Develop a brand identity for a design house. The brand name is NVpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    342,432 Develop a brand identity for a design house. The brand name is NV tugasan ditemui, harga dalam USD

    Setup Instagram

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    17 bida
    logo brand Tamat left

    Saya mencari designer logo brand untuk ecommerce pakaian urban. Nama brand adalah Gallerybox

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    9 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    32 bida

    Branding identity resort / hotel keyword dr saya brief dari saya deadline 1 minggu

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    6 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida
    $16 Avg Bida
    14 bida
    Brand Logo Tamat left

    Ghazal Bahaar

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    2 bida

    ...berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bertemakan pisang, dan sebagainya. Project kolaborasi pertama yang akan kami kerjakan adalah membuat iPhone case. Project ini adalah project kolabirasi antara Zanana Chips sebagai brand snack, dan salah

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida
    SWEER -- 2 Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    3 bida
    SWEER Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Datang dua sampai tiga kali dalam satu minggu dan pekerjaan selesai, rumah bersih baru pulang siang hari jam makan siang sekitar pukul 12 siang.

    $95 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $95 / hr Avg Bida
    15 bida

    ...dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusai hampir separuh benua eropa hingga ketengah tengah asia dalam penaklukannya..yang diproyekan

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Benarkah Android Pirv Temuan Terbaru BlackBerry Aman? Diera globalisasi sekarang ini, banyaknya temuan-temuan berbagai macam ponsel Android dari berbagai brand ternama, sehingga merespon BlackBerry untuk ikut serta dalam menciptakan product Android juga.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    3 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    biasa saya melakukan modeling rumah dengan menggunakan sketchup dan rendering dengan 3ds max, bangunan yang pernah saya rendering: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Office [log masuk untuk melihat URL] House [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] dll

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    E-commerce akan menjadi sangat besar di masa mendatang . ...besar di masa mendatang . Dengan penjualan barang yang tidak mudah "have a brand" atau ber-merk istilahnya. Akan sangat menarik jika terus ditekuni. Keuntungan melimpah, produk bagus tidak diragukan karna kita tidak buat brand sendiri tetapi menjual produk yang sudah punya brand ternama .

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida
    Green House Tamat left

    membangun rumah idaman yang nyaman dan indah untuk keluarga kita tercinta

    $224 (Avg Bid)
    $224 Avg Bida
    7 bida
    Green House Tamat left

    membangun rumah idaman yang nyaman dan indah untuk keluarga kita tercinta

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida

    Sistem informasi Akademik sebagai sarana informasi akademik untuk Perguruan Tinggi, dimana nilai perkuliahan bisa diakses oleh semua mahasiswa dengan ketentuan yang berlaku.

    $3748 (Avg Bid)
    $3748 Avg Bida
    4 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    halo,,, saya membutuhkan pekerjaan sampingan, untuk membuat 3D render rumah tinggal,interior seperti pada contoh gambar yang sudah sya lampirkan :D , terima kasih sebelumnya

    $14 - $175
    $14 - $175
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    We are needing plans for houses that we've built, and plan to build, to be created in Chief Architect. Again, we would like the used program to be Chief Architect. Attached plan is one example of a layout. We also have it with dimensions, but the attachment gives an example of the simplicity of our plans. We are looking for a layout,...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    9 bida

    I would love having a PHP developer who is familiar with IPB 4.4 in order to create a custom script for my forum. An image will be attached explaining all the information I [log masuk untuk melihat URL], I have 2 servers, one for web hosting and the other for gameserver hosting, I need to make sure the web's database is con...

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    My project is based on home automation. So I want an android application by which I can control my house switches

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    14 bida
    Trophy icon Make me a a company profile 6 hari left

    ...agency of a new product used in the building finishing. I need you to make me an amazing company profile that will amaze the agency provider and grant me his approval. Here are some useful tips: (please read them all) Mission: enhance and improve the living of people by delivering high end building material and homes. Vision: spread the knowledge

    $20 (Avg Bid)
    $20
    0 penyertaan

    I need a graphic designer to design a new brand for selling High class Batik,

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    39 bida

    we need a person or team to shoot a pig farm, 1. outside the pig production house, we need you to paste our logo on the silo and shoot a video for us, including the house and ventilation and tubes and silos, a drone should be better. [log masuk untuk melihat URL] the pig house, we need you to shoot a video, ...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    3 bida

    Starting a project which needs a business/brand name. The business is similar to [log masuk untuk melihat URL]

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    16 bida

    Hi, I have just start up a business and It is about furniture. I need a logo to use both on my website and business cards etc. Please design a log that represents furniture business and also our brand name. Thanks.

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    112 bida

    I have API code and credentials which need paste properly in my Webpage and test it

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    19 bida

    Working on new designs for athleisure and active range and need a designer to [log masuk untuk melihat URL] be strong on graphic work( photoshop/illustrator ) and understand and have a flair for activewear [log masuk untuk melihat URL] knowledge of specification is also needed. Must be situated in Melbourne as some office work is required.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    16 bida

    Looking for resources - to demonstrate and implement KeyCloak SSO replacing ADFS based system. Demonstration Scope: Demo functionality of KeyCloak single sign-on authentication system. How to define a role for each user and enrol users to the security policies inside KeyCloak How users are able to use nominated application using the KeyCloak deployed

    $294 (Avg Bid)
    $294 Avg Bida
    2 bida

    see attached brochure that will outline the details. I have the logo and pics, and text in separate files.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    It is a boutique, new, trendy and outspoken. looking to develop it with a brand. the logo should be easily identified yet bring a sort of sophistication. looking for modern art and ready to pay an acceptable price for the work

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    40 bida