I need someone to create a new design for the website.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    402,445 I need someone to create a new design for the website. tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    25 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1213 - $2425
    $1213 - $2425
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida
    Create a Video Tamat left

    Pembuatan Video dengan berbagai macam quality

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    magazin alimentar ia pula pe la botic

    $896 (Avg Bid)
    $896 Avg Bida
    6 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida
    Create a Video Tamat left

    tentang video hari guru. untuk filem pendek

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    we need someone who can complete our new User Dashboard Setting back-end and New Landing Page in only one day. condition & Requirements: Deadline is 1 day Budget is 140 USD working is Remotely ( if you are lazy and naggy pls don't take my time ) you should be very fast and an expert in Php, laravel . we have already backend code but you need to find and then implement it. you should foll...

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    7 bida

    Type the contents in the pictures with no errors, we want accurate as it in the jpg file.

    $367 (Avg Bid)
    $367 Avg Bida
    63 bida

    Looking for a Shopify expert who can help with simple code optimization. I'm using the "colors" template for my Shopify stores. Some products have more variations (color) and I want to customize the template in a way to show only pictures related to chosen variation, not to show all pictures for all color variations at the same time. There is a drop-down menu with color selection, f...

    $25 - $50 / hr
    Sulit
    $25 - $50 / hr
    22 bida
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need you to temporary remove the code for "choose a device" on our single product page: [log masuk untuk melihat URL] I have attached a screenshot of our woocommerce site. I need that section temporarily remove just to see if the site runs faster.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    10 bida

    Looking for experienced freelance developers to work on a project that involves creating facial/body detection type by using real-time ai machine learning analysis by a camera. this is a long term project and i would like to see a demo of their work if they can create something similar like that. it would be used on an app/ website

    $9634 (Avg Bid)
    $9634 Avg Bida
    11 bida

    Here is the source code [log masuk untuk melihat URL] Your task is to make it web-based, create an admin panel where I can generate a username and password, so I can sell serial keys online, basically (you need a username and password I can generate to log in and use the tool) Q&A:: so I need to write the code too to generate the keys, am I right? ___ no, I sell access to the tool manually ...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida

    i need someone with a public relations background to send a press release to media directories in order for it to be published

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    I am currently in the process of setting up a bath bomb and candle business, my current website is [log masuk untuk melihat URL] but the business name will be eaj. I need logos designing for the homepage, logo for sticker and logos to go onto candle boxes so ideally templates version of these logo would be great as the sub content would vary depending on product. please check out my website to ...

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    51 bida

    New Brand and Banner design needed for my website

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    40 bida

    1. Copy website information from one web address to a new address (both are my websites) 2. On the web page, I have the wrong email address written down. I need this to be changed.

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    25 bida

    My project includes the writing the review for the various MNCs and i searching for the freelancers who are suitable for this job and willing to do the work in no time If anybody interested then text me...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    50 bida

    regarded to be less difficult for the Spaniard after prevailing the first set 6/3, however the reality used to be that Denis Shapovalov didn’t collapse. On the contrary, he raised the degree of play and compelled Nadal till the ultimate tiebreak. The Canadian beat two in shape balls and even had a set ball, which would have extensively tricky the in shape for Nadal. But as usual, Nadal by no...

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    4 bida

    Hello everyone, i need 2 things from plugin/extension. 1: admin can change user roles for members via dropdown, depending of a certain plan being active or not. (see screenshot mockup) 2: A page from where I want to filter and delete users with expired free trials Example: A user signs up for membership plan A: When he gains the membership, his role switches to user role "gold", when ...

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    4 bida

    Hello, please only arabic speakers i have a fragrance collection , i need a story and a content for this line ; copywriter ,

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    22 bida

    My project is to fill the form by voice automatically with selection of choices. Its not a simple form filling, it has to connect the database to filter the options available and fill the correct details by voice without a single word typing on the form. I am looking for anyone who has a ML and AI experience, and also who has experience in IBM Watson or any other latest technology experience, es...

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi, we are looking for an OpenCart Developer to fix issues with the customer account pages and checkout as described in the attached brief. The website is Opencart (PHP, MySQL); [log masuk untuk melihat URL] Some of the items in the attached brief will require web design/css (Issues #SA01a-04 and #SA01a-05). Only general requirements can be provided, and I would like to work with the Developer&...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    9 bida

    Hello everyone, I need the following extended functionality for the existing official "WooCommerce Memberships"-Plugin: I need the user roles for members change, depending of a certain plan being active or not. Example: A user signs up for membership plan A: When he gains the membership, his role switches to user role "gold", when the membership expires, his user role swit...

    $266 (Avg Bid)
    $266 Avg Bida
    3 bida

    You can request translation in all countries of the world and for every 500 words $ 10 and there are discounts for continuous interaction with me

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    Deployed site on Prestashop 1.7.6.5 It is necessary to offer and install a design. Can use good template or something else. Site - catalog of electronic products (multimedia TV boxes, set-top boxes, etc.) Site status: installed on the hosting, in working condition. Categories are created, examples of products with a final description and photos are created. Развернут сайт на Prestashop 1.7.6.5 Н...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I have this log for both t-shirts and coffee mug or tea cup with a meaning full message I believe that person start his/her day with a cup of coffee or tea so if there will be a meaning full message for them every morning they will always be in a cheerfull mood and do there work with full dedication I request you to have a look on it and i hope you will like surely like it . I have made many logo...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    34 bida

    The page is an aesthetic themed

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    9 bida

    I need a new website. I need you to design and build my personal website.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    6 bida