LISTING PRINTING This is a company that provides PRINTING SERVICES to the REAL ESTATE INDUSTRY. Real Estate industry agenpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    593,743 LISTING PRINTING This is a company that provides PRINTING SERVICES to the REAL ESTATE INDUSTRY. Real Estate industry agen tugasan ditemui, harga dalam USD
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Design a 3D greyhound for 3D printing

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida

    Real Estate CRM Part 1 - multiple users (Staff 1, Staff 2, Closer 1, Closer 2 and etc) - Manually key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    5 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Saya perlukan imdividu atau syarikat untuk memasarkan dan mencari agen bagi produk Diabetes saya ke Indonesia..

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Saya perlukan imdividu atau syarikat untuk memasarkan dan mencari agen bagi produk Diabetes saya ke Indonesia..

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    6 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida

    Jasa percetakan Digital Printing dan Menyewakan rangka backdrop portable

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    jasa percetakan digital printing dan penyewaan rangka backdrop portable

    $2 - $3500 / hr
    $2 - $3500 / hr
    0 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    14 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Kami adalah perusahaan yang begerak di bidang teknologi 3D Printing akan melakukan expo/pameran pada tanggal 10-14 Febuary 2016 (5 Hari) di Cambridge City Mall, Medan. Memerlukan beberapa Freelance Marketing/Sales untuk ditempatkan di lokasi pameran. Anggaran dari Rp80.000-Rp200.000/hari (10.00WIB-22.00WIB) tergantung pengalaman dan skills. Ditambah

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    saya membutuhkan modal dan parter bisnis ntuk membuka agen aksesoris handphone di wilayah majalengka, penjualan kami lakukan dengan online ataupun bisa langsung datang ke toko kami, kami melakukan penjualan dengan sistem kejujuran mengambil untung dr pelanggan sewajarnya,

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Membuat website sebuah hotel yang mana terdapat fungsi multihotel seperti [log masuk untuk melihat URL] Terdapat fungsi gallery, video, promotion list, news listing dan hotel detail. Design website sudah tersedia.

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    nashik, Mahrashtra, India. 422001. Rahul Khole. 9168470285

    $181 - $544
    $181 - $544
    0 bida

    Menjual masker transparan ke seluruh pengguna - Restaurant - Hotel - Bakery - Rumah Sakit - Spa / Klinik kecantikan Mencari Distributor dan Agen agen Reserller

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    $150 - $150
    0 bida

    Need 5K Facebook likes. Counties: Malaysia, Singapore, Saud...Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey with: At least 2+ photos, At least 50+ friends, and Status updates that go back at least 2 weeks. NO BOTS OR FAKE ACCOUNTS OR REAL LOOKING ACCOUNTS. THIS MUST ALL BE REAL HUMAN BEINGS. NO FAKE AT ALL OR YOU WILL NOT BE PAID!

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    5 bida

    ...designer untuk menggambar hand grip dari airsoft gun yang rusak untuk keperluan 3D printing mengganti grip yang rusak tersebut. Jenis Beretta Tom Cat 3032. Boleh menggunakan software apapun, asal bisa di export ke .stl (tidak perlu render/warna)untuk keperluan 3D printing. Terima kasih. Untuk spesifikasi mohon di cari sendiri dan konfirmasi kepada saya

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    8 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend...developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    I require a one or two page web mailer describing our product and service with links to our website, the mailer should have a professional appearance and impose a call to action. A general understanding of our industry will be provided thru materials and text

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    ...Asian Women or Men, Private Investigator Goal: To become a known Facebook page for people who keep long distance relationships with Thai women or man or are interested in dating Thai women or man. 8-real estate Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL]

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Design t-shirt Tamat left

    Salam sejahtera semua, saya adalah pemilik sebuah syarikat dalam bidang tshirt printing. Saya ingin memulakan project membuat tshir branding saya sendiri, Saya mencari designer yg boleh buat design yang unique pada baju tshirt especially tshirt white or black color. I need design yang unique such as 3D look, funny design yg boleh diterima kalangan

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    2 bida

    Membantu untuk mencarikan agen pemasaran langsung (direct-selling) produk kecantikan yang handal dan terpercaya, agen pemasaran harus yang bonafide dan menguasai bidang pemasaran langsung (direct-selling) dengan baik

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    3 bida

    ...Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    I am looking for someone who has experience in using and building the app, who can build and support the app.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    23 bida

    We're looking for a Sales + Website Copywriter Are you passionate about content? Do you love to create, inspire and take charge? Are you constantly daydreaming about making an impact? This may be the gig you're looking for! My team operates in a collaborative environment. I treat my team just like a family - except we leave the drama a...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    18 bida

    I need a logo for my new business and am looking for something cute and minimal. My business is only one word and pertains to accounting and bookkeeping services. I need a fairly quick turn around (ideally a week). I think I want this design to just be my business name, however I'm open to your creative ideas. This log...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    74 bida

    I need a logo designed for a product that sells water disinfection filters for the livestock industry. Color palette is attached. The product name is "Pure Herd". I'd like something that feels more tech oriented. Sharp geometry, etc.

    $75 (Avg Bid)
    Dijamin
    $75
    0 penyertaan

    1. The price not showing 2. Not displaying correctly in mobile 3. Add languages English and Spanish 4. Add tracking option 5. Modify home page 6. Chat option needed

    $187 (Avg Bid)
    $187 Avg Bida
    8 bida

    ...someone that is capable of building a website from scratch. The website would sell game services such as carries in different popular games. It has to have Paypal integrated and a back-end chat where the customer would provide his account details and talk to the person in charge of his account. I'm generally looking for ...

    $614 (Avg Bid)
    $614 Avg Bida
    26 bida

    ...references that provides a discussion of the major contributory factors that build healthy behaviors and cultures within an organization. (Based on the lectures, readings, discussion, observations and insights) Cite between 3-5 factors and support them with references that provide evidence-based research in support of your position. The wo...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    35 bida

    Hello everyone, I am looking for a female model with the summer outfits for the sketches. The job roles and responsibilities are following: - Enthusiastic and willing to take responsibilities - Punctuality is must - Bring new ideas in the field of fashion with respect to trends in industry - should also be able to do article ...

    $11 - $19 / hr
    $11 - $19 / hr
    0 bida
    An article on Industry 4.0 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a ghostwriter for some articles on the subject of Industry 4.0 and different business aspects of that area. The articles are meant to be published on some popular topic-related websites. The articles could be targetted for readers with different knowledge of the subject. The article should contain at least 1200 words. ...

    $64 (Avg Bid)
    Ditampilkan Perjanjian Kerahsiaan
    $64 Avg Bida
    26 bida

    solving a task on the basic principles of cryptography as per specifications given

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    I am a certified continuing education (CE) trainer for the Texas Real Estate Commission. I am looking to brand myself with business cards. My class is regarding Secrets to Success: Renovation Financing. My course number is 36614. My instructor number is 5380. I was thinking a 2 sided business card and on the back o...

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    80 bida