I need a logo designed. I need a logo for my brand name The Tuckypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    380,986 I need a logo designed. I need a logo for my brand name The Tucky tugasan ditemui, harga dalam USD
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    buatkan logo dengan format PNG dan blank background, minimal resolusi 4000 pixel, perkiraan logo berhubungan dengan orang ompong dan gendut :v

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    8 bida

    Setup Instagram

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    17 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    logo brand Tamat left

    Saya mencari designer logo brand untuk ecommerce pakaian urban. Nama brand adalah Gallerybox

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    9 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Membantu anda dalam memproses data anda

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    14 bida
    Brand Logo Tamat left

    Ghazal Bahaar

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    2 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida
    SWEER -- 2 Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    3 bida
    SWEER Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Benarkah Android Pirv Temuan Terbaru BlackBerry Aman? Diera globalisasi sekarang ini, banyaknya temuan-temuan berbagai macam ponsel Android dari berbagai brand ternama, sehingga merespon BlackBerry untuk ikut serta dalam menciptakan product Android juga.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    3 bida
    percetakan Tamat left

    pembuatan logo sebuah brand atau undangan

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    6 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    E-commerce akan menjadi sangat besar di masa mendatang . Dengan penjualan barang yang tidak mudah "have a brand" atau ber-merk istilahnya. Akan sangat menarik jika terus ditekuni. Keuntungan melimpah, produk bagus tidak diragukan karna kita tidak buat brand sendiri tetapi menjual produk yang sudah punya brand ternama .

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Shortcut merupakan sebuah brand dengan tagline "Simplify Your Life". Kami ingin memiliki sebuah logo yang Simple but Elegant. saya ingin logo ini selesai paling lambat tanggal 22 november 2014

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    6 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target...

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida

    We are a small Australian b2b based startup requiring a cost effective digital marketing agency to help us: 1. Create leads / funnel 2. Create exposure and brand awareness throughout AU 3. Create FB and Google ads marketing campaign Ideally would like a month to month cost for this type of service to start with.

    $175 - $526
    $175 - $526
    0 bida
    eBay Dropshipping Store 6 hari left
    DISAHKAN

    I have one store with (100) reviews and another store that is brand new. I am looking for someone to take these stores to the next level. I am looking for someone to manage the stores, optimize listings, and even create listings. My focus is to make money. If I can make money, then half my profits will go to you as well. I am looking for a long time partner! Willing to negotiate payment if nee...

    $26 / hr (Avg Bid)
    $26 / hr Avg Bida
    8 bida
    Instagram Expert 6 hari left

    Boost my brand to the next level

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    10 bida
    Design logo 6 hari left
    DISAHKAN

    I want to a design for my apparel brand logo

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    61 bida

    I would like a nice ads (IG and or FB size) that advertise our LESSON training programs! Each ad, should focus on ONE program, for example: An ad showcasing our Therapy Dog Program. One separate ad focusing on our Dog Aggression Program. One separate ad focusing on our Basic Obedience Package. Etc. This should utilize my logo, website, phone number, and brand colors. [log masuk untuk melihat ...

    $50 (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera Dijamin Sulit Peraduan Teratas
    $50
    0 penyertaan
    Trophy icon The Blackberry Acres Ranch 19 hari left

    2 families just bought a farm for weekend recreation and we are naming it the Blackberry Acres Ranch or BAR (what are you doing this weekend - spending it at the Bar) and are looking for a logo we can put on t-shirts or can cozies or business cards. We have a ton of Blackberries on 66 acres and are Planning on having some bee hives out there. I’m attaching the layout of the land and some pic...

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    0 penyertaan
    Trophy icon Need a logo - 15/07/2020 20:45 EDT 9 hari left

    Hello, I need a logo for a firm Logo Name: Tonia Robinson Law Tag line: Build Brand Protect Hex codes: black #000000 yellow: FFFF00 This logo is for a trademark and copyright firm and we need concepts that show that we protect ideas, brands and concepts for businesses. It should be creative, bright and standout. Please only use the two colors included. Use concepts showing lightbulbs for idea...

    $35 (Avg Bid)
    Dijamin
    $35
    4 penyertaan

    I need a someone that can program..i'll give you the program to be fixed should be an easy fix.........farhan.u im not sure how itds coded.......its exe file

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Business Logos 6 hari left

    I need 3 different Logos Yummy Vending 24/7 Inc - Vending company (Snacks, pop, Coffee) - Colors: Teals & Purple Pretty Girl Cosmetics- Beautify Products & Makeup & Lipstick - Hot Pink & Purple Viaggio The Brand- Apparel Company (Clothes & Shoes)

    $80 (Avg Bid)
    $80
    2 penyertaan

    One minute video design for $ 10 Professional design with a clip on writing or clip design incorporating photos + songs + writing

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Need help with the supply chain Research Task. Further details will be provided to the chosen candidates. Thanks

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    9 bida

    I need a someone that can program..i'll give you the program to be fixed should be an easy fix.........farhan.u im not sure how itds coded.......its exe file

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    3 bida

    Every day, read a list of "search queries" for Google play, fetch the first 500 results with the fields: - app name - package name - ICON/LOGO URL - Rating stars - Rated app information: Everyone, Mature 17+, Everyone 10+, ........ - Installs number - Category Store the results on a Postgres Database and for each result add the following fields: - Search Keyword If the ...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    need someone to take the contact info from various documents and add to one spreadsheet. I have documents that are in different formats and include contact information. I would like to have the basic information for each contact added to one spreadsheet. Name, Company, Role, Phone, Email.

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    40 bida
    Trophy icon The Buy And Hold Show Logo 6 hari left

    We want to create a logo for our new social media show called "The Buy & Hold Show". We want it to be a a similar theme as our logo attached. Also with maybe a play button and/or home icon. Colors blue and gray

    $75 (Avg Bid)
    Dijamin
    $75
    34 penyertaan
    Trophy icon Logo for Social Magnet 6 hari left

    I am building a tool to for social media scheduling called "Social Magnet" and I need a logo. I am looking for something modern and that uses a magnet icon we can brand. I look forward to your designs!

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    6 penyertaan