I am writing a book that has the title Hivepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    275,397 I am writing a book that has the title Hive tugasan ditemui, harga dalam USD
    Write a Book Tamat left

    sayang ingin bercerita

    $516 (Avg Bid)
    $516 Avg Bida
    5 bida
    Logo Bubble am Tamat left

    untuk clan masyarakat

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    3 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida
    Writing -- 3 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis laporan untuk sesuatu.

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    4 bida
    Writing -- 2 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $761 (Avg Bid)
    $761 Avg Bida
    7 bida

    menulis artikel

    $367 (Avg Bid)
    $367 Avg Bida
    9 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Children's activity book, between 36 to 40 pages.

    $816 (Avg Bid)
    Segera
    $816 Avg Bida
    36 bida
    Write a Book Tamat left

    saya ingin miliki website khusus untuk penulisan sebuah buku kamus tentang sebutan bilangan angka dalam bahasa melanesia.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    Sinopsis Novel Jentera Bianglala Judul : Jentera Bianglala Pengarang : Ahmad Tohari Penerbit : Gramedia Dukuh Paruk menjadi tempat yang sangat memprihatinkan setelah sebelumnya terjadi bencana besar yaitu pembakaran rumah penduduk akibat kisruh 1965. Dukuh Paruk yang tidak tahu apa-apa harus menjadi korban. Rumah dan harta benda semua habis terbakar, beruntung ba...

    $544 (Avg Bid)
    $544 Avg Bida
    2 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    ingin menambah wawasan dan mendapatkan penghasilan

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ...gambar. Setiap sisi dari sebuah lembaran kertas pada buku disebut sebuah halaman. Seiring dengan perkembangan dalam bidang dunia informatika, kini dikenal pula istilah e-book atau buku-e (buku elektronik), yang mengandalkan perangkat seperti komputer meja, komputer jinjing, komputer tablet, telepon seluler dan lainnya, serta menggunakan perangkat

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    Write a Book data entry malayalam

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    =================...STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:[log masuk untuk melihat URL] 08568445148

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    saat ini banyak orang yang ingin mencari buku online atau e-book sebagai referensi atau bahan belajar, di sini saya akan menyalin ulang buku buku akademik, laporan, artikel atau bahan lainnya yang dapat di jadikan e-book sehingga nantinya dapat di akses oleh semua orang secara online dan dapat memudahkan para pelajar yang kehabisan buku di perpustakaan

    $443 (Avg Bid)
    $443 Avg Bida
    4 bida
    Write a Book Tamat left

    Saya memiliki pengalaman 8 tahun sebagai staf adminstrasi di perkantoran dan banyak berhubungan dengan ms excel termasuk penggunaan data dan grafik. Untuk mengisi waktu luang dan semakin menambah wawasan saya tentang ms excel saya bersedia untuk bergabung dengan saudara sekalian sebagai admin freelancer.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    7 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) atau Cukai Nilai Tambah (VAT) sam...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    Menulis adalah hobby. Saya menulis karna saya ingin bercerita. Mungkin hasrat terbesar dalam hidup saya adalah bercerita. Bagi saya, membagikan apa yang saya tahu kepada orang lain, itu menyenangkan. Meskipun aneh, keluarga mengenal saya sebagai seorang yang pendiam, pun berapa orang kawan menilai saya sebagai orang yang irit bicara. Tapi beberapa kawan yang cukup sering bersinggungan dengan saya ...

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    2 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    membuat kerja -kerja kemasukan data berdasarkan bahan yg dibekalkan hingga menjadi sesuatu kerja yang dikehendaki..menyalin semula perkataan juga dari bahan yang bibekalkan.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    We currently have a logo that we use on our website that is our whole business name "Top Find Realty". However, we want a logo symbol that we can use on social media pages. It would be great to use the initials, TF in a creative way. The realty in the name could be a house that goes around the TF initials...

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    15 bida

    I need a experienced audio editor who can fix the old sound. Clean noise in audio track. Repair bad records and audio file. Mixing track and mastering. Photo editing. Video editing

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    writing content 6 hari left

    I need you to write some content for a website.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    2 bida

    I need you to write some articles.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    4 bida

    Update new functionality to mobile app. App is for monitoring hives for beekeepers

    $578 (Avg Bid)
    $578 Avg Bida
    10 bida

    ...formatting--for a friend's memoir that I'm helping get ready for publication. The manuscript, which is currently at 80 pages, looks back at a year in the life of Bob Hodge, a vagabond runner in the late 1970s/early 80s who finished third at the 1979 Boston Marathon. It's written mostly as a stream-of-consciousness an...

    $238 (Avg Bid)
    $238 Avg Bida
    19 bida

    we have a custom cart that integrates with [log masuk untuk melihat URL] using Hosted Payment process. We are having an issue suddenly with the page after has been running fine for over a year - trying to use [log masuk untuk melihat URL] support but they want the string that we get back from the transaction - we had someone else set t...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    Hello! I need someone to build me a website that utilzes pre-existing designs. You NEED to have a well versed understanding of these languages and skills: * PHP * HTML *CSS * BLOCKCHAIN (Cryptocurrency) * Content management system. REQUIRMENTS FOR THE PROJECT: * IMPLEMENT BITCOIN WALLET FOR USERS THAT CAN RECIEVE AND SEND OUT PAYMENTS. * LET SELLERS

    $3852 (Avg Bid)
    $3852 Avg Bida
    40 bida

    I am looking for a programmer and a graphist who can fix the [log masuk untuk melihat URL]://[log masuk untuk melihat URL]

    $2216 (Avg Bid)
    $2216 Avg Bida
    39 bida

    The book that I'm studying in college is " The Book of Unkown Americans", unfortunately, I didn't read the book, and my professor required me to make at least 7 study guides, each study guide includes 40 pages. So I want someone who had read this book to make these study guides for me.

    $210 (Avg Bid)
    $210 Avg Bida
    10 bida

    Write clean and well-designed code that should be scalable. Maintaining existing codebase, to include troubleshooting bugs and adding new features. Create, test, troubleshoot and maintain the product code and databases to ensure strong optimization and seamless functionality. Has to contribute in all levels of development cycle. Develop and deploy and

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    I'm using a combustion code which produces the results as columns. I have been trying to get a 3-D plot from 3-column matrix using the interpolation but I received an error. the data is uploaded as an excel sheet and the commands I used are: clear all, close all, clc data=xlsread('[log masuk untuk melihat URL]'); MixFr...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    6 bida

    I am a Braider looking for a logo I braid and model, looking for a clean look Any ideas are welcome Portrait illustration is a plus

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    33 bida

    I would like to have a book written about producing online passive income. My topics would include, drop shipping with amazon, ebooks, affiliate marketing/blogging, e-classes, you tube channel, leasing and selling domains, software sales, app sales, and online tool sales. My goal is to introduce the concepts and provide affiliate links to books that

    $568 (Avg Bid)
    $568 Avg Bida
    21 bida

    Hi, i have a project. I have bought a service from someone here to edit the project down below [log masuk untuk melihat URL] We made database connection to the code but its not working well right now. To-do list: 1. Sprite spin integration 2. Reading button images from buttons folder of product 3. Unlimited product entry 4. Filtering

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    11 bida

    ...for a webdesigner who can make some alterations in the wordpress theme "ListingPro" that I have purchased. Listingpro is a wordpress theme that is used as an directory (just like Yelp). Just like Yelp, listingpro allows me to upload businesses. I want to use this theme to create a directory that focusses on tattoo shops an...

    $398 (Avg Bid)
    $398 Avg Bida
    18 bida

    Hi Hive This is a great opportunity for female looking into modelling [log masuk untuk melihat URL] are done with hiring for male models and now looking for female models We will shoot in malaysia.

    min $35762
    min $35762
    0 bida