I need you to make the person look more muscularpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    203,786 I need you to make the person look more muscular tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] http://king18yat.c...com/00/malaysia/About%[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    Make a Video Tamat left

    Saya ingin mengapload video dan berita terbaru

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida
    Refigh to make Tamat left

    aaababad dfsds,l kll; m;smd; smd;l; sld;'a ;s,;paklkdlhsd lkhsdkhdj k;aepjdlkdhklshdl sdlkhslkhdskhdlskd

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Final Android version for Kuku Emoji.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log mas...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log mas...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida
    make me a website like this 6 hari left
    DISAHKAN

    [log masuk untuk melihat URL] let me know what tools you will use, how fast it can be done. I aim to make ffiliate s use this site

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    42 bida

    Make a Food Menue for Nureen Birthday. see the attached file for details

    $42 (Avg Bid)
    $42
    0 penyertaan

    Need someone who can make ppt (1000 ppt, each ppt 2-3 slides)

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    target country is korea The keywords are 12 in Korean projects period 3 months to 4 months

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    40 bida
    sales Person 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for an experienced Salesperson to work on commission of 20% plus the initial airtasker fee for my SEO company. Usually, the sale will be worth $400 to $600 and some larger companies are $1500 each month. So you will get an ongoing retainer of 20% of the sales on going each month.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    we have a new product 3 in 1 charging stand this is can be used to stand the apple products. so we want to make a unbox video review. someone who had make iphone related products is best.

    $208 (Avg Bid)
    $208 Avg Bida
    1 bida

    I have a small eCommerce website and need to be translated to multi languages. I'm looking for a translator who can translate from English to Russian, Italian or Spanish, German, Ukrainian, Romanian, French, Swedish,Portuguese. The amount of text is 80 pages. Each page contains up to 20~30 sentence. Each language candidates must be a native ...

    $393 (Avg Bid)
    $393 Avg Bida
    21 bida

    Hello Build a child...children's book from my quick power point. I made a book for a client's child. It is 25 pages. I need it bound and the size should be 4x6. Please make sure the formatting fits. You can use shutterfly or a website like that, its up to you and your creative direction. You can make artistic...

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    19 bida

    make products photographs with see old photographs you should be have skills in Photoshop and able to do modeling as well more can be discuss in chat before award you the job

    $946 (Avg Bid)
    $946 Avg Bida
    24 bida

    I need 50 blogs written, 600 words each, I will pay you £15 for all these blogs. So only 600 words, so I will give you 50 words, like: Life, Time, Respect etc. It needs to relate to success. And all you have to do is write about these words 600 words each from you own initiative and no copying from anywhere else. So...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    18 bida

    I am looking for writers to write product descriptions in the style of the J Peterman catalogue: [log masuk untuk melihat URL] I would like to find someone to write 1 product description with a minium of 500 words. The products are cannabis and CBD related. Must pass Copyscape. Native English. Please quote per 100 words in your PMB and men...

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    16 bida

    Here is a mini project for the Wix mobile site: [log masuk untuk melihat URL] 1.The buttons sometimes work on the mobile site, but most of the time they don't work. Can someone fix this? 2. Remove a mandatory form which was added as an extra and it is unwanted. [log masuk untuk melihat URL]

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    6 bida

    This Logo is screen-printed - 4 inches wide one color which is black. Please set this file up for screen-printing one color 4 inches wide to look just like this picture.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    30 bida

    Here is a mini project for the Wix mobile site: [log masuk untuk melihat URL] 1.The buttons sometimes work on the mobile site, but most of the time they don't work. Can someone fix this? 2. Remove a mandatory form which was added as an extra and it is unwanted. [log masuk untuk melihat URL]

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    18 bida

    ...ecraft-tileset-70802 These are 16x16 tiles and we need more arts to end our development. of course, we will need a very few sprites too. think that you are going to do small work, few arts for this work. we will need : pipes (we have a set in non pixelart style, you simple need to convert to pixelart) gears ( 2 ...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    I want stamped plans to enclose my carport. It has 3 walls already, want to add the 4th.

    $30 - $250
    Tempatan
    $30 - $250
    0 bida

    I am looking for a Project Coordinator to take care of the web development projects. The project coordinator should: 1) Be able to work remotely. 2) Be accessible by phone and email in the working hours (US east coast) during the course of the project. 3) Be able to speak and write in English fluently. 4) Have excellent customer servi...

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    36 bida

    search in the site has entered the articles for 10 min the time will be traced and followed with possibility of clici on an advertisement no more, and send me a proof in images [log masuk untuk melihat URL]

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida
    Make me a logo 6 hari left

    We make and sell products that are plant-based, affordable, and innovating. The name of the product brand is godly intentions. We are looking for a logo to express a hint of nature, a hint of uprightness, and a sense of the future. We also would like multiple concepts of that expression.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    66 bida

    I have a disruptive full idea for a new type of app. I am looking for a full stack developer as the CTO/ co-founder of the app with at least 10% equity. NDA to be signed before starting. Attention : Don’t regret when this idea becomes a million dollar one. I have investors waiting to fund the idea so we can far. Anyone can dm le, female...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    3 bida

    I need a trimmed down version of bCNC or any other Gcode sender software that has limited functions and ouput based on preloaded gcode. All I need is the abiilty to open the DXF or SVG file, display it and send the generated gcode to a grbl controller. The gcode is very simple it will not require 90% of the available op...

    $638 (Avg Bid)
    $638 Avg Bida
    8 bida

    i have a recipe book the design is ready i need someone to fill the data same design all pages, i need someone available now to provide 30 pages for 30$ we are using illustrator

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    24 bida

    Hey! I need a theme for my website

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon Make a presentation 2 hari left

    Make a presentation for Nureen

    $71 (Avg Bid)
    $71
    13 penyertaan