I would like to refresh the design and improve the logo. See current logo attached. Also see some ideas for your inspiration.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    337,947 I would like to refresh the design and improve the logo. See current logo attached. Also see some ideas for your inspiration. tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tujuan: Supaya website saya muncul di halaman pertama di Google Search

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    18 bida

    keterbukaan dan keadilan dalam kehidupan berbangsa, bernegara

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    9 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Com pernas largas

    $23 - $191
    $23 - $191
    0 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    indian oil pump sheet

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    11 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida

    Pusat latihan masakan

    min $48990
    min $48990
    0 bida

    hanya memerlukan laman web untuk paparkan maklumat seminar dan juga pendaftaran peserta secara online.

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    33 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $613 (Avg Bid)
    $613 Avg Bida
    9 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida
    $109 Avg Bida
    34 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Dandelion seeds blowing

    $254 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $254 Avg Bida
    23 bida

    membetulkan bugs, aplikasi database berbasis web

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    1 bida

    sukhrab

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    7 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    14 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    ...blog ini juga akan ada penulisan tentang artikel-artikel ilmiah yang sering dicari oleh kebanyakan orang. Setiap browser yang membuka artikel ini disarankan untuk memberikan "like" agar blog tetap menjadi yang favorite dan ramai dikunjungi oleh para browser. Posting blog dapat dilakukan setiap 1-3 hari sekali. Sedangkan artikel 1-2 minggu sekali. Proyek

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Website graphic redesign 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a website that I need to redesign. This is basically graphic design work only, no coding. I just want to improve the existing look of the website.

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    44 bida
    I need help in MLP classifier 6 hari left
    DISAHKAN

    I need help in MLP classifier apply it to my data using sklearn....Parameter tuning will be needed to improve test accuracy..Only knowledgable person have to apply!

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    7 bida
    Trophy icon Logo design for rebranding project 4 hari left

    ...into business and making some changes to it, I am looking to redesign and rebrand myself and my work. Five words that describe me: bright, tenacious, adventurous, passionate, kind Color scheme desired: bold, bright, full of color, clean This logo will just be around my name - so my personal brand. I have 2 different companies

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    0 penyertaan

    We are looking for a UI designer for our new website with the experience in Golf/Lodging/Vacation package industry

    $192 / hr (Avg Bid)
    $192 / hr Avg Bida
    26 bida

    I'm looking for a native English speaker to improve my speaking and writing skills via Video Call once a week. (1 or 2 hours per Week) I am looking preferably for a person from UK or USA who has experience teaching the language and / or who handles grammar very well. I am looking forward to hearing from you! Best regards Al...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Company Logo with Style Guide 2 hari left

    ...short for "marvelous" and means wonderful, marvelous. We would like a logo simple and elegant, not too busy; alongside the style guide. We want you to use #03b3e4 as our primary or secondary color. We believe white and/or black would also go along with this color in a primary or secondary position. Another ...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    0 penyertaan

    ...are you the one who can bring my small 8x8mm hot iron stamp into a beautiful logo? I'm the next part of our pipe maker family, and have just released my first product line, but I know how to shape wood, draw etc, but I don't have any experience when it comes to Vector art. i do already have a stamp, with the basic...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    1 penyertaan

    The project is a booking platform similar to that of airbnb and [log masuk untuk melihat URL] You must have designed a beautiful website with functions of airbnb and booking.com. if you have never created this type of project then please do not message me. Only contact if you have skills in the following fields; Web: Custom PHP / MySQL, Jquery, Bootstrap Androi...

    $585 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $585 Avg Bida
    52 bida

    The Kumbatio Foundation Netherlands supports projects in the city of Thika, Kenya to improve the quality of life of children who don’t have any parents or because they have been abused or neglected by their parents. At the moment we are operating a children’s home (or orphanage) which can provide accommodation for up to 20 childr...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    16 bida

    Please find all information in the preview PDFs and graphical banners. Download the file to get more content ideas: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Bunny let's grab the carrot...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    0 penyertaan

    installing a temporary self standing dry wall

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida

    We are having our floors replaced in our family room and have a built in desk. There is the base, 53 in wide, and the hutch. It is screwed to the wall. We will need it taken down, placed in our living room, then reinstalled after the floors are completed.

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida

    ... I am looking for general carpentry, including asphalt roof shingle replacement, wood screen door installation, light interior and exterior trim molding install, build a bike shed. Would you work with me (the home owner) on Fair Harbor, Fire Island? I would escort you and your tools by boat, and/or pay for the...

    $15 - $25 / hr
    Tempatan
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    I am creating a off grid solar gardening system. The system is designed to be self sufficient and work on timers to turn the water pump and lights on and off. the system consistently shuts down. The inverter fault light turns on and the system needs to be reset. I am looking for someone to...

    $21 - $175
    Tempatan
    $21 - $175
    0 bida

    ...Bidders! The service I need consists of a short phone camera video which shall be recorded by you with yourself in front of the iconic administrative buildings from various capitals of our world (like Kremlin, White House or Capitol etc.). Such video shall be made as in attached file (registered by me, in identical format) meeting the following crite...

    $30 - $100
    Tempatan
    $30 - $100
    0 bida

    Plant 5 outside planters...[Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]...senior

    $185 - $556
    Tempatan
    $185 - $556
    0 bida

    We are looking for a photographer to shoot for about an hour for our wedding ceremony. It will be a very small/short ceremony on Coquina Beach, about 5 people total.

    $100 - $250
    Tempatan
    $100 - $250
    0 bida