I look after the website of Farrell Heyworth Estate Agents www.farrellheyworth.co.uk.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    514,775 I look after the website of Farrell Heyworth Estate Agents www.farrellheyworth.co.uk. tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Saya seorang wirausahawan yang lagi cari co-founder untuk mendirikan startup , diutamakan untuk programmer android . Bersedia memberi gaji di awal sebagai ganti pengurangan saham

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    10 bida

    Video animasi 2D Real Estate yang sangat menarik buat video promosi iklan Anda

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    4 bida

    Chat agents in malaysia or philippines

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    22 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Real Estate CRM Part 1 - multiple users (Staff 1, Staff 2, Closer 1, Closer 2 and etc) - Manually key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require fur...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    www. ubk.ac.id Tamat left

    memperbaiki website anda dan menangani jaringan komputer anda anda

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    9 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5223 (Avg Bid)
    $5223 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    nashik, Mahrashtra, India. 422001. Rahul Khole. 9168470285

    $171 - $513
    $171 - $513
    0 bida

    Ikutlah dalam Binary Option program dari Hirose UK [log masuk untuk melihat URL]

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida
    Design an AML Course 6 hari left
    DISAHKAN

    Design a very basic AML Course Should be basic AML Training For Money Remittance Agents Course Content should not exceed 2 or 3 pages Couse should not take more than 10 minutes to deliver during one2one training. Easy to Understand AML course. Please send examples of similar course content you have written previously.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    We need All graphics design on wordpress for our websites. Slides, Banners, Backgrounds. The work is simple: We need Background for websites. Graphics for banners and also pages. Graphic for sliders. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Please MAKE One pri...

    $242 (Avg Bid)
    $242 Avg Bida
    20 bida

    Hı, I M from turkey we need a project that can make video calls between doctor and patiend. if yo u interesting this please message to me thank you

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for expert and professional list/leads generator person that provide me 10K list of peoples that are interested in learning forex. list should be from UK, US, Germany, Canada etc. Thanks for your time.

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    2 bida

    Looking for a web developer/networker who is able to: - Setup a Datacenter proxy pool in a few locations - Make webpanel as well as an api - Make sure that each customer is able to choose between daily, weekly and monthly subscriptions - Able to make the proxies rotate on each request or let users choose an interval that they would like the proxies to rotate upon ( Backconnect rotating proxies) -...

    $486 (Avg Bid)
    $486 Avg Bida
    5 bida

    I have an ecom website built on WordPress Woocommerce - we are UK based. We have new products launching soon and require someone quite advanced with WP Woocommerce and ideally UK based. We can either do hourly rate or bulk based fee - I'm flexible :) cheers

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    25 bida

    I need my whole website in general encrypted, so users /admins info won't leak

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Create a multifunctional app for learning English? It should include: Online calls to anyone on the go at any time; Online chat, where text messages are exchanged, supports file sharing in different formats; and Online booking, where various updated content is published, grouped in academic, travel, work and general English and it has exercises that will be designed for users to decide how to q...

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    3 bida
    Personalities Test 6 hari left
    DISAHKAN

    A personalities test is required as same as like ([log masuk untuk melihat URL]) which needs to be integrated with a wordpress website. All these information needs to be stored in SQL. 1. Client should be able to fill details such as Name, Mobile, Email id in the first page 2. [log masuk untuk melihat URL]

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I want someone to find a removed or deleted video from the internet

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    2 bida

    UK US Bulk Mobile number database

    $335 (Avg Bid)
    $335 Avg Bida
    2 bida

    I do something there, then the problem has come in my website, then I have to fix it [log masuk untuk melihat URL]

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    5 bida
    Website Design 6 hari left

    Hi, Our Website [log masuk untuk melihat URL] needs to be resigned to align with current trend. We need to have 5 pages in our Website as below 1. Home Page/Landing Page (Featuring all Photos) - Photos to be purchased from Shutterstock or other stock websites. 2. Menu with Drop Down list of stores & their respective menu 3. Stores - Store list (Stores & Link to redirect both stores Onl...

    $404 (Avg Bid)
    $404 Avg Bida
    38 bida

    I need to create the attached image in after effects

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    18 bida

    We are hiring for real estate telecaller Sales executive Sales advisor Business development manager..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    I would like to create a promo video for my website.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    10 bida

    I need you to write some articles.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    20 bida

    We need a clean crisp professional one pager informative website with Dark colours. We are freight forwarders (Logistics company) based out of India, with focus on specific services & Trade Lanes ie. Air Import & Ocean Import - Europe/UK/Far East/Middle East/[log masuk untuk melihat URL] to India. We provide the service of bringing commercial cargo from the supplier supplier from above m...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    12 bida

    I need translator and editor only native bid.

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    Need to add Courier/Shipment partner on Android App with Payment integration and other Functionalities. Playstore : [log masuk untuk melihat URL] PFA Document Attached.

    $281 (Avg Bid)
    $281 Avg Bida
    3 bida