I have existing android app which is 80% build completed. I ll provide the source code for existing app need to update UI and fpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    489,305 I have existing android app which is 80% build completed. I ll provide the source code for existing app need to update UI and f tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] http://king18yat.c...com/00/malaysia/About%[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Hai electrolime, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang. Can you make a 1 min 2d animation flash?

    $25 - $25
    $25 - $25
    0 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Rebuild/Update [log masuk untuk melihat URL]

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    30 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    modify matlab code modify matlab code modify matlab code modify matlab code

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    ...Indonesia. Design yang kami perlukan harus berhubungan dengan pisang, warna boleh bebas. Design tersebut harus SESUAI dengan selera target market kami: 1. Perempuan 80%, laki-laki 20% 2. Usia 15 sampai 30 tahun 3. Gaul, smart buyer, suka berbelanja online, classy, dan yang paling penting: "kekininan" Design seperti apa yang mereka harapkan

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    cabe jawa ternyata memiliki sejuta manfaat untuk [log masuk untuk melihat URL] kebanyakan masyarakat pegun...sebagai racun perut terhadap larva Crocidolomia pavonana. [3] Ekstrak Aglaia odorata dan P. retrofractum pada konsentrasi 0,5% dan 1% dapat mematikan rayap tanah hingga lebih dari 80% dan menunjukkan kamampuan penetrasi lapisan tanah oleh rayap sebesar 0%.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    ...playlist. Kedua Layar besar nya, 58" full HD ini hanya digunakan untuk menampilkan video yang sedang diputar. Jadi terdapat 2 window. Desain jika bisa menggunakan UI Material Design. Kalau tidak pun tidak masalah. jika hasil memuaskan saya akan membuatkan beberapa proyek lagi karena saya sedang membuat sebuah tempat karaoke dan hasil proyek

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya mempuyai sebuah website yang ingin saya update dari segi layout dan system cms nya.

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    1 bida

    bagai mana kabarmu di sana apakah baik baik saja

    $1201 (Avg Bid)
    $1201 Avg Bida
    4 bida

    ...menjualkan dengan harga tersebut (29.000), komisi yang saya berikan adalah 1.500 per meter, dengan minimal pembelian 1 pis (roll) 80 meter. Dengan 7 seri warna yang ada dalam 1 produk. Sehingga potensi keuntungan Anda adalah 1.500 X 80 meter X 7 seri : menjadi 840.000 untuk 1 produk saja. Anda hanya perlu menjualkan saja, urusan pengiriman, dan lain-lainnya

    $59 - $588
    $59 - $588
    0 bida

    ...menjualkan dengan harga tersebut (29.000), komisi yang saya berikan adalah 1.500 per meter, dengan minimal pembelian 1 pis (roll) 80 meter. Dengan 7 seri warna yang ada dalam 1 produk. Sehingga potensi keuntungan Anda adalah 1.500 X 80 meter X 7 seri : menjadi 840.000 untuk 1 produk saja. Anda hanya perlu menjualkan saja, urusan pengiriman, dan lain-lainnya

    $59 - $3500
    $59 - $3500
    0 bida

    bantu saya untuk mengajak orang untuk join ( rekrut ) / buka polis dengan cara menabung di PRUDENTIAL dengan kriteria sebagai berikut : 500.000 = 80 orang 1.000.000 = 40 orang 1.500.000 = 27 orang 2.000.000 = 20 orang more info call me : 081233064433 PIN : 7CDDA8EE

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    ...software tersebut (kecuali kalian menggunakan antivirus yang updatenya via offline atau kalian menggunakan proxifier) Sekarang masuk ke topik pembahasan, Bagaimana caranya Update antivirus menggunakan SSH ? Kalian pasti sudah tahu apa itu SSH dan bagaimana cara kerjanya. SSH itu perlu software penggerak seperti Bitvise (Software yang sering digunakan

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai...apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai...apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    salam, ehtiaj be ye barname nvis foghe herfei darim bara android app ke betoone ye app ba kefiat va baa UI khoob develop kone

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    1 bida
    Android app Tamat left

    salam, ehtiaj be ye barname nvis foghe herfei darim bara android app ke betoone ye app ba kefiat va baa UI khoob develop kone

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untu...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untu...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...(Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress

    $2951 (Avg Bid)
    $2951 Avg Bida
    4 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    ...company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida
    dtgfhhgh Tamat left

    tytytyty  hfjfhfdjhjhdjhfd fdhjkfhf fdhfkh hghgf fhdh fdhkjhfkdh ldfh fhkhf kdhfkhuhudfhg ufhuf  d fihdfiuhd fiuhd ihiuhduhfuidhuhi...fdhkjhfkdh ldfh fhkhf kdhfkhuhudfhg ufhuf  d fihdfiuhd fiuhd ihiuhduhfuidhuhieruhr   fhuhfluhdfuhl fhlduiudrhd lhfud rlidf idfhli rid fih hui df idf hiduhdhf difu dihfiudhu f fdhdf  fdh  fd

    max $2973
    max $2973
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    I need designs for a motivational (habit tracker, project tracker, reward system) app. I would prefer a design in Xcode, but fine with Sketch or other prototyping tools. The idea is that a user will set up some goals for themselves: habits (recurring items), e.g. "Walk 10000 steps every day) and projects (one-time thing) - e.g &q...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    3 bida

    I have some complex functions that have a bunch of nested for each loops, use third party libraries and have a ton of SQL queries which are making things run VERY slow and inefficiently. Need someone who has experience converting simple basic MySQL queries to complex SQL queries which will load more relevant data in one ...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    6 bida

    I need expert in wordpress to build site!!!! must be able to start right now !!! >>>show me themes you have. START RIGHT NOW- video background/ contact us with message box/ about us button/social icons/ homepage will be a continous blog, very simple i just need to be able to write daily on homepage/ responsive

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    4 bida

    We have an existing web-based chat application that has been in development and is near completion. However, the chat application does have some existing bugs and unfinished work that need to be cleaned up and some additional features added as well. We have listed all the tasks that need to b...

    $2027 (Avg Bid)
    $2027 Avg Bida
    18 bida

    Hi Joseph F., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    ...NOT READ THE ENTIRE JOB POST, WE WILL DELETE APPLICATION. All "Application Rules" are listed below and MUST be followed 100% in order for you to be considered. Hello and hope you are well! My name is LL and I am the founder of a small Event Planning company DF Events, located based in NYC. We work with event ...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    I need expert in wordpress to build site!!!! must be able to start right now !!! >>>show me themes you have. START RIGHT NOW- video background/ contact us with message box/ about us button/social icons/ homepage will be a continous blog, very simple i just need to be able to write daily on homepage/ responsive

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi designers, We need a website or bog to display B'day related articles, gifts info, return gifts, celebration ideas [log masuk untuk melihat URL] need good design, banner, logo etc with good UI. No problem use any Technology and CMS in any technology. we have some reference sites for UI and color combination. [log masuk untuk...

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    9 bida

    Hi Shahane Mae F., I noticed your profile and would like to offer you my project to make $75-120 USD per week. The project is long term with possibility to increase in hourly pay in just 3 months. We can discuss any details over chat. Thank you for your time. PROJECT DETAILS: https://www.freelancer.com/projects/internet-marketing/Virt...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Looking for someone with a lot of experience to create and WordPress Website. I am going to update wordpress website update. I need to sign NDA before start work. After sign NDA, i will provide more details to right candidate. In your proposal, please share a brief summary of your experience and tell...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    We are trying to do the [log masuk untuk melihat URL] but developer is stuck with the ios part help?

    $451 (Avg Bid)
    $451 Avg Bida
    8 bida

    Hello, I am seeking an additional programmer to assist with our project. The desired skills of the programmer should be: Experience with Unreal Engine 4 Steamworks - Steam SDK Networking & Replication graph Visual Studio C++ Visual Scripting BluePrints Please apply with your favorite country name. You can view our video game's page here: [log masuk untuk m...

    $1300 (Avg Bid)
    $1300 Avg Bida
    5 bida

    Hi Roderick F., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    Hi Jonalyn F., I noticed your profile and would like to offer you my project to make $75-120 USD per week. The project is long term with possibility to increase in hourly pay in just 3 months . We can discuss any details over chat. Thank you for your time. PROJECT DETAILS: https://www.freelancer.com/projects/internet-marketing/Virtual...

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida