I require a design of pages in the current website and customisation of it it’ looks fine as it is now butpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    608,050 I require a design of pages in the current website and customisation of it it’ looks fine as it is now but tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    $231 Avg Bida
    16 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Report pages Tamat left

    I got about 150 web pages that needs to have some cosmetics , there are only 15 variations of the page, so most are just the same page/layout/design with different content. Included some sample files, you must be good in Bahasa Malaysia

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    5 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    shadasgfajksdvbalsghiarwejfnkalsdnbaighaiejb;l,;'ganmosmnlmb,vcbczgjoirhjsonslerghaerhieqrjlbngsflmb njspiunpojt

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    200,000 emails sent! hhhhshs;flhwkfhadklfnakdlnfgalkbngkladsgklasdhg'kldshg'k;dasgk;'dasgk'dahg'kldsahg'kldshgkldsahgklsdgkhsdaklghdklsghads'klhgk'hldas

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussedhhgreiuherpiuhgiufhgiuhgriuhgiruhgh

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need to find an appropriate USB3 camera module, with programmable control of the focus, to be integrated in a benchtop product for biological laboratories. The requirements for the camera are: - at least 13MP (better if 16MP) - connection USB3 - controllable via custom software running in Windows (SDK available) - known focal length of the lens (I will need to add a further lens in front of...

    $227 (Avg Bid)
    $227 Avg Bida
    1 bida

    Hi, we have 15 pages we need created on our WordPress template, using the Elementor templates.

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    55 bida

    Looking for an Assistant With Experience in Generating Leads For Reverse Mortgage Brokers -Must Have Experience Working With Reverse Mortgages/Mortgage Brokers -Must Have Worked With Reverse Mortgage ADS -Must Have Proof - Show Car Ads We have an amazing opportunity for a good person that fits. We are a new company, Advertising Moguls, Inc. and are expanding and needs assistant manager help with...

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    2 bida

    Attached is 3 illustrations. 2 are illustrated sprites from the game "Fate Grand Order". The other is an illustration (the girl in the red dress) that I did myself. I want these as fully illustrated sprites in the manner of the attached game images. Not something that looks like it's a pixel based on from an old SNES game. I'm wanting a simple animation created in the style o...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    19 bida

    I need an Android and iOS app. I would like it designed and built. in one [log masuk untuk melihat URL] start immediately no initial amount I will just award you project and I will pay on [log masuk untuk melihat URL] updates no initial [log masuk untuk melihat URL] be professional and put full time work on the app.

    $1032 (Avg Bid)
    $1032 Avg Bida
    12 bida

    I am starting a business for two wheeler commute like rapido bike taxi. For this I need an android app similar to rapido bike taxi app. Need someone to built an app for that. Please share ideas and planning and steps how you will built the app. Choose best person to develop the android app. Will discuss more with correct person.

    $429 (Avg Bid)
    $429 Avg Bida
    7 bida

    Looking for a copywriter or wordsmith to assist me in writing sales copy, newsletters and other marketing deliverables. You will be coaching me over the phone throughout the week to help edit and proofread content I've written. This will be a on-going position, where we have weekly calls to go over content I've written over the week. Calls should last 45 mins - 2 hours

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    24 bida

    a php mysql bootqrape jequiry job portal with three user level have problems in [log masuk untuk melihat URL] product the gallerie must support many images , [log masuk untuk melihat URL] wyswyg ediotre must work good ,3. a cv function must be hide when user make applications

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    10 bida

    This is a project in one of the Philippine medical school in Davao City. The Physical Therapy teacher wants a TITLE for the student research project for the Physical Therapy course. The Project Requirements are the following; 1. The Title is either based on Quantitative Research (meaning it deals with numbers and statistics) 2. Or the Title is based on Qualitative Research (meaning deals with wor...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    25 bida

    I’m looking for someone to add a few pages to our current Wordpress website, and also install woo commerce and make it look as though it ties up to the rest of the website The pages in question will be a pricing page (the business sells skin treatments), a page describing Botox treatments, a page describing dermal fillers and the shop using woo commerce The winner will also get any future ...

    $196 (Avg Bid)
    $196 Avg Bida
    89 bida

    Just "Android Native" + Google Fire Base engineers group required (Expected finish inside 7 Days) This is tied in with making a Mobile App(using Android Native) for Courses(i.e..Exam planning) Scheduled Classes Timing openings data giving stage. In the underlying stage I need to have following usefulness. Welcome Page – : (Partially Done..Design may necessities to change - Run...

    $642 (Avg Bid)
    $642 Avg Bida
    9 bida

    Hello, i am looking for wordpress Pro , if you are one you must understand plugin working . i have installed plugin and its working fine , but need to add express checkout . upgrade the plugin with express checkout . [log masuk untuk melihat URL] its Quite simple job for expert . i need this done as soon as possible

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hello, i am looking for wordpress Pro , if you are one you must understand plugin working . i have installed plugin and its working fine , but need to add express checkout . upgrade the plugin with express checkout . [log masuk untuk melihat URL] its Quite simple job for expert . i need this done as soon as possible

    $100 - $300 / hr
    $100 - $300 / hr
    0 bida
    My website is broken 6 hari left
    DISAHKAN

    My website is broken [log masuk untuk melihat URL] and need this fixed My hosting is with namecheap and I need freelancers to restore my website , as all theme products are lost

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    39 bida

    Hey Everyone! I hope you all are doing well! Without wasting our time, come to the point. actually, I am making a vpn app. So, I need a developer for setup the server for vpn app! If anyone have good knowledge about this then, please you are welcome! I have hired the developer for making the application in Android but, I want the server setup for the vpn app! Thanks & Regards, Ankur Rajput...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    We have a .NET application (non-GUI) that simply launches a browser in Kiosk Mode window if required (based on API call) displaying an HTML 5 webpage as content. The .exe can be provided with certain configuration settings such as URL, usernamepassword as well as some parameters (available from server URL via web API). In the .NET application we have the "Always On Top" window functio...

    $687 (Avg Bid)
    $687 Avg Bida
    19 bida

    i need the pdf copied in latex form. i need the tex document of it

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    15 bida

    Hello, we are creating a podcast (and youtube) channel. The main topic is the apple production / apple farming. Just to give you an impression how apple farming in north italy looks like: [log masuk untuk melihat URL] General Information: - Name of the channel: Apfel Helden (would be Apple Heroes in English) - Language of the channel: mostly German (but you don't have to understand...

    $90 (Avg Bid)
    Dijamin
    $90
    0 penyertaan

    The "big" international criminal bankers (BICB) financed in 1914 the German Kaiser and his Austrian and Hungarian allies to attack Romanians and other ethnic groups and nationalities, and after the Romanian national treasure was sent to and reached the allies in Moscow's Kremlin to be guarded there by the allied Russian Government, BICBs also financed the Moscow's killer "...

    $1000 / hr (Avg Bid)
    $1000 / hr Avg Bida
    1 bida

    We requrie an image to build tention for a clothing brand Colter & Roe As we have yet to have professional photos of the clothing produced we require an image that sums up our ethos and clothing brand. The attached mood boards provide the asthetic. Useage of photoshop and illustrator is hightly encoraged. *****We want something that is UNIQUE!***** ABOUT: Colter & Roe is an independ...

    $252 (Avg Bid)
    $252
    0 penyertaan
    Electronics Engineer - NOW 6 hari left
    DISAHKAN

    looking for qualified & Experienced Electronics Engineer thanks

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    9 bida
    $28 Avg Bida
    26 bida