Long term work hiring writerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    543,973 Long term work hiring writer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $684 (Avg Bid)
    $684 Avg Bida
    8 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya sedang mencari pekerjaan, saya ingin membantu bapaka/ibu dalam menyelesaikan pekerjaan dengan kemampuan yang saya miliki. semoga bapak/ibu berkenan mempekerjakan saya. terimakasih atas perhatiannya

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    19 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    key in data,invoice and anythink

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    3 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    bakat dalam entry data , dan dapat bayaran sesuai harapan

    $1156 (Avg Bid)
    $1156 Avg Bida
    9 bida

    yar koi kam labh dayen ha................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    6 bida
    Ge Design work Tamat left

    bergerak di bidang design web, photograph dll

    $427 (Avg Bid)
    $427 Avg Bida
    2 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    saya bisa menganalisa data,entry data , dan masih banyak lagi

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida
    $15 / hr Avg Bida
    3 bida

    Small, hardworking 501(c)3 team with high global impact in poverty reduction at the last mile seeks experienced, creative person with track record to help grow and diversify our financial base through both general and project-based fund-raising. Commission-based only.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Work From Home!!!! Please Dont Bid If You Are Not Billingual English/Spanish. We are a Virtual Call Center Looking English/Spanish Bilingual Sales Reps. We Sell Internet, Cable, Phone/CellPhone for customers in USA. Debe Ser Bilingue Ingles (Fluido)/ Espanol, (Nativo). Able to work on a 48 Hours Schedule Mush have good Work Ethics, Sales Experience is a Plus, Call Center Experience is a Plus Have ...

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Please apply only if you're experienced in Front End development in React and Ui/Ux for webapps (we already have a Ux Product Designer you will work with). Must have React framework, CSS for front end web design and we prefer a full stack experienced (8 years minimum) developer preferred who has back end experience in node.js and python/django. We develop web apps, solutions and products...

    $746 (Avg Bid)
    $746 Avg Bida
    22 bida
    hourly work 6 hari left

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    23 bida

    We are developing a website which is based on WordPress. The website is 99% done. It's for client hiring people for work delivery. We need you to debug issues, and improve the implementation based on feedback from our QA team. To ensure timely delivery, we will review the progress. We will test on our development server continuously. You need to continue the development and fix all is...

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    11 bida

    We are now hiring for our newest opening in our business. We provide customers with 10,000+ SMS per day, mainly to the United Kingdom. We are looking for a member of staff, mainly based in the UK (But not limited to the UK only) to maintain and keep running our GSM module and the dedicated server for the GSM connections to the gateway website We are offering a competitive salary to anyone appli...

    $41103 (Avg Bid)
    $41103 Avg Bida
    20 bida

    SEO writer for Bio and update to Wikipedia information, skills required are well-written experience with writing biographical information and credible

    $390 (Avg Bid)
    $390 Avg Bida
    7 bida

    About us: We are a supplement company looking to expand our list of prospects throughout Connecticut, and Rhode Island, as well as Long Island, NY We're looking to generate and increase the number of leads for our sales team. This project includes the following: - Find contact info of suitable chiropractors, naturopaths, alternative medicine practitioners, etc. - Share your list of prosp...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    17 bida

    We are hiring native English speakers to write regular articles for us. We'll provide topics, you will write 1200 - 1500 words article on each topic. We need 15-20 articles per month. All are about Entrepreneur and business related topic. Payment will be $7 per article. `we need articles all over the year. Only place bid if you can work with us long term basis. Thank you.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    19 bida

    we search for a talented freelancer(data entry-graphic designer-web designer......) based in India, Philippine, Pakistan,, Indonesia and Bangladesh to be members in a team fast-growing ...please posted if you interested

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida

    PHILLIPINES - LONG TERM GRAPHIC DESIGN POSITION We are currently seeking a graphic design worker to become part of our team. The position will be a trial followed by the opportunity to work with us long term 20+ hours per week, bonuses + incentives etc. We are an E-commerce business and have experience with outsourced work and staff. We prefer working with Phillipines staff due to operating hours...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    5 bida

    Looking for assistance in: - Creating my Travel social media calendar for posts/content creation - Looking initially for 20-30 posts - Some posts I will choose to have a detailed blog for the website. - Full details in the attachment. - If I like the quality we can have a long-term agreement - I need to know the duration required to prepare the expected deliverables.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    19 bida
    URGENT WRITER REQUIRED !!!!! 6 hari left
    DISAHKAN

    I need you to write some content for a website. Necessary things required before we could actually start writing work; 1. Candidates must create a Taboola Account successfully with our given guidelines. 2. Articles would be related to health, wellness and fitness niche. Serious Bidders please !!!! (Indians preferred) Pay is $20 per article. We are a marketing team looking for tal...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    19 bida