Design a professional website for a Telecommunications install and maintenance company called The Cable Guys .pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    664,067 Design a professional website for a Telecommunications install and maintenance company called The Cable Guys . tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    6 bida

    MAHIR TENTANG KELISTRIKAN, PENGERJAAN POMPA AIR, PERBAIKAN MESIN DIESEL,DLL

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Hallo guys. semoga kalian tertarik dengan design yang akan saya buat seterusnyaa :) Terimakasih~

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    1. Melakukan Perawatan dan perbaikan unit AC (AHU, Splitwall, Splitduct, Cassette, Standingfloor, Chillerr,Cooling Tower,dll) 2. Mengerti dan dapat membuat Preventive Maintenance System. 3. Kemampuan Leadership tinggi. 4. Mampu membuat dan menganalisa Progression Report Project. 5. Memilik pengalaman dibidang HVAC min. 3 Tahun

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    6 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    25 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida
    pulling cable Tamat left

    pulling cable for card access, cctv, data network.

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu dilakukan di lokasi dan hanya Warganegara Malaysia keran...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat berharap mendapat hasil photoshop yang profess...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    5 bida

    1. Ready VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed [log masuk untuk melihat URL] 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web server + training Call/Sms : 081804281788

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $952 (Avg Bid)
    $952 Avg Bida
    6 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Berikut cara mudah install BBM di PC/Laptop

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Berikut cara mudah install BBM di PC/Laptop

    $567 (Avg Bid)
    $567 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    PHP experts with minimin 5 years experience. Only freelancer. No Company. If you know wordpress, drupal, and worked on code igniter or laravel it well and good

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    4 bida

    Company will be called Svedia (Space virtualisation Media) and I am looking for a Logo and possibly all the other stationary I would need such as a letterheads, business cards etc... The name has a nordic sound to it so I am looking for a clean logo with text that is sans serif, I am of course open to suggestions! No big colour preference but if we can steer away from blue that is preferable. ...

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    87 bida

    Fill in excel spreadsheets with student matks and sum up the marks for each student Skills Required

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    76 bida

    Fill in excel spreadsheets with student matks and sum up the marks for each student Skills Required

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    59 bida

    Hello I work in selling carpets for mosques , so some of my clients want to see the mosque how it will be after we put our carpets into it [log masuk untuk melihat URL] same this website but the important thing for me that I will be able to change some details like 1- The carpet design 2- How many rows of the carpet and I can put space between them 3- I will be able to put some coulms betw...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    11 bida

    I have a detailed masternode install script that needs to be modified. The script was developed for me by a talented dev who is too busy to maintain it, so I want it modified to be hosted on from my website (instead of github) and supporting files hosted on my server instead of dropbox. I estimate 4 to 6 hours of work for a talented linux script developer (bash). The kick off script is hosted here...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    8 bida
    Payment Gateway 6 hari left

    I am working with a client that lives in South Africa and has set up a tutorial on Thinkific which he wants to collect payment for (from SA customers only). Unfortunately, exchange control does not allow services like Stripe etc. in South Africa so collecting money and opening automatically opening an account is the challenge. There is a South African Payment Gateway called [log masuk untuk melih...

    $491 (Avg Bid)
    $491 Avg Bida
    27 bida

    We need a website for players can play games. learn and play tournaments Admin panel -Admin Management -Content Management -Tournaments Management -Player Management -Coach/Club Module -User Management -Live support Management User panel -Home page -Dashboard for both for users, admin -Inner pages with CMS control -search/advanced search option -Tournaments list -Tournaments page with live stream...

    $518 (Avg Bid)
    $518 Avg Bida
    14 bida
    Trophy icon Generate name for company 6 hari left

    I am planning to run a web development company. We focus on web design and developement. So, I am searching name for the company. My name is Mithun Kumar. The company name should contain my initial "MK". I planned to name the company as "MKODE". But it doesn't have .com extension I want a name with .com extension. It should be short and easy to pronounce. If the ...

    $6 (Avg Bid)
    $6
    5 penyertaan

    Hi We need someone who can set up a professional LinkedIn profile for my dad. We need it to be as effective as possible and we need to be able to gain many followers.

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    5 bida

    I am looking for a developer for the change of the editor of the products in a CRM application on the admin side and on the client side - Laravel technologie

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    34 bida

    I want an academic research paper about industrial engineering. any topic related to simulation, maintenance, facility, the paper has to be checked for plagiarism as well as, have to be high standard as to be submitted to Q3 or Q2 journals. i can provide more details, in private

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    16 bida

    I would require a revit professional to just add an element and make a exterior glass facade which i would give a revit family. The edge of the family where it meets the curve needs have another family which is flat on one side and merge with the shape. Please understand for a revit professional that had advance knowledge this is just an hours work at maximum so please be advised and bid on this...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    3 bida