Design a logo for the new upcoming business of IT services integration company and manufacturer company name will be ANV Groupekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    671,754 Design a logo for the new upcoming business of IT services integration company and manufacturer company name will be ANV Grou tugasan ditemui, harga dalam USD
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    2 bida

    Mencari seorang akuntan Help my company

    $3500 - $7000
    $3500 - $7000
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak Menulis sebuah kontrak dan mengerjakan lebih cepat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Menulis kontrak

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Pekerja keras, mau belajar, mampu bekerja dibawah tekanan.

    $2722 (Avg Bid)
    $2722 Avg Bida
    1 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    sodiufh sdipufh ispuhf sdiufh dsiuhf psdiufgh psdiugfh pdiagsf yusgf pasudgfpasuidygfaupsydgf ausdyfg ausydfa

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Butuh pekerjaan dan sekarang lagi cari pekerjaan

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    saya ingin mempunyai restoran atau rumah makan

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    aku mau jadi pengusaha yang sukses dunia akhirat

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    2 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I have different subjects content which needs to presented to children in primary schools. Science, English, mathematics etc. This needs to be completed in 3 to 4 weeks. Design should be kids friendly.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    6 bida

    We are busy setting up an online business where people can order high quality prints printed on thin aluminium composite panels. This will be top quality prints and are modern and sleek in design. The business will trade on the domain www. [log masuk untuk melihat URL] and this will also be the trading name of the company. We are looking for a logo design for our business. To give you an...

    $34 (Avg Bid)
    $34
    0 penyertaan

    Hi everyone ! I want someone for selling something. I don't need SEO , SEM, and social media paid provider. Thanks.

    $284 (Avg Bid)
    $284 Avg Bida
    2 bida

    I have to do Something different

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    4 bida

    Need to add in a new functions 1) Able to upload file in .pdf format to the dashboard. 2) Able to click to download and view the attachment from the dashboard.

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    13 bida
    Trophy icon The Burly Bee Company 9 hari left

    I'm a honey bee keeper and I'm starting a new company that will sell Honey and Bees Wax products. I need an idea for a label picture. Burly means strong or heavily built. So maybe a picture of a muscular bearded honey bee? I'm not sure, which is why I need ideas from You!

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    0 penyertaan

    Need market research and testing for a new software we are releasing. Interested in recruiting beta testers. This project is not for everyone. We need solid feedback and good communication. Please put "8p94b" in your bid proposal. We will respond with more info.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Hello, I want you to use a backlinks finder to find 20 backlinks from my local competitors. I want to replicate these links for my client, so the links must be obtainable (i.e. not news articles or private blogs). Thank you. Please put "white" at the beginning so I know you read this.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    5 bida

    We are in the process of implementing Oracle HCM in the Cloud. Seeking help to a. Develop integrations between Oracle HCM and Oracle EBS (General Ledger & Oracle Projects modules - Payroll costing, Labor costing, time entries and employee data that includes organizations, assignments, jobs, locations, grades etc. ). The integrations will be both inbound and outbound using Oracle Integration ...

    $2000 (Avg Bid)
    $2000 Avg Bida
    3 bida
    Automation Script Engineer 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for someone who can create email or SMS automation script Required skills: - Python - JavaScript - Twilio, SMS Api - Email account creation Also, candidate should be able to work for full-time on upcoming project.. If you think you are good fit for this job, then don't hesitate to apply. Thanks

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    11 bida

    Dear Friends we need a site like [log masuk untuk melihat URL] .com where is for amz coupon for discount code of products buying for buyers around the world all the amz seller can post their products with coupon related 1> the existed site' products with wordpress +woo commerce can be synchorized with our Marketplace along with site's owned Facebook page store . 2>...

    $512 (Avg Bid)
    $512 Avg Bida
    8 bida

    We are a startup organization that is trying to create products for nonprofit and church donations. We want to convert our website donation checkout/form into a code that can be added or embedded into any website. All code for this work is already available. All you will be doing is making a few changes and putting it together into a code that can be embedded into any organization website. You can...

    $332 (Avg Bid)
    $332 Avg Bida
    27 bida

    I have one WP website and loading speed is very slow. It needs to be improved. [log masuk untuk melihat URL] Please let me know how long would it take and what you need from me. Thanks!

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    17 bida