German English customer supportpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    709,613 German English customer support tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Hello, I am a graphic designer with more than 7 years experience in graphic designers. I can help your product. Customer satisfaction is the best service for us.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    28 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Menulis Laporan Laporan buat penulisan piala dunia Dan design support freelancer.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    35 bida

    Mencarikan saya petunjuk Mencari customer baru

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Landscaping mengikut bajet customer dan supply step stone .

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    6 bida

    Melakukan pemasaran dan pengenalan ke customer

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Mencari customer dan memasarkan produk kecantikan dan pelangsingan premium kepada mereka.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $920 (Avg Bid)
    Segera
    $920 Avg Bida
    4 bida

    Membuat calon customer bisa yakin dengan barang yang kami jual dan tertarik untuk membeli

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    menawarkan kepada customer dengan baik dan jujur

    $599 (Avg Bid)
    $599 Avg Bida
    1 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 ...

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    12 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    7 bida
    doBh0L store Tamat left

    proyek ini adalah proyek bebas. di proyek ini bisa dilakukan proses marketing apapun. barang yang djual apa saja boleh, bebas yang penting jelas. bagi yang mau menjual prodak boleh langsung konfirm, setelah itu akan dicarikan customer. anda yg menjual produk tidak perlu repot2 memasarkan, anda hanya tinggal duduk manis sambil menunggu penjual menawar produk anda.

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    Memberikan kata kata yang terkesan menghipnotis para customer supaya berminat dengan barang dan jasa yang kita tawarkan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    Senior Magento Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm looking for Magento 2 senior developer to do the below: - Restrict letters of 1st & 2nd names minimum 2 letters (Checkout - Account -Registration..etc) anywhere. - Add Mobile number with OTP in registration. - Password allowed week password and minimum 4 letters. - Disable guest order. - remove shop now button from slider. - Translate homepage (I have translate file). - SMS Notifica...

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Dans le cadre du développement de notre centre de formations professionnelles continu Nous recherchons des formateurs pour nous rédiger des supports de formations complets en presentiel et e learning pour les domaines suivants : Initiation et perfectionnement en comptabilité, bureautique et informatique Les cours doivent comprendre , le programme de formation, la dur&eacu...

    $912 - $1823
    $912 - $1823
    0 bida

    I need to design a service to implement and integrate API with O-Auth I need to configure the service to support multiple oAuth services

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    2 bida

    Hi John D., We need UK English over over with dubbing on a French video. We have fixed deal $35 USD for this job and deadline 24-30 hours.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida
    Cadvilla Profi gesucht 6 hari left
    DISAHKAN

    Wir brauchen Hilfe (per Zoom o.ä.) beim Erstellen aller Hausansichten. Großteil ist schon erstellt - aber für die Finessen brauchen wir Support. Dringend - bitte nur deutsch sprachig. Lieben Dank!

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    4 bida

    Hello, I had bought a domain and I am facing an issue of a domain blocked by Facebook as it is against community standards or spam. then I have bought another domain, and it was working fine for 10 minutes. after that Facebook blocked that domain too. I need your support to make the domain unblocked from facebook as well as on instagram.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    Quote Unquote Inc. is a nonprofit organization that owns of 102.1 FM KQUQ-LP, a low power fm community radio station broadcasting from RFK Charter High School to Albuquerque's South Valley. Quote Unquote Inc.'s partnership with RFK Charter HS to support student, staff and community engagement has resulted in infrastructure buildout of the station and the allocation of a media lab and one...

    $8250 (Avg Bid)
    $8250 Avg Bida
    4 bida

    In our environment we have thin clients which are loading an ISO-file with "linux mint 19 cinnamon" over the network during the booting process. There are also some *.sh script files which modify some configurations for the booting linux. This process is working fine. However I will need a linux professional who can help me in modifying the *.sh files and can also modify the partitions. ...

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    11 bida
    Widget generator website 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a website with following functions: - Website based on standard CMS including FAQ - Signup / Login - Widget generator - Widget generator must support Latin, Cyrillic, Arabic, Hindi and Chinese Take a look at [log masuk untuk melihat URL] or [log masuk untuk melihat URL] I need something like this.

    $434 (Avg Bid)
    $434 Avg Bida
    40 bida

    I request 1 Day of tuning and learning for a customer from one configuration of Webexaccount Required to delivery immediately CCIE Collaboration Certification prior to schedule activity

    $36 - $304
    $36 - $304
    0 bida

    This project is for a long term full time (4-6 hours, Mon-Fri) role. You will be joining an existing small website and content team (remote work). We're preferably only looking for applicants from Europe. You will be part of a team who manages 70-100 eCommerce sites / stores for the hospitality sector (restaurants and fast food outlets). You should be an energetic and self motivated individu...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    5 bida

    For this project [log masuk untuk melihat URL] I want to add support of External UVC camera(OTG). Same functionality, but add a Spinner with the list of all cameras, including external and ability to switch between cameras. Or create a similar project with the using of USB cameras.

    $252 (Avg Bid)
    $252 Avg Bida
    11 bida

    Must have fluent English flutter and firebase experience long term task (500$ for a month)

    $587 (Avg Bid)
    $587 Avg Bida
    24 bida
    Build a website for Portal 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a good UI designer for building the Website, highly scalable, interactive, responsive and support for all the devices. UI should be easily integrated with Angular 2.0 and design to be compatible with SEO standards

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    31 bida

    Need a Webinar Interpreter for a 2-hour webinar on health and gender. Preferred but not necessary - Previous experience of working in the gender field, with experienced used of academic technical language. Experience interpreting/translating for the UN is highly preferred.

    $100 / hr (Avg Bid)
    $100 / hr Avg Bida
    1 bida

    Based on our last assessment the following features need to be fixed: 1. The "order to delivery process" needs to be refined – that is the process of a user/customer ordering and receiving their delivery – we need the customer/users app, vendor panel and driver app to work properly. That seamless process of: customer/user ordering - vendor receiving order – vendor co...

    $931 (Avg Bid)
    $931 Avg Bida
    16 bida

    I’m looking for very creative graphic designer with exceptional customer service and fast turnaround

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    125 bida

    Hi, I am looking for a windows system administrator. Ideally someone who understands office 365, SBS servers and can do Azure Cloud. The role would vary from remote support on client end and ensuring daily tasks are being completed. We want some who can be proactive and find new processes to improve the business. We will firstly hire you on a project bases and if you do well then there is a fullti...

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    12 bida
    chat support 6 hari left

    needed for chat support with good typing english skills and fast typing

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    44 bida

    Project Summary : We are looking for a Content Writer to create engaging and on-brand content for a variety of digital media. Social media, social advertising & content websites are the main areas of the copy requirements. Role : You’ll be the one to shape the content/copy aspects of digital brand presence(website, social media pages) as well digital marketing (facebook/instagram a...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    10 bida

    We currently have a private CDN Solution using Anycast dns and nginx, we are planning to make our cdn solution to become commercial, we require experienced developer to Plan, Execute, Evaluate full project. - Design and build cdn dashboard backend and front end - front end user can add/edit/delete cdn zones, view cost, statistics, metrics and logs of each zone. - front end account and billing, acc...

    $13261 (Avg Bid)
    $13261 Avg Bida
    14 bida