I look after the website of Farrell Heyworth Estate Agents www.farrellheyworth.co.uk. Farrell Heyworth has a responsive websitpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    693,990 I look after the website of Farrell Heyworth Estate Agents www.farrellheyworth.co.uk. Farrell Heyworth has a responsive websit tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Saya seorang wirausahawan yang lagi cari co-founder untuk mendirikan startup , diutamakan untuk programmer android . Bersedia memberi gaji di awal sebagai ganti pengurangan saham

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    10 bida

    Video animasi 2D Real Estate yang sangat menarik buat video promosi iklan Anda

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    4 bida

    Chat agents in malaysia or philippines

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    22 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Real Estate CRM Part 1 - multiple users (Staff 1, Staff 2, Closer 1, Closer 2 and etc) - Manually key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require fur...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida
    www. ubk.ac.id Tamat left

    memperbaiki website anda dan menangani jaringan komputer anda anda

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida

    Bulid site under typo3 , PSD disediakan pekerjaan dimulai dari slicing responsive dan integrate dengan CMS typo3 lebih dicari yg berpengalaman dengan typo3

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    11 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    9 bida

    Microsite dengan spesifikasi sebagai berikut: 1. Responsive Website 2. Menggunakan LAMP Stack 3. Menggunakan Code Igniter sebagai framework 4. Terintegrasi dengan Facebook Login 5. Menggambil gambar-gambar dari Instagram mengguanakan hashtag 6. Menggunakan GIT sebagai versioning.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5223 (Avg Bid)
    $5223 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    nashik, Mahrashtra, India. 422001. Rahul Khole. 9168470285

    $171 - $513
    $171 - $513
    0 bida

    Ikutlah dalam Binary Option program dari Hirose UK [log masuk untuk melihat URL]

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Menerjemahkan dari konsep design Interface (PSD) ke (HTML 5( Beberapa Feature yang akan di pakai sbb: - Parallax Design - Bootstraps - JavaScript - CSS3 - PHP - Responsive Mobile Device - Social Media Sharing - HTML 5 Video Player - Contact Form = Link to Google Map

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. ...

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    3 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    8.2.) The data in Table 9.13 are numbers of insurance policies, n, and numbers of claims, y, for cars in various insurance categories, CAR, tabulated by age of policy holder, AGE, and district where the policy holder lived (DIST = 1, for London and other major cities, and DIST = 0, otherwise). The table is derived from the CLAIMS data set in Aitkin et al. (2005) obtained from a paper by Baxter et ...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Looking for female Personal secretary 30 to 45 k salary receptionist 15 to 18k salary Company- Real-estate company Work -receptionlist and Day to day Activity and travel to other City in case of work and to handle the Clint in gud manner

    $500 - $1000
    $500 - $1000
    0 bida

    We need a person who will visit 5 stores and fill out the table (attached in the assignment). You need to find garden carts in the store that look like in the photo (attached in the assignment). You need to take a photo of these garden carts, attach the photo to the table, write in the table the name of each cart, their dimensions (length, width, height), capacity, price, delivery information. ...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    The data in Table 9.13 are numbers of insurance policies, n, and numbers of claims, y, for cars in various insurance categories, CAR, tabulated by age of policy holder, AGE, and district where the policy holder lived (DIST = 1, for London and other major cities, and DIST = 0, otherwise). The table is derived from the CLAIMS data set in Aitkin et al. (2005) obtained from a paper by Baxter et al. (1...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    I need 15 3D Characters images. I have a very tight budget. Only hiring the minimum quote. I've attached similar concept, please check.

    $196 (Avg Bid)
    $196 Avg Bida
    3 bida
    Relivawebsite 6 hari left

    Bootstrap developer required for 7-8 pages Hello, I need web designer for my website. I have 7-8 pages to be designed will share you exact design. You only have to write to Html code with bootstrap classes and pages need to be responsive also. Page List as follows 1. product detail page 2. shop page 3. user profile page 4. order detail page 5. cart page 6. login/register page 7. cart page 8. che...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    3 bida

    I require the search form displayed on my website (the same form is used on multiple pages) to be restyled to fit the supplied photoshop design. The form is already fully functional and working as required. This is purely for aesthetics. The form is already responsive, but the new design should also ensure it is responsive too. I will provide the photoshop design file, and would just like th...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    18 bida

    Sellect all metal, plastic, the both or valse ... with the low cost. Worker in the country will built with your idea, you sent by email...

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Hello there, I am an owner of one online gaming website which currently is in need of an urgent troubleshooting of a payment integration issue within the same (the wallets for payments already exist, just need to correctly put them on the website accordingly and make sure that they work properly). Longer cooperation is possible also for some other developments of the same project, full documentati...

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    10 bida

    Hello; I am trying to install MedCat in my computer [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I installed it but when ever I run the code I got error I need the problem to be fixed in one day Thank you

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    I will need a Freelancer with good knowledge of UK NRM2 Construction to measure specific elements from a 3d drawing the traditional way as well as on Cost-X.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    2 bida

    We want to make development website from out existing website and install new theme on it - theme we want the theme excatly like [log masuk untuk melihat URL] ( with all the pages and the the categories pages )[log masuk untuk melihat URL] -

    $448 (Avg Bid)
    $448 Avg Bida
    38 bida
    After effects animation 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for an animator to completely copy a reference animation and set up the after effects file so I can edits the videos when needed. Looking for someone who is very skilled in creating animations as I want someone who I can work with on a lot of projects.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    18 bida

    I will put all the documentation together and give you a complete project description. In addition, I will document all known errors In addition, I will document all known errors. I will send you everything, all codes from the website and the smart contract.

    $2555 (Avg Bid)
    $2555 Avg Bida
    4 bida

    Automate Domain Registration & SSL Implementation for Real Estate Website

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    22 bida