Ionic 2 RC Angular 2Typescript Java J2EE oracle mysqlpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    434,095 Ionic 2 RC Angular 2Typescript Java J2EE oracle mysql tugasan ditemui, harga dalam USD

    I need a contest based app in angular.

    $826 (Avg Bid)
    $826 Avg Bida
    12 bida

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    25 bida

    membuat menu utama desktop dengan menggunakan java

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    2 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Merubah dari inputan2 di excel ke sistem (aplikasi desktop windows) Menggunakan C# .NET dan MySQL

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    5 bida

    Linux Java Ingin buat website

    $540 (Avg Bid)
    $540 Avg Bida
    2 bida

    Saya sedang mencari tenaga developer Java Spring Boot dan Angular 2 untuk mengerjakan projek Web Sistem

    $698 (Avg Bid)
    $698 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin diajarkan menggunakan telegram api menggunakan java

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    25 bida

    Mencari developer Angular 2/4 (bukan angularjs).

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    8 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    Ja diko izvinjajus', no jetot sajt ne daet mne pisat' po-chelovecheski. Ih programmeram nado ruki pootryvat'... U menja est' programma na C++, kotoraja byla perepisana iz koda na Java. Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Potreban Angular web dizajner iz Srbije. Prednost ako si iz Beograda. Treba da se radi sa [log masuk untuk melihat URL] Koliko mozes vremena da posvetis ovom projektu. Ostavi mail da mogu da te kontaktiram.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    1. Saya tidak menguasai bahasa Inggris, tetapi Saya menguasai bahasa C#, JAVA, MySQL dan beberapa lainnya. 2. Saya bukanlah seorang Pro dalam kehidupan, tetapi Saya adalah seorang Pro dalam bidang yang saya geluti. 3. Yang saya buat bukanlah permainan berkelas tinggi, melainkan permainan yang dapat dimainkan berbagai kelas. 4. Setiap orang mungkinakan berpikir kedepan untuk masalah merkea, teta...

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Untuk membantu Sistem Informasi pembayaran apapun

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Manual RSS Tamat left

    Membuat RSS yang mengambil dari dari MySQL yang di isi secara manual ( CRUD ) dan atau melalui upload file CSV ke MySQL.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    11 bida

    membuat aplikasi dekstop, seperti penjualan dengan java

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    8 bida

    Job Desk : Membuat Chart yg terdapat dalam Lampiran dengan Pemprograman PHP dan database Mysql. Call / SMS : 089618801993

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL]

    $769 (Avg Bid)
    $769 Avg Bida
    3 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $35 - $1400
    $35 - $1400
    0 bida

    membuat design berbagaqi bentuk baik 2D dan 3D menggunakan PHP, GRAPHIC DESIN, LOGO, MySQL, COREL DRAW, arena, robocell, autocad, DLL. diperuntukan juga bagi perusahaan bersekala kecil menengah yang membutuhkan design produk atau berkenaan dengan design lainnya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    I NEED PHP SCRIPT THAT CAN SEND MESSAGES TO EMAILS INSIDE MYSQL DATABASE. The script i have does not send email verification link and password reset link to registered emails inside MySQL database server.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I need an App which works for Android and iOS. So it can be react native, ionic or... etc. This is an app for burglary in neighborhood. Group of neighbours can use this app to alert others and share thieves directions. 1. One time login with name, email, mobile 2. App create user groups based on their current location or given address ( small popup to confirm and enter address - fetch and auto...

    $485 (Avg Bid)
    $485 Avg Bida
    4 bida

    I need to upgrade my ionic app version from 3 to 5 and am looking for a senior developer experienced with such jobs. This is simple app containing 6 pages and developed with Angular. My budget is $100 and deadline is 1~2 days Please bid if you are interested in this kind of job. This is long term project and need to add more functions in the future. Thank you

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    3 bida

    se crean Ejecutable en Java de los metodos de bisección, newton, ya sea por la raiz cuadrada o el numero de iteraciones todos basado en metodo numerico

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    Primero comenzaremos con los basico, que seria estructuras de sentencias, condicionamiento, a realizar operaciones logias

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    2 bida

    I am looking for an eCommerce site using Odoo to sell agriculture produce for multiple cities in India and abroad. Sharing the baseline requirement for your understanding and let me know if there are any questions for me. The objective is to see that we use the standard features of the applications available as part of Phase 1. 1. The eCommerce site should be multi lingual (English and Telugu ...

    $701 (Avg Bid)
    $701 Avg Bida
    6 bida

    We need a smart tv app for Lg and Samsung devices. The player should support DRM. Magic mouse support is required for LG. HTML + CSS + Angular JS technology should be used.

    $752 (Avg Bid)
    $752 Avg Bida
    5 bida

    - Ionic coding - MySQL programming - store upload - HTML editing - Angular programming

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    10 bida

    We are migrating our in-house software system from ms-access to an online vue+justify system. The system is a full ERP system. System is built with an existing API to our mysql database

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    13 bida

    Looking for a full stack web developer that specialise in Python, Django, html5 and Bootstrap to complete the remaining 30% of the website. The freelancer must have rich experience in both frontend and backend development, server management, optimized database design etc. The freelancer will give a daily update for this project. The freelancer is not allowed to copy, modify, transfer, or share any...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    5 bida

    I want to model a multi storeyed RC frame(Original structure).Then i want to strengthen the original structure by jacketing the columns with Reinforced concrete jacketing. I want to compute the global structural parameters like stiffness , ductility , capacity curves, pushover analysus and timehistory analysis. Suppose i took a 5 storey building, then in the first analysis, i would strengthen the...

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    2 bida

    need API for a fingerprint scanner and need to have to store in oracle apex db

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    fix error in oracle forms

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    I'm seeking the qualified developer who is awesome with the exceptional abilities in understanding the AI fundamentals. If you think AI development is fun and exciting, then read on. If not, move on (swipe left). Programming skills/Experience/Knowledge: =================================== PHP, Python, C, GoProg Laravel PHP Framework 3rd Party API interface MySQL Query for Database (we...

    $15298 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $15298 Avg Bida
    19 bida

    Note: This is a long-term project, we are looking for people with sufficient knowledge and experience from past projects to work on our project together with a team. Project description: - Must take a proficiency and knowledge test to be considered for the project - Must work for a minimum 7 hours per day - Must commit full-time for minimum 3 months - Must have min. 2 years of MERN experience (mu...

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    2 bida

    Note: This is a long-term project, we are looking for people with sufficient knowledge and experience from past projects to work on our project together with a team. Project description: - Must take a proficiency and knowledge test to be considered for the project - Must work for a minimum 7 hours per day - Must commit full-time for minimum 3 months - Must have min. 2 years of MERN experience (mu...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    6 bida