I need a logo done that will suite the theme of the following website.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    678,880 I need a logo done that will suite the theme of the following website. tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    7 bida
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Berminat? Apply sekarang [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Website hotel dari PSD ke Wordpress Theme dan bisa melakukan reservasi database dan email ke admin.. dan semua halaman dan gambar harus dinamis bisa diganti melalui wp-admin tidak boleh hardcode.. dan ada menu di wp-admin dashboard tiap halaman tidak boleh masuk ke halaman pages.. langsung ada shortcut dan bagian wp-admin dashboard..

    $6 - $20
    $6 - $20
    0 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $330 (Avg Bid)
    Tempatan
    $330 Avg Bida
    7 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $11 - $17 / hr
    $11 - $17 / hr
    0 bida

    saya mencari webdesigner untuk membuat theme mirip dengan website ini kemiripan sekitar 60% dan mudah dalam perubahan konten nya, /tidak berupa statis dan dapat saya tanya jika ada masalah dalam perubahan konten

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    1 bida

    magento theme setup. only experts

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    8 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ADD THEME THEN CONFIGURE FOR WEB LIVE, REFERENCE SITE ( ) BUDGET 100USD - 150USD

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    12 bida

    Membantu seseorang membuat sebuah website wordpress seperti beli domain, hosting, dan install dan edit theme website wordpress.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat sebuah theme wordpress untuk streaming movie.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Kami dari insan mandiri yang bergerak dibidang online marketing saat ini membutuhkan karyawan lepas untuk penulisan artikel website bahasa jerman dengan tema mobil dan interior. Target 1 hari cukup 2 artikel untuk 1 website. Artikel harus sesuai SEO dan juga melakukan posting hasil tulisan setiap hari disertai gambar. (Sesuai theme yang digunakan)

    $21 (Avg Bid)
    Segera
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    ada yang pernah menggunakan amy theme?

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need a Shopify developer that can manage customizations and can offer some creative recommendations. Only Bid if you are available to work right now. This isn't easy theme edits, but wont take more than a day to finish. $100 for the right candidate.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    10 bida

    I am looking for someone to white a few press releases for the launch of my trading company. I will need 2-3 releases written and I would like to have at least 1 delivered this week.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    42 bida

    This will be for a wordpress site . if youre not comfortable working in wordpress dont bid. this will be what i need for you to create: users will be able to send crypto to their buddypress friends and receive. we will also be a marketplace using wcfm where users can create their own store offering products and services, users can use their internal wallets to pay for products and services. 1) when users sign up for the site, the site needs to create them a wallet for the following crypto )bitcoin, tectonic, apecoin) 2) after signing up user will pick one main token out of the three they would like to make their default choice of use for payments within the site. ...

    $1285 (Avg Bid)
    $1285 Avg Bida
    26 bida

    Need to create a simple logo for my company

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    41 bida

    I'd like a female virtual assistant or creative writer of some sort to chat with me about what it would be like to have a boxing match with her. She has to be detail oriented and not be afraid to include the little details about boxing. What I'm not looking for is a person that just replies with one or two words like 'ok' and expects me to reply to that. Preferrably a strong Filipina freelancer with a mean uppercut that is confident that they can really give me a hard time in the boxing ring/ boxing chat. Someone very talkative and creative that can bring a lot of ideas to the table would be ideal. Even better if you know other languages A big p...

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida

    assume u have a bicycle and have unlimited budget, just by judging at the quality of the website would u buy it from the website, if not, why? -- 9

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    17 bida

    the echo is needed to be removed

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    28 bida

    ...WordPress theme has needs a few changes as described on the screenshots attached. 1. Dashboard - copy this link here. The yellow button has to target same location as the purple button. 2. Dashboard - remove images. When user posts an item, item images are shown here. They don’t need to be shown. 3. History page - remove user block and place Notes sections on that column. 4. Menu panels on top of the chat panel. Dropdown menus are buried under the chat panel. Menus have to be on top. 5. Register - remove this - start as employer automatically for all registrations. Theme as 2 user roles: employer and freelancer. Freelancer role not needed. Register all new users as employer automatically and remove th...

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    21 bida

    I already have the subtitles for the videos and I need an algorithm that identifies the timing (beginning and end) of each word in the audio without using paid APIs. Coding in Python. Ex: word: 'Hi', Start: 0, End: 1 word: 'How', Start: 1, End: 2 word: 'are', Start: 2, End: 3 word: 'you', Start: 3, End: 4

    $250511 (Avg Bid)
    $250511 Avg Bida
    12 bida

    ***Please Message Me for the Password for the Document if your reading this.*** There is no source code , no data, FROM SCRATCH , I have purchase the PWA Theme for this project. Hello, I'm looking for an honest and trustworthy full stack developer that can handle this small project. English is Required , Can start rite away or within the next few days. This project is Phase 1 . There is a total of 3 Phases for this Project . In this document is ONLY PHASE 1 If winning bid for phase 1 is approved and finished on timely manner , then that developer will have first bid to give to win over phase 2 and same goes for phase 3. Only best price and winning bid with good time frame will be picked. I ha...

    $1117 (Avg Bid)
    $1117 Avg Bida
    31 bida

    I have produced the first of many Tik Tok videos and need an account created, monetization strategy, and sonekbe to handle the administration.

    $74 / hr (Avg Bid)
    $74 / hr Avg Bida
    14 bida

    The domain name is: I already have the WordPress theme and need the following features: - Customization & plugins - Calendar integration - Email marketing - Social media integration - Tracking & reporting - Elementor - SEO I'm looking to add email, marketing, reels to the website for references, I book in calendar for clients, and more activity under the specific tabs where we offer services

    $710 (Avg Bid)
    $710 Avg Bida
    38 bida

    I need an NLP expert using python. Expert must extract information from 2~3 sentences. For example, input ---I need a Flyer for birthday of my young son. His name is John, He is 10 years old and likes balloon and kites. output --- Theme = Flyer generation for birthday. Name = John(male) Year = 10(children) interesting thing = balloon and kite I don't need your bid proposal. If you can handle my project, please copy and paste my proposal.

    $458 (Avg Bid)
    $458 Avg Bida
    17 bida

    Hello, I usually know how to install WordPress themes but this error keeps popping up when l do "The uploaded file exceeds the upload_max_filesize directive in php.ini." I need someone to increase the restriction with this error so l do not have issues uploading themes in the future.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    51 bida

    ...word format. 1. API to Wix or other canned generic website. I want my website to listen to sound such as a google transcript voice recognition and input those words and indicate a "enter sound" that ends the input takes the sound translates it to word US text and then after an api processes the text the text is entered into the API to be processed. After a word processing takes place the API send back a response. I want that Response to be spoke from my website or at least displayed in text format. I will pay the subscription costs for the API myself. I would prefer it in Python if possible. 2. You send me the...

    $54 (Avg Bid)
    Dijamin
    $54
    7 penyertaan

    I want to create a painting with a face of a Bull that has a crown on it, for a modern house and will be printed on a large canvas.

    $25 - $50 / hr
    Dimeterai
    $25 - $50 / hr
    19 bida

    We are looking for a man who have a large Algorithm Designer Skill for teaching our team. More details on chat.

    $42 / hr (Avg Bid)
    $42 / hr Avg Bida
    13 bida