Design a professional website for a Telecommunications install and maintenance company called The Cable Guys .pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    341,334 Design a professional website for a Telecommunications install and maintenance company called The Cable Guys . tugasan ditemui, harga dalam USD
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Hallo guys. semoga kalian tertarik dengan design yang akan saya buat seterusnyaa :) Terimakasih~

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    1. Melakukan Perawatan dan perbaikan unit AC (AHU, Splitwall, Splitduct, Cassette, Standingfloor, Chillerr,Cooling Tower,dll) 2. Mengerti dan dapat membuat Preventive Maintenance System. 3. Kemampuan Leadership tinggi. 4. Mampu membuat dan menganalisa Progression Report Project. 5. Memilik pengalaman dibidang HVAC min. 3 Tahun

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    6 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida
    pulling cable Tamat left

    pulling cable for card access, cctv, data network.

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu dilakukan di lokasi dan hanya Warganegara Malaysia keran...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    5 bida

    1. Ready VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed [log masuk untuk melihat URL] 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web server + training Call/Sms : 081804281788

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Berikut cara mudah install BBM di PC/Laptop

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Berikut cara mudah install BBM di PC/Laptop

    $567 (Avg Bid)
    $567 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    only experinced with video calling and audio call implementaion from APIS, LIKE AGORA, TWILLIO and design change needed in app and admod and in app purchase APPLY ASAP.... I NEED THE WORK DONE IN MAXIMUM 2 DAYS...dadline time

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    11 bida

    Hi! I am a director of security company providing security services in the UK. Our bussiness is fairly new as I started it in 2017 and we currently have a couple of clients, however we are trying to grow our business by finding new ones. I need someone who could help me create my company sale presentation which I could either send or present to potential

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    25 bida

    Hello I am Electronics Engineer and need some creative Name and logo for Innovative Embedded IOT based company having the first time right concept

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    19 bida
    Bitmex autotrader required 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi guys I need a Bitmex autotrader that is based on 3 different indicators. It will make a limit short or long order if the indicators satisfy either a long or short trade and will close position at market value when the desired % profit has been reached. I will set this program up on vps with my Bitmex account to trade around the clock 24/7

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    5 bida

    Shop maintenance , Facebook install, voucher creations categories and products updates

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Shop maintenance , Facebook install, voucher creations categories and products updates

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    ...will give you projects for 2 ~ 3 years. Our company is transport company and we have already blogs in English. And we want to translate these blogs into more than 25 languages(Spanish, Turkish, Germany) so we need 25 freelancers for each. We will work with each freelancer with each language. We will give you 2 blogs per months and budget is $200 ...

    $938 (Avg Bid)
    $938 Avg Bida
    19 bida

    Applying banking and marketing job , need one page professional statement , one page resume(done drafting) , by 27 APR

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    22 bida
    Trophy icon Create a logo with the letter T 2 hari left

    Create a logo using the letter T - no moto, no discription. The logo should be the following sizes: The logo should be in a square size and can be made by the brush or you can be creative! Check the logo of "[log masuk untuk melihat URL]" 32×32 57×57 96×96 120×120 128×128 144&ti...

    $24 (Avg Bid)
    Dijamin
    $24
    29 penyertaan

    I need someone to install and modify a custom rom for the Samsung s8 something secure like silent circle or an alternative

    $862 (Avg Bid)
    $862 Avg Bida
    7 bida

    Design logo for the company and then design letterhead, business cards, and workers uniform. Company Name: Specialized Activities Contracting Est. Type of Business: Construction & Lifting Solutions Preferred Colors: Dark red and Black

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    106 bida

    I am looking for someone to install my theme, add the pages and a few products.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    54 bida

    Create web design company promotional video 30 second long. Axelron is the company name and you can visit [log masuk untuk melihat URL] to get more information about the company. Promo video must include speech and background music.

    $10 (Avg Bid)
    $10
    0 penyertaan

    I am looking for a UK/US blog writer to provide a minimum of one blog per month for our Money Smart Blog. The blogs themselves should be 1000 words minimum and provide interesting topics on all things finance/budgeting related. the intended reader will be potential customers of alternative finance. I.e short term loans, guarantor loans, credit card

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    43 bida

    ...already in below which is python programming and it works [log masuk untuk melihat URL] can run and [log masuk untuk melihat URL] this python programming is done by some phd students.I'm doing industrial project in my uni now, so i got this python program from [log masuk untuk melihat URL] you need to do from this existing code is to improve the file [log masuk untuk m...

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    6 bida

    ...tutor needed for advise and establishment of project schedule, test & inspection plan (QCTIP), procurement, and installation schedule. Schedule is established, but advise is required with respect to how to configure the following (everything in one schedule/MsProject file, separate schedules, views, etc.): - Delivery schedule - Test and insepction plan

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    7 bida

    Hi guys and Girls I developed a Realtime - Word-of-Mouth Marketing Platform called eFINDeRR The system is fully developed and ready for GO .... Now I need someone that knows someone thats looking for an e-commerce platform like MINE to buy --- Im selling the template (Design ) and we can change or alter what your client...

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    2 bida

    We need help in SEO, Brand Awareness, Google Ads, Facebook ads

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    18 bida

    I will use that logo for my company and make it trademark certified. So I require a designer who go beyond what I am looking for provide me the brilliant logo with high definition and clear look.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    47 bida

    professional CV writing and linked-in profile builder i need to build a professional CV that pass the recruiters tracking systems , key words that fond me on online search at any rec websites, plus attractive linked-in profile

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    11 bida

    ...Service for providing job, how outsourcing business works for managing employees for other companies in India and Abroad countries. Page is already created with having content, but content is need to be MORE SPECIFIC and MORE PROFESSIONAL. 5 paragraph on our service for Outsourcing employee / candidate with management In India How we work ...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    7 bida

    ...this is the 3rd time I have posted a competition because each time we show the ideas you all come up with the client gets increasingly undecided. Instead, I want you all please to stick to the brief, your ideas have been great, but we have a solid brief now and I will not put to the client any ideas that deviate from it. The logo i...

    $77 (Avg Bid)
    $77
    2 penyertaan

    I need a hybrid App that has mainly 2 features: 1. The user can chat with our company executives 2. We should be able to send the users a daily feed containing images and videos This is not a onetime job. We would like to continue with your service for App maintenance on a long term basis, depending on the work done. We ...

    $441 (Avg Bid)
    $441 Avg Bida
    10 bida

    Creative and Simple Logo designing.. Courier, Cargo, Logistics..

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    57 bida
    Digital company video 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for help designing company animation video

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    19 bida