I need a logo done that will suite the theme of the following website.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    634,527 I need a logo done that will suite the theme of the following website. tugasan ditemui, harga dalam USD

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Bermi...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Website hotel dari PSD ke Wordpress Theme dan bisa melakukan reservasi database dan email ke admin.. dan semua halaman dan gambar harus dinamis bisa diganti melalui wp-admin tidak boleh hardcode.. dan ada menu di wp-admin dashboard tiap halaman tidak boleh masuk ke halaman pages.. langsung ada shortcut dan bagian wp-admin dashboard.. [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $365 (Avg Bid)
    Tempatan
    $365 Avg Bida
    7 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    saya mencari webdesigner untuk membuat theme mirip dengan website ini [log masuk untuk melihat URL] kemiripan sekitar 60% dan mudah dalam perubahan konten nya, /tidak berupa statis dan dapat saya tanya jika ada masalah dalam perubahan konten

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    1 bida

    magento theme setup. only experts

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    8 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ADD THEME THEN CONFIGURE FOR WEB LIVE, REFERENCE SITE ( [log masuk untuk melihat URL] ) BUDGET 100USD - 150USD

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    13 bida

    Membantu seseorang membuat sebuah website wordpress seperti beli domain, hosting, dan install dan edit theme website wordpress.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat sebuah theme wordpress untuk streaming movie.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida

    Kami dari [log masuk untuk melihat URL] insan mandiri yang bergerak dibidang online marketing saat ini membutuhkan karyawan lepas untuk penulisan artikel website bahasa jerman dengan tema mobil dan interior. Target 1 hari cukup 2 artikel untuk 1 website. Artikel harus sesuai SEO dan juga melakukan posting hasil tulisan setiap hari disertai gambar. (Sesuai theme yang digunakan)

    $23 (Avg Bid)
    Segera
    $23 Avg Bida
    1 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini [log masuk untuk melihat URL]

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    ada yang pernah menggunakan amy theme?

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    , a Landing Page, a BookList page and a BookDetails page.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a web developer to assist with various technical woocommerce things with woocommerce, i rather a company than individual this way there is more skills to different tasks. This is a long term position as once you get use to the sites (about 12) the issues tend to be the same. DO NOT apply just to work temporarily because you need money today, please. I dont want to invest time for someo...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    8 bida

    Hello We have premium wordpress theme installed and set up, ready to go live. We have currently couple of tasks remaining and looking for some Wordpress developer who can do this work fast (1-2 days) We will send you and show you all details but in general we have these 2 tasks to do: TASK 1) On project upload page we have dropdown Project Type with 3 options. If user select 2 of these options ...

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    28 bida

    Looking for the best White hat On-page/off-page SEO company I will choose a company after we chat. Price to start is not mentioned

    $2475 (Avg Bid)
    $2475 Avg Bida
    25 bida

    Build a Discrete Fourier Transform and Inverse Discrete Fourier Transform function to compute the real and imaginary values of the DFT.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida
    Creative Photo Artistry 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello I would like to hire a quilified coder who could complete the project I have started on my word press site [log masuk untuk melihat URL] I have the start but is not finished I have a theme in place (stocky) but need to finish the project. I would need links put in and photos put in, also the watermarks in place, and any necessary items to make the site work as described in the theme maker ha...

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    10 bida

    Below are of course some of the main features ● Navigation/geolocation ● Offline mode support ● Map of public transport and time to get to your preferred destination. ● Ability to choose several types of transportation. ● Ability to choose another city ● Location and trip saving ● Search by Name,category,Location,type and filters ● Integration with facebook/other social media for Authentication ● ...

    $4500 (Avg Bid)
    $4500 Avg Bida
    1 bida

    I recently bought a script from [log masuk untuk melihat URL] but I have no prior knowledge of how to lunch it at a cloud server or even extract the contents to edit for my use.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    9 bida

    The person is to write about what you experienced during the pandemic

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    36 bida

    Hi ✈The Marketing Mavericks™, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida
    Aioki the Dog 6 hari left

    This is a very simple child's book one sentence per page.

    $310 (Avg Bid)
    $310 Avg Bida
    15 bida

    business owners or designers with instagram, etsy, rarible or other online shops needed for online directory website. Please contact for details. This is a simple contract job for substantial pay (> 50 usd) which can be completed in less than 5 minutes.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Build Artwork 2 hari left

    5 Core Values 1 - Passion - Inspire One Person A Day 2 - Communication - Speed Loves Success And It Starts With Communication. 3 - Winning Culture - Celebrate Wins Consistently 4 - Imperfection - Don't Sweat The Small Stuff 5 - Take Initiative - Take Action, Don't Wait Replicate the same theme in the attatchment provided

    $7 (Avg Bid)
    Dijamin
    $7
    13 penyertaan

    Need to create a Re-hub theme coupon page template per example of attachment with widget shortcode. Need to create 2 search form/link on my store page. A local product search for searching my website and a global product search form for searching the internet. The forms corners should be rounded/oval. And it shoud have a fast response time. Also there is an issue with the Store page. The title s...

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    14 bida

    Job details Service Store build or redesign What type of solution are you looking for? Full custom setup, including theme customizations, visual design, and non-standard features What store setup tasks do you need to be done? Select and set up store theme Add or edit pages Set up a custom domain Configure settings (shipping, payments) Add sales channels (e.g. Facebook, Amazon, etc....

    $2011 (Avg Bid)
    $2011 Avg Bida
    18 bida

    Please read carefully!! Category: Business Article length: 1000 to 1400 words Theme: philanthropy in business, is better served by individual gifts/charity or through organizations/business Select one of the below topic ideas to write about the theme. - topic Idea #1: are many contributions that are made by some corporations to charitable programs and causes have, almost, no noticeable impac...

    $121 (Avg Bid)
    Dijamin
    $121
    0 penyertaan

    Hi Im, looking for someone to translate my store from english to spanish. I can translate most of the things directly with the theme, but some parts are custom so they need extra translation, from a native.

    $939 (Avg Bid)
    $939 Avg Bida
    31 bida
    Lake House Addition 6 hari left
    DISAHKAN

    We are adding on to our lake house (2nd home). We have a builder we trust and some idea of what we want, but would like some assistance with the overall flow and design of the space. The space consists of a main floor addition which is a master suite (bedroom, bath, and walk-in closet) and a complimentary basement addition below which, at a minimum would include a bathroom, storage room and at lea...

    $2009 (Avg Bid)
    $2009 Avg Bida
    26 bida

    Launch a game developed on unity to htc vive. I should be able to play the game built on unity using htc vive

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    I am looking for someone to build me a full a custom social network. This site needs to be fast and reliable and upgradeable. I have selected sngine because the current script has lots of the social network features, I desire for my site. If you have other options, please let me know your ideas. Looking to hire someone to start in two weeks’ time and be Completed is (quickly). No money...

    $897 (Avg Bid)
    $897 Avg Bida
    19 bida

    I have two research proposals that need to be proofread and formatted in word. They have been translated from Spanish. I need these quickly, and if the work is good I have more. I am transferring to Albuquerque for school and I want my academic papers organized and ready for submission if need be. Professional editors only please. I need perfect work.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    69 bida

    Hey there, Im looking for someone to translate my store from english to spanish. I can translate most of the things directly with the theme, but some parts are custom so they need extra translation, from a native. Requirements: - Spanish Native - Speak & Write Spanish Fluently, as well as english - Knowledge with shopify Don't apply if you dont meet these requirements. Otherwise your ...

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    31 bida