Design a website that has excellent UX and is very smooth to use. The site needs to have all the basics About us How itpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    670,162 Design a website that has excellent UX and is very smooth to use. The site needs to have all the basics About us How it tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1848 Avg Bida
    42 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya mengundang Anda untuk berpartner dengan kami di UNIXON untuk : 1. Mobile App Developer 2. Website Designer 3. Wordpress Developer 4. 2D designer 5. 3D designer 6. Packaging 7. Video Animasi Flat Design add dan chat portofolio terbaik Anda ke LINE @unixon pakai "@" kami akan mencarikan client untuk Anda. terima kasih.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    2 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    UI & UX Design 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello I am needing a website design for a cryptocurrency trading platform. I home page - 5 other pages , login and signup page as well Also dashboard and 1 inner page. I need custom made to follow my required idea.

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    8 bida
    get us sales for our website 6 hari left
    DISAHKAN

    hey we have a website [log masuk untuk melihat URL] . we want to get guaranteed sales. only bid if you are a professional marketing freelancer. and who can estimate sales after successful completion of this project we'll get the freelancer more clients. best of luck for all the bidders team graphics inhea

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    2 bida

    I am seeking a Bubble expert to help me develop our weekend travel booking site. This will integrate with the Kiwi Flights API (Tequila) and a Hotel booking API (Amadeus). We are looking to produce a MVP to release into the market for validation. The purpose of the site is to allow traveler to set their home airport and select the days of the week that they would like to travel on (Friday - Sunda...

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    make three page link to each other about any buisiness and use minimum 15 css style and one condition with the help of javascript(login Form page)

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    5 bida

    >Business Analyst Job Description We are hiring a Business Analyst to join our project team. You will work alongside other team members and report directly to the project manager. Your main tasks will include performing detailed requirements analysis, documenting processes, performing some user acceptance testing, and identifying/recommending informed best-practices. To succeed in this role you...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    We are looking for an expert level experienced WordPress Developer for the design, development and launch of a multi-lingual website. As a WordPress Developer you will be responsible for both back-end and front-end development, including extending WordPress themes and plugins, creating custom PHP code to support the application requirements. At a high level, this new website's majority of the...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Mp3tager is for editing mp3 but i have issues when joining voice over to the main mp3, it lowers the main mp3 volume. Need someone that has experience with FFMPEG

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    Writing requires a wide range of abilities and knowledge, including: Understanding grammar rules and how to construct clear sentences. Being mindful of things like flow, readability, and sentence variety. 

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi there, A Python programmer is required.... It is about creating a model using deep learning and/or machine learning techniques to get a better performance than specific papers. The dataset will be provided and the work should be original and the freelancer should have the basics of the research and at least have published a paper in similar fields.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    4 bida

    Record label Something clean simple and eye catching Old Logo attached, we want a much better colorful look

    $60 (Avg Bid)
    Dijamin
    $60
    9 penyertaan

    I am looking for a Python developer to join our team to build a large-scale web application. Excellent technical abilities are the most essential asset for a Python developer, as they are responsible for overseeing the flow of information between an organization's servers and users. Relevant technical knowledge and skills include HTML, SQL, Java, CSS, and .NET. Python developers should have s...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    18 bida

    Hi, I want a website designer with good UX to design Project Tracking Website, the functions will be delivered by the website are attached here, the end delivery of the project would be: 1. Site Map Architecture 2. Wire-frame for the website 3. Interactive Prototype Regards,

    $818 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $818 Avg Bida
    21 bida

    Hi, I want a website designer with good UX to design Project Tracking Website, the functions will be delivered by the website are attached here, the end delivery of the project would be: 1. Site Map Architecture 2. Wire-frame for the website 3. Interactive Prototype Regards,

    $659 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $659 Avg Bida
    46 bida
    The project 999 6 hari left

    Approgramme, is a India based media and tech firm having successful e-commerce ventures under the belt. At Approgramme, we have an opportunity for Mumbai based Creative Experts from content and design background who can manage ecommerce marketplace listings through the sellers panel in a smart and fast way. The scope of work would be managing 2000 plus product listings with high standard images...

    $266 (Avg Bid)
    $266 Avg Bida
    4 bida

    Am building a prediction program that uses a tool called personalityrecognizer which could be found online. However, I do not know how to use the tool where it shows error and I need it to be embedded inside the project too.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida