I need a service app. The entire app is already design with complete instructions.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    776,261 I need a service app. The entire app is already design with complete instructions. tugasan ditemui, harga dalam USD

    tentang website untuk pelanggan bertanya harga untuk kerosakan pc/laptop

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    7 bida

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/ca...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida

    Hello, I am a graphic designer with more than 7 years experience in graphic designers. I can help your product. Customer satisfaction is the best service for us.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $110 - $110
    0 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    14 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $781 (Avg Bid)
    $781 Avg Bida
    3 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Antrian di Teller dan Costumer Service, tampilan layar di Monitor Server setengahnya adalah nomor antrian cs dan teleer dan setengahnya lagi iklan video. Panggilan Antrian bisa di[ake 5 CS dan 10 Teller melalui jaringan LAN

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida
    build website Tamat left

    Testing serviceTesting serviceTesting serviceTesting serviceTesting serviceTesting serviceTesting serviceTesting serviceTesting service

    $492 (Avg Bid)
    $492 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Automotive Tamat left

    service center akan memberi yang terbaik untuk pelanggan dan jika pelanggan tidak puas kami akan bertangung jawab

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida
    service CPU Tamat left

    Membersihkan virus pada komputer

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    saya ingin sebuah website yang di mana akan saya gunakan untuk mengumpulkan data ttg minat public pada suatu produk atau service.

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Membuat corporate website yang mana website tersebut akan diintegrasikan dengan back end system dengan menggunakan teknologi web service di kedepannya

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    7 bida

    Memberikan service kepada pelanggan untuk produk-produk yang akan di jual

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Penjualan dan service handphone and komputer, accesories, part handphone and komputer

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya Ingin kerja dengan anda , saya cuma bisa di bagian desind saja ... saya kerja untuk tambahan laptop service an ilang dan nyari2 tambahan mudah mudah agan bisa menolong saya

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $10 - $37
    $10 - $37
    0 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Logo ACS handphone sparepart , service dan Acc kita bergerak dibidang Accesoris sparepart dan service , membutuhkan logo simple eyecacthing langsung ke konsumen

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    The requirements for this project are as follows. You will be need experience in helping to market a launch with a token on the bsc smart chain. Managing a telegram for a token and promoting it to a high number of people so the launch goes well. Experience with private sale and presale of bsc tokens. Someone who can get a high number of people in the telegram and promote it to groups. You will ...

    $636 (Avg Bid)
    $636 Avg Bida
    5 bida

    (No need for perfect layout, working model is more important). Input user text "initials"... eg. MS I need a dynamic and real-time "text" overlay feature. I have provided 3 sample images that can be switched between by click of right/left arrows (to go between images). The images I want used are the *plain* product examples with no text/writing, just plain product material. ...

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    1 bida

    Description: Have you ever thought about how our home culture influences entrepreneurship? Is the concept of entrepreneurship a global construct, or does it have different meanings depending on your home country? Instructions: You need to write a 1500-word paper and upload it here in pdf format. Please discuss the content of the provided paper “Entrepreneurship and culture”, a...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    10 bida

    Applicants will be responsible for engaging with customers on behalf of our company, this also includes answering phone calls or emails from customers to answer questions, engage in meetings with the customer service team to discover new communication tactics

    min $50000
    min $50000
    0 bida
    Trophy icon Contest for the best Logo maker 2 hari left

    LOGO MUST MATCH BOTH NAMES LIVING LIFE MAGNIFICENT & REMAIN MAGNIFICENT Hello everyone hope all is well!!!! I am looking for the best logo maker I need my logo to stand out of the crowd!!! I need my logo to make a statement!!! I need when someone sees my logo they're like oh my God this is amazing... I basically have 2 business names But i need my logo must match both names.... I ...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    54 penyertaan

    Description: Have you ever thought about how our home culture influences entrepreneurship? Is the concept of entrepreneurship a global construct, or does it have different meanings depending on your home country? Instructions: You need to write a 1500-word paper and upload it here in pdf format. Please discuss the content of the provided paper “Entrepreneurship and culture”, a...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    10 bida

    Car service website - 1 Free Domain Name *Website Service Wordpress* -- 1 Domain Name -- 1 Year Hosting – Unlimited Email Ids – Unlimited Images & Videos – Unlimited (Bandwidth/ Space) – 100% Responsive Website – Social Media Integration – Live Chat Integration -cPanel Access – SSL Certificate – 24/7 Support (Phone/Email/Chat) Appointment to take...

    $390 / hr (Avg Bid)
    $390 / hr Avg Bida
    5 bida

    This is a strategy-based search that should return a path based on strategy. Full requirements are attached. Files are Python. Please ensure you review the problem before taking on the project. BIDS ARE FINAL

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    5 bida
    build a website 6 hari left

    i want to build a website that offers socks5 proxy service

    $630 (Avg Bid)
    $630 Avg Bida
    10 bida

    I am looking to develop a B2B and B2C marketplace similar to all other marketplace websites like amazon ebay and [log masuk untuk melihat URL] but on a small scale for the caribbean countries. As with all marketplace websites, there will be categories of items, sellers and buyers will have to create an account. Sellers will have to pay a monthly fee for the service and different levels per package...

    $1142 (Avg Bid)
    $1142 Avg Bida
    24 bida
    Need a high quality logo made 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a television service that needs a logo made for our on demand product. The TV on demand is called eternity ready on demand. You must make logo with vector and make it look nice. Out budget is limited because we are a humanitarian ministry dedicated to helping communities.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    63 bida

    I need any mobile software to auto post reels in 1000 accounts or more instagram accounts Auto reel posts Need software in any computer language or any solution for auto reel post in bulk accounts Thanks

    $666 (Avg Bid)
    $666 Avg Bida
    3 bida

    The indicator is already built and all the alert settings have been added to the setting GUI. 6 alerts are required to be built for this indicator. Each of the alerts contains many conditions.

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida