice to meet you. I’d like to discuss one thing with you. You can earn $150 ~ $200 a month very easily. Please reach out me on WhatsApp(+79244357175) or $_k_y_p_e(blackdevwork@[log masuk untuk melihat URL]). Thanks

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are opening our very own clinic and need a logo design! A design that is simple, modern with a more nordic design to attract our customers. Colours that often are used in this line of business is cool mint greens or blues, and a lot of our webpage will be in black and whites. See attached files for a snapshot of the droodling for the clinics web page. We are looking for a clean font spelling T...

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    75 bida

    MUST HAVE FOR THIS POSITION HOTEL SALES AND REVENUE MANAGEMENT EXPERIENCE This position is for [log masuk untuk melihat URL] Position Title: Full Time Hotel Sales & Revenue Manager What are we looking for? The ideal candidate must have a thorough understanding of Global Distribution Systems; Hotel Property Management System and Hotel Property Sales and Catering Management Systems. -~Hotel...

    $10 - $10000
    $10 - $10000
    0 bida

    Need to Hire an Odoo developer with min 3 years Exp. should be registered on linkedin site will test him in free task if he pass then this hours that he/she spend on the test task will be calculated in his/her payslip otherwise we will not pay if fail offered salary 600-800 USD depend on the developer skills he/she should consider the standard odoo the test case should pass [log masuk untuk m...

    $588 (Avg Bid)
    $588 Avg Bida
    9 bida