I need an existing template redesignedpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    442,043 I need an existing template redesigned tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membuat dokumen list kertas A3 Membuat template dokumen laporan harian Menggunakan kertas ncr Membuat template dokumen laporan mingguan kertas legal Membuat tenplate dokumen laporan bulanan / rekap kertas legal Membuat template dokumen RAP Membuat template curva s Intinya membuat template dokumen Antara sheet dan sheet terhubung antara 1 dan lainnya menggunakan rumus atau vba dan menggunakan pivot

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    - Input karyawan, login, filtering dan pemberian hak akses login pada aplikasi, dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan - Input Barang, satuan barang, kategori barang, filtering dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    1 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berub...-mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer sampai mesti ada fuction/fitur tambahan seperti item inspection/refund/pemulangan -Customer boleh tick item untuk submit untuk postage/post out -Dan boleh memasukan harga ship to malaysia, harga pos berlainan, darat, laut, udara yang boleh admin monitor dan edit harga MESTI FULLY FUNCTION AS I WROTE ABOVE, TIDAK MENERIMA PEMULA/DIY LEARNER TIDAK MENERIMA SCRIPT ECOM/TEMPLATE/TIDAK MENERIMA BAYARAN BERPERINGKAT contoh buying agent website boleh tengok disini bagaimana berfungs...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Saya diberi tugasan untuk menyiapkan video montaj korporat organisasi. Jadi, sekarang saya perlukan intro untuk effects logo organisasi dan juga template untuk montaj sekiranya ada.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa 0838 808 1500 7FAB7D21

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    1 bida

    template yang enak dipandang dan eye catching. tidak membosankan, dengan tema kopi dan kesederhanaan tapi memukau

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida
    instal magento Tamat left

    saya punya template magento siap instal, adakah yang bisa menginstalkan

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    16 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    Redesign template Wordpress Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    10 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) ...pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5...

    $3542 (Avg Bid)
    $3542 Avg Bida
    3 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas...sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruangan register dan log in ahli dan di ruangan ahli mesti boleh lihat senarai downline, profile peribadi, komisyen dan lain2. Setiap ahli boleh dpt referal link utk promosi kpd org lan. Then setiap bulan mereka harus renew yuran tersebut. Jika tidak iklan akan disekat. Boleh kah anda bantu saya. Boleh bg contoh template yg sesuai. Saya nk sebut harga. Hosting kena cari sendiri atau mcm man...

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    1 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    I'm an architect using quickbooks online. I need someone to customize my invoices for quickbooks. The templates are terrible and I need one that allows more descriptions of the work being billed.

    $750 - $1500
    Ditampilkan Segera Dimeterai
    $750 - $1500
    16 bida

    Re-Design our current site (WORDPRESS) Do not want to change the tech stack need a develop to custom code and redesign existing template. Must be able to give redesign sample before awarding project. Make mobile friendly

    $201 (Avg Bid)
    $201 Avg Bida
    120 bida

    ...dashboard. En Resumen debe ser un sistema que ayude al director de la empresa ver el estado inicial de sus empleados al entrar en la empresa y su estado actual en la empresa, si un empleado ha recibido formaciones y promociones en la empresa o no PERO LO QUIERO CON LA PLANTILLA ADJUNTA EN EL PROYECTO PUEDEN USAR ESTE FRAMEWORK: ...

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    9 bida

    The Detroit/Wayne County Port Authority is looking to modernize its logo to increase brand visibility. A successfully redesigned logo would specifically elevate Detroit & Wayne County's prominence in the logo design.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    110 bida

    An e-commerce website template that needs customisation to fit desired business plan.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    51 bida

    We need someone who can help us convert our existing Android Java based app to kotlin. We will also be upgrading the UI of the experience when we do this upgrade so please expect the UI to be different. Yes

    $1120 (Avg Bid)
    $1120 Avg Bida
    66 bida

    i have all the assets , you have to recreate it exactly in 10 hours

    $54 / hr (Avg Bid)
    $54 / hr Avg Bida
    88 bida
    AWS Cloudformation work 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I need a cloudformation template that will install AWS Firewall.

    $216 (Avg Bid)
    $216 Avg Bida
    3 bida

    I need an internet search to locate an already published document out of USA and based on manufacturing facility health and safety. Specifics: I seek online research, I am looking for a “HEALTH, SAFETY, ENVIRONMENTAL AND QUALITY PLAN” specifically for manufacturing facility, with conveyors, machines (ideally for manufacturing packaging for food and or medical device industry) in USA and even better in Tennessee. I need a-go-by plan (meaning the plan is already put together) this must have OSHA regulations listed in plan and be recent such as within last few years updated. Not looking for a template, I know how a plan must be put together so its a specific type of plan that is used in one of these facilities. ...

    $129 (Avg Bid)
    Segera
    $129 Avg Bida
    29 bida

    Hi I need someone who can help me with the processing of the import in wpallimport. We use a CSV file where we usually import products in wpallimport. The problem in the whole is that the file consists of 10,000 products and there are about 4000 different attributes. It is impossible for us to sit and press drag and drop 4000 times in wpallimport. There is a possibility we can format all attributes are on the same row in the following format: {Brand compatibility} Bosch; {Type} Oven rail; {Quantity per pack} 1 pc (s); {Product color} Silver; {Telescopic} Y ; I have some thoughts on this. No. 1 is that someone rebuilds wp all import so that it automatically reads and imports and the format that I have stated above ie we do a drag drop and it senses that {Brand ...

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    23 bida
    angular template with strapi 6 hari left
    DISAHKAN

    i am facing a problem on running an angular template working with strapi , i need to run strapi but i am facing some issues , i need some one to help me on runing strapi on my mac , i need a quick help , please comment your proposal with "Strapi" work at the top of your proposal to be considered .

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    10 bida

    I'm looking for a professional webdeveloper person for long-term cooperation. Have to be a quick response and available at least 12/24 a day. Skill requirements: - CSS's highest skill - Knows Elementor + Elementor Pro - Have worked with Multi-Vendor directory Listing sites - WordPress - Woocommerce

    $32 - $263
    Dimeterai
    $32 - $263
    96 bida
    Batch Photoshop Action 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a large series of images that need to be added to a PSD template like this. Maybe 100 images, sometimes more. We'd like a photoshop action / script that can do this process automatically.

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    70 bida

    currently, these multi graphs are ripped from a PowerPoint presentation, and I want the graphs to look more professional, and appear more on the website of the client listed below 11:24 passcode is 11:26 Demo link: User: demo Password: f8fa6fb51485

    $100 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $100
    27 penyertaan

    Hi Hardik M., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I would like to have a YouTube thumbnail template design for my YouTube videos, so they all will have identical appearance, easily recognized by my audience. I am a quality consultant that sell online courses via my website and going to sell documents as well. My goal is to use the videos to sell the online courses and documents. The "Quality Management" and "ISO standards" niche is small and professional, similar to law firm. Quality profession is dealing with helping companies to provide flawless products and services and prevent customer complaints, and malfunctioning products that go to trash and waste. My website is: My YouTube channel is also "HandsOnQuality" YouTube thumbnail template requirements: * The template...

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    88 bida
    Trophy icon Banner touch-up 2 hari left

    I have drafted a banner that needs to be touched up/redesigned and then saved in print-quality format. Please find attached print banner graphic that needs some minor reworking. We are not looking to change the content so much as to make minor modifications to make the banner more visually appealing. Banner size is 81.34 in high x 33.7 in wide (outside dimensions - i.e. no border). The iconography used in the banner can be changed if you feel you have something better, but we will need to use that same icon on our website and other marketing materials so please be prepared to transfer that file as well. Also, note the product named "Name CCH" has been changed to "Public Records" so we will need that change reflected here as well. I a...

    $15 (Avg Bid)
    Dijamin
    $15
    16 penyertaan

    We are looking for a senior level of software engineer who can help with improvement on an existing medical service product. It uses some 3rd party services to connect with many sub services but it is outdated and doesn't work properly within the recent releases. This is an on going position with a lot of interesting work. C#, .NET experience is a must to have and knowledge of C++/C desktop applications and Perl programming language is a huge plus. We need an engineering level of developer not a programmer who can dig into the things and find out solutions. Thanks for your consideration. Looking forward to speaking with you!

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    41 bida

    I have an existing website that I dont like the design of and I want to change it completly to something unique and elegant. very visually attractive. I build custom cars, so the website has to be according. I like clean websites such as or dji.com. my clients should feel confident when they visit the website and trust my work.

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    124 bida

    1. We will provide a template for the design document. 2. We will provide further design spec for quote estimation 3. Must be familiar with backend coding, preferably Django + PostgreSQL 4. A real estate website with features: 5. Signup/ Login   1. House page - Buy   2. House page - Sell   3. House page - Rent   4. Buying and selling tips   5. About Us   6. Forum   7. Blog 6. Send us your previous work on schema design when you contact us Deliverables: 1. A spreadsheet with database model design following the format we defined 2. ER Diagram is optional

    $213 (Avg Bid)
    $213 Avg Bida
    21 bida

    We have to revamp in a small scale the existing webpage and add few additional features in WordPress.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    21 bida

    We have to revamp in a small scale the existing webpage and add few additional features in WordPress.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    15 bida
    Trophy icon Change a already existing logo 6 hari left

    Hi, We would like to have our current logo (see attached files) changed to:

    $21 (Avg Bid)
    Dijamin
    $21
    74 penyertaan

    We need to build the 5 web template in the modern & minimal design layout with the use of ReactJS. Also the template will have the admin panel from where the elements can be edited. The developer should have the knowledge of ReactJS/NextJS/Gatsby code files & Strapi CMS.

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    18 bida

    Copy Shopify website and products over from existing site to new site

    $468 (Avg Bid)
    $468 Avg Bida
    65 bida

    I am looking for someone who can create a logo based on an existing logo. The existing logo spells: Gilde Opleidingen I need the same logo saying: Gilde International. I want this logo in the pink/blue font (just like the example), in black font and in white font. All with a transparent background (png).

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    67 bida
    Front end developer needed 6 hari left
    DISAHKAN

    hi there! I have project for frontend developer have strong skills in CSS & Bootstrap to modify my HTML structure template completely asap. max budget is 50$ Thank you!

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    72 bida