I need some graphic design. I need a cover photo made 851 x 350 for Facebook at 100kb in size or smaller.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,522,951 I need some graphic design. I need a cover photo made 851 x 350 for Facebook at 100kb in size or smaller. tugasan ditemui, harga dalam USD

    Sedikit mengembangkan foto yang terbuang

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    7 bida

    Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    19 bida

    Facebook, Instagram & LinkedIn

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    46 bida

    need remote drupal consultant from Malaysia

    $337 (Avg Bid)
    Tempatan
    $337 Avg Bida
    4 bida

    2 x label sambal seperti yang dibincangkan :)

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    1 bida

    1- Load akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid semula. *Battery tu mempunyai kapasiti tuk support selama 14jam (8pagi - 10malam). *nak bagi beza dngan video tu, klu boleh Grid dan Bateri buat series connection compare video tu buat paralel

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida
    Cth"arbany Tamat left

    Penjualan & Pemasaran Pemasaran melalui Internet, Pemasaran, Pemasaran Media Sosial, Pemasaran Facebook, Penjualan...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Saya nak but checklist untuk 30 hari before and after work dalam bentuk landscape dan size A3

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    Mencari programmer untuk membuat scraper sosial media (facebook + linkedin) menggunakan python + selenium

    $617 (Avg Bid)
    $617 Avg Bida
    4 bida

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/call/physical product -rapidly scale-out and maximize your revenue

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida

    Salam..sis,blh bg fon no x? Sy baru dlm platform ni..sis dh lame ke? byk technical isu yg sy xfaham sgt dlm freelancer.com ni..ingat nak mintak sis guide sikit..ni no fon sy, 0167255524, Nadirah..tq sis

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Nama Produk : Jeongsin 정신 (tulisan Korea) Tulisan Warna Gold Background Putih ada Gambar Ginseng Kemasan Luxury / Mewah

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    10 bida

    project ini merupakan fyp saya. saya perlu mencari error dalam sliding mode contoller dan PID controller dalam pre-sliding motion. sya perlukan sesorang yang boleh buat PID dan SMC simulink dan saya hanya perlu masukan nila transfer function nilai x untuk cari error. nilai transfer function sudah diberi.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    Hello, I am a graphic designer with more than 7 years experience in graphic designers. I can help your product. Customer satisfaction is the best service for us.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Facebook twitter anstegram LinkedIn

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Hi Nur Adibah. Berapa harga untuk satu copywriting facebook post? Untuk saya buat facebook ads. Cik cuma perlu buat copywriting je. Benda lain semua dah ada.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Membuat animasi atau gambar berdasarkan novel

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida
    market size Tamat left

    kami membutuhkan data market size untuk ke investor

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    1) Kongsikan pautan affiliate satu mobile ecommerce seperti ini: pada media social seperti Facebook groups, Telegram groups dan lain-lain untuk dapat signup percuma.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    6 bida
    photo editing Tamat left

    berhampur hatiband street IVP 16 ganjam Odisa 760002

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    18 bida

    Hi Nur Shazana R boleh buat excel x

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    $15 - $15
    0 bida

    Design 3d untuk custom ring dan pendant. Menggunakan rhinosceros gold 3d. Bayaran 200rb-300rb.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    buatkan design cover powerpoint dengan format A4 landscape tema warna merah dan putih, design tidak kaku, dan disertai gambar bendera merah putih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Saya berminat mencari partner atau copywriter yang dapat menulis content. 1. Mencari tukang urut. 2. Advertise servis urut traditional untuk wanita lepas bersalin. 3. Servis ini di tempah melalui fb Dan di hantar ke rumah pelanggan.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    6 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian negara yang berpengalaman pada pekerjaan sejenis dan mempunyai pengalaman kerja total minimal 3 tahun. b. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat PHP MVC Framework CodeIgniter, Backend Programming. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Ilmu Komputer perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian negara yang ...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    11 bida

    Pak Ditha, Bisakah untuk project 2d animation (motion graphic)?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Background Tamat left

    Graphic designer make background

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    9 bida

    online casino malaysia,google ads,mobile chrome ads,facebook ads,SEO

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    16 bida
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    12 bida
    Penulis Cerpen Tamat left

    Dicari penulis cerpen. Garis besar cerita sudah ada, tinggal mengembangkan ceritanya. Font calibri, size 9. Margin 2 2 2 2. A4. 13 Halaman (6000 karakter)

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    22 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    GRAPHIC DESIGN Tamat left

    LIAWIFOIAOIFAIOIAOIFOAWIFUAWI9FI9IFAOIOAWIIADOIOA

    $392 (Avg Bid)
    $392 Avg Bida
    17 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggunakan tools sendiri. atau menggunakan tools yg saya sediakan. cttn: jika tidak sanggup 16rb data bs nego, mungkin 4000 data saja per org yg mana berarti sy butuh 4 org. trims

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    11 bida

    Saya memerlukan seorang yang berkemampuan untuk menjaga page facebook dan instagram saya. Semua content, dan gambar akan di sediakan cuma perlu orang untuk sentiasa update post

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    13 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. Website dibangunkan dengan menggunakan software Adobe Dreamweaver Segala pertanya boleh comment sahaja tq.

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    6 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    4 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    11 bida

    Saya memerlukan seorang yang berkemampuan untuk menjaga page facebook dan instagram saya. Semua content, dan gambar akan di sediakan cuma perlu orang untuk sentiasa update post

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    11 bida

    Mencari seseorang yang mampu membuat dan menguruskan advertising company kami di Adwords ataupon Facebook Ads

    $210 (Avg Bid)
    $210 Avg Bida
    2 bida

    pembantu angkat barang rm50 pertrip, kuala lumpur. man only. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $19 (Avg Bid)
    Tempatan
    $19 Avg Bida
    5 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida