Grant a user the ability to create a database in MSSQLpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    377,618 Grant a user the ability to create a database in MSSQL tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Create a Video Tamat left

    Pembuatan Video dengan berbagai macam quality

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida
    Create a song Tamat left

    Saya ingin bekerjasama dalam menciptakan lagu-lagu yg nantinya akan dinyanyikan, dan saya mencari orang yg bisa membuat lagu beserta instrumentnya, dan mampu memanage untuk dipasarkan ke dapur rekaman. Untuk membayar, saya akan membagi persenan bila dalam penjualan lagu tersebut mendapatkan keuntungan yg saya pikir cukup menjanjikan.

    $1866 (Avg Bid)
    $1866 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin membuat aplikasi untuk mengecek stok dan harga. Database yang saya gunakan adalah MSSQL 2008. Penggunaan sistem login,harga beli hanya muncul pada user tertentu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need an iPhone/iPad app. I would like it designed and built. To clone the current Android livd updates that pragati worked on

    $1072 (Avg Bid)
    $1072 Avg Bida
    11 bida

    We have 230 scanned pages of a novel in jpg format. Each page contains 200-300 words. We need someone to manually type these pages in notepad format in exactly the same way as in the novel Candidate must have a good typing speed Candidate must complete the work efficiently and effectively More information will be provided through freelancer chats only

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    21 bida

    I have data in MS-Sql server on windows pc I want to read the data from 1 table and save it on mySql database table on Raspberry Pi

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    5 bida

    hi there this is for a product. a foldable small 6 pages. I already have the logo and pictures id like on there. I just need help

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    22 bida

    I need a logo [log masuk untuk melihat URL] Power & Energy Systems is the company name i am looking for something with the picture of Australia and a Sun behind it Thanks

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    29 bida

    I'm looking for someone who knows how to change the design in php In a different design or link the server with the template I have I want the display to be different laravel php

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    57 bida

    Please provide your quotation and hourly rate TapEffect is building piped water systems across rural Cambodia. Our customers pay a monthly water bill based on the water that they use (like for other water utilities). We are looking for apps to be written for the Web App [log masuk untuk melihat URL] to support this process. We are looking for someone that can continue to work with us on an hourl...

    $474 (Avg Bid)
    $474 Avg Bida
    17 bida

    We are trying to do a simple key in AE but we're running into some challenges with the blue reflection on the shiny surfaces. We are providing a simple example with a rotating product and a few trash masks. The job is to clean up the key and masks so at all angles the product looks great and doesn't show any signs of blue reflections or spill. Blue Screen Video [log masuk untuk melihat...

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    10 bida
    Sports League Website 6 hari left
    DISAHKAN

    This is a website for a private amateur sports league, organizing games in different venues around the city of Toronto. A new website is to be made for this league. A website that allows users to search and sign up for different sports games in various locations. Functions/ features: - Section for general info about the organization - Login for admin and users (players looking to sign up for g...

    $1403 (Avg Bid)
    $1403 Avg Bida
    66 bida

    Web Portal with link to On-premises Database. The concept to securely connect a MS Access database front-end and establish a web portal with user login by role (3 roles) to see web form and 2 reports. Required: 1) Experience with MySQL/MariaDB, Amazon AWS/RDS is required. 2) MySQL Database encryption 3) MySQL/MariaDB Database replication 4) Drupal View and Panels, and User Management Pleas...

    $308 (Avg Bid)
    $308 Avg Bida
    10 bida

    I need to get backgrounds photoshopped on my macro photos like the sample photos.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    9 bida

    We've created a web application which handles data for our business. So far we've been concern only with functionality so there wasn't enough time for us to make it look good as well. I'm looking for someone that will be able to understand the procedure of what's the purpose of our application & re-design it in a way that the quality of life for user is improved. Her...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    23 bida

    Hi, We have a boutique selling jewelry and bags, and would like to design a flyer for the upcoming holiday Purim to advertise our gift cards. the flyer should include our logo, a picture of the giftcard and our contact info. it should have a happy feel, and not have images of people or faces. the wording on the ad should be as follows. Give the gift card you want to get. 2964 Bastille - Righ...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    50 bida

    We are looking for someone who can provide working integration code sample for integrating Merchant/Vendor portals of Zomato, and Swiggy orders with already developed offline and online PHP# based POS installed on cloud(AWS) (you just need to Provide Working Sample integration code with examples, samples, and documentation) Purpose: We are looking into integrating our own PHP# based POS softwar...

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    15 bida

    Need 2 website redesigned in Wordpress CMS with complete ability to update, add, modify websites.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    49 bida

    create a pdf notification some edits are required i can send you the sample in attachment also send you the minimum edits. urgent requirement

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    4 bida

    I have a picture of a bulb that I would like to have redrawn in four different color combination, the colors used will be the choice of the artist the drawing should be an ai file type.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    29 bida
    MySQL database with Python 6 hari left
    DISAHKAN

    Create database on AWS and populateit on the cloud

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    23 bida
    LOGO and variations 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a design that is a fixed image. I want this design created as a logo, but with the ability to reproduce and or change the logo, meaning sizes and content. The image attached is the original that I want made variable.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    28 bida

    I have a prototype model that I want to have rendered to get a better idea of the appearance of the technology. One in white. One in black. Matching colour background. Thanks

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    20 bida

    I have a database that keeps track of people’s spending. There are three things I can think of to tweak in the current system. 1. Need a way to accept multiple receipts at once, 2. When a new team signs up, they are given an instant reward of points 3. A way to make a report for each restaurant (how much is spent at each location Also need the admin page rebuilt.

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    11 bida

    I'm looking for a virtual assistant to manage social media accounts for some clients. You will be doing a range of tasks from content creation, drafting posts, to doing competitor research. I'll be providing the proper training material so you integrate with the system that we've set up. Your main tasks are: *Drafting content for clients on AirTable *Scheduling YouTube videos *Doi...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    13 bida
    03 -database developer -- 6 hari left
    DISAHKAN

    I need database developer for my project

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    11 bida

    I need database expert. more details will be shared in message board. Please bid if you have experience

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    7 bida
    Database programming. 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I would like to obtain the domain creation date in YYYY-MM-DD format for all the domains in this file: [log masuk untuk melihat URL] There are 80,321,397 domains in the file. The count per TLD is viewable here: [log masuk untuk melihat URL] This task is best suited for someone who already has this data resident in their database.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    1 bida

    I need a database expert for my current projects. If you have knowledge please bid. Details will be shared in message with the freelancers.

    $19 - $159
    Sulit
    $19 - $159
    4 bida