Looking for a simplistic single landing page for an aviation consultancy company. The page is to be simplistic professional nopekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    569,283 Looking for a simplistic single landing page for an aviation consultancy company. The page is to be simplistic professional no tugasan ditemui, harga dalam USD

    ...berbesar hati atas kerjasama anda bagi merealisasikan projek ini! Sebaik sahaja kami mencecah bilangan perserta yang diperlukan, projek ini akan tamat. Sekian, Terima Kasih, The Appen Global Team...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    saya ingin membuat logo disign

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    5 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Menulis sebuah novel dwilogi tentang single fighter. Berupa kisah seorang gadis yatim piatu yang selalu mengalami masa-masa sulit dalam hidupnya, termasuk kisah cintanya. Dia juga harus bertanggung jawab mengurus keponakannya, yg ditinggalkan oleh kakaknya. Hal yang menarik dalam novel ini adalah memaknai arti ketulusan. Di mana saat ini, ketulusan

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like http://bcfullc...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, ...meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan ...mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    Saya mahu halaman perniagaan Facebook yang dibuat untuk saya, dengan mudah menggunakan arahan. Ini adalah untuk pautan ke 2 laman web dan 1 kedai di Australia. Saya ingin melihat kerja sama anda sebelum ini sebelum saya melakukan kepada siapa pun silakan. Halaman tersebut mestilah dengan standard yang sangat tinggi dan dioptimumkan untuk menggerakkan orang ke laman web saya untuk jualan. Anda dial...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    1 bida

    vocalist band or single singer. hanya bernyanyi music japanese. pertemuan pertama gratis.(promo) only weekend.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Features: -Mass-scan -Multi-threads -Fast and efficient -Automated Exploiter -Private Language: Any.

    $324 (Avg Bid)
    $324 Avg Bida
    5 bida

    Hi Follks, Looking some one who can export products from third party website and make one excel sheet and also export product images in folder. Thanks

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    9 bida

    Preciso que desenhe a planta e cortes de uma estação de tratamento (ETA) no autocad

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    ...help to work on an Excel project that is a little disorganized with numerous sets of short VBA code. I would like to keep it simple and have you teach me what all the coding does while making it better, how to debug, properly write the code, where I can find VBA code to use and why one set of code would optimize the performan...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    ...your time to read everything) After stopping the platform of one of the graphic designers with whom I am working on a project of 2D video games, I decided to launch a competition to find a person who could replace it. /! Important information: I'm looking for a graphic designer having the same grap...

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida

    Do you work with Mercado Libre CBD? Can you get a successful trial file for our listing? Then this is the job for you.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    5 bida

    Am nevoie de o mică pagină de aterizare, care va contine un clip video Vimeo sau YouTube, un logo pe care îl dețin, foarte putin text si date de contact. Mai este nevoie doar de o imagine pentru site (cu titlu orientativ). Pagina, as avea nevoie sa fie adaptată și pe dispozitivele mobile. Te rog să aplici cu prețul care ești dispus să îl oferi și acela va rămâne. Dacă aplici cu u...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    10 bida

    The ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that data into rows in excel. The candidate will also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and p...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    19 bida

    We are seeking a dedicated, organized data entry clerk to join our growing organization. In this position, you will quickly and accurately transfer data from a variety of sources, including written and recorded reports. You must be able to correct existing data, update and develop new and existing databases, and be comfortable working independently

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    8 bida

    Hi, we need very simple coding improvement only bid if you have experience in ruby and must ready to start now there is 30 files total in template which to update you can see attached image of example

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    The ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that data into rows in excel. The candidate will also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and p...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    29 bida

    Phase 1: Convert video to Lottie JSON animation using AfterEffect. Phase 2: Building script that can play video overlay on HTML

    $711 (Avg Bid)
    $711 Avg Bida
    5 bida

    I need a logo designed for my company. The name is P&A Transport LLC

    $50 (Avg Bid)
    $50
    6 penyertaan

    I need a logo designed for my company. The name is P&A Transport LLC

    $50 (Avg Bid)
    $50
    11 penyertaan

    ...someone to set up email sequences for my funnels i have running. As well as make constantly make tweaks/tests/creations for funnel pages/sales pages. I need someone who can deliver results and bring valuable assets/strategies of their own that work. I need someone who can use infusionsoft, zapier, clickfunnels. Here's my info product. I am a barber

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    6 bida

    The ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that data into rows in excel. The candidate will also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and p...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    11 bida

    I need a logo [log masuk untuk melihat URL] designing for the company and its brand

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    18 bida

    This is not a high-income job but a steady one with long-term possibility. If you have acquaintances with great English, that's even better. Web development skills and experiences could be a big plus, especially with Javascript but it's not required. Please reach out to me for the details. Before applying your proposal please check...

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    7 bida

    There will be two ad campaigns, one targeting investors looking for below market value properties. And another targeting home owners wanting to sell their property. The target for the campaign will be to generate warm leads that leave their contact information on my landing page. I would like to do this as a<...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    7 bida