Must be written in C and work with codeblocks. Also needs to have comments explaining parts of the codepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    512,863 Must be written in C and work with codeblocks. Also needs to have comments explaining parts of the code tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] http://king18yat.c...com/00/malaysia/About%[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    SMTP Servers Setup

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida

    125k canada - Toronto + Ottawa 125k Malaysia - Kuala Lumpur Bukit Jalil Golf and Country Resort Parts of Bangsar, Dato Keramat, Hartamas Damansara, Ampang TAR non duplicate records.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    1 bida

    modify matlab code modify matlab code modify matlab code modify matlab code

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    Pembutan program dari bahasa pemerogaman c# misalnya : prohram absensi, program kasir dll

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat

    $19900 (Avg Bid)
    $19900 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    ...programma na C++, kotoraja byla perepisana iz koda na Java. Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++ tak, chtoby obe versii vydavali identichnye rezul'taty, i zhelatel'no uskorit' rabotu programmy na C...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Melanjutkan Program TA, Progress 50%. File Ada di lampiran

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    8 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Saya punya Seagate ...dengan kondisi rusak dan ingin siapa saja yang sanggup mampu merecovery data tersebut. Sudah banyak tempat recovery data saya datangi dan mengatakan rusak pada head (spare parts susah dicari). Siapa saja yg sanggup bisa datang ke saya kerjakan di tempat saya. Jika hasil bagus anda boleh menawarkan diatas harga yang saya tawarkan.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    C# project Tamat left

    Buat aplikasi menggunakan c# . harap contact ke email saya. sujaditan@[log masuk untuk melihat URL] untuk bahas lebih lanjut.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin Anda membuat aplikasi dengan .NET C# yang dimana aplikasi tersebut dapat mengukur suhu komputer yang saya pakai.. Dan Saya menginginkan dalam bentuk Source code... Sangat mendesak.. dan low budget..

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Looking for the iOS app developer. Need to convert the objective-c into swift and add some features. I have made 2 videos they are pretty long so please watch the whole thing first video [log masuk untuk melihat URL] Password JAGDEEP, second video [log masuk untuk melihat URL] Please watch both of the videos and then apply if y...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    target country is korea The keywords are 12 in Korean projects period 3 months to 4 months

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    35 bida
    for car parts 6 hari left

    I need a new website. I need you to design and build my online store.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    11 bida

    This is a special content writing project for American English Cu...content writing project for American English Customers. So I need only American Content Writers. I will have a voice call to check if you are from America. If you don't include the project title, you will be ignored! Only truthful freelancers will be acceptable, not automatic bidders.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida
    c language in Linux system 6 hari left
    DISAHKAN

    c language in Linux system c language in Linux system

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    The working period is three to four months. I do not want to waste my time. If you need more work, please do not contact me.

    $316 (Avg Bid)
    $316 Avg Bida
    34 bida

    Issue with htaccess When i press x bottom The product is not deleted, it needs to update the page from the top and then click on it Some unuseful solutions were - Updated file htaccess - Change the file name htaccess - turning off SEO price will pe negotiable

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    NATIVE writer needed for rewriting task. I'll pay 1.25-1.5 AUD per 100 words. If this one goes well, the selected writer will get continuous works from me. NON-NATIVE bids will be ignored. Newbies can apply but must show samples.

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    9 bida

    Development of high end Live Software projects for International clients. Experience in Core PHP and Codeigniter required. Must have worked in at least 1 live project. Ajax and JQuery knowledge will be an added advantage.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    5 bida
    Product Video 6 hari left

    I need to create product video for our industrial software (warehouse management system to be exact). The video will comprise of 3 parts in the story: 1. The typical pain points 2. Introducing our software and how it can benefit the clients 3. Close it out with selling statement I need this video to be<...

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    15 bida

    I have fiction book in 2 parts in Arabic and need proof reading and formatting as E-book and paper book.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    5 bida

    Read the title very well, I am making a video game and need someone to make me a 3d model this will need to be high triple A quality. The character will need to be importable into Unreal Engine. Triple A quality wanted.

    $398 (Avg Bid)
    $398 Avg Bida
    15 bida

    Using source code memoranda update the GUI to include some stats of users working on the user side of the program.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Ok. Sorry Just not comfortable paying $150 without a guarantee that the end result I will like. I think we would know with your first design if we were on the same page

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    45 bida

    hi, i want date , time and venue to be changed in my poster thast it hardly 15 min work or less i will send the poster to choosen one only 2 poster where date , time and venue has to be changed thaats it

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    10 bida

    We require the help of leads who needs shortcode sms route to US. We have the need urgently and if you have the traffic we can then give you routes.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Hi Rumman C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    1 bida

    ...content writers to work with me. The work will be on an adhoc basis at first, with the potential to move to regular, ongoing work in the long term. The scope of work is researching and writing blog articles of 800-1000 words on a given topic with specific require...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    11 bida

    Hi Sam C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Writing Help PhD level Political Science

    $41 / hr (Avg Bid)
    $41 / hr Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Update my website 6 hari left

    I am in Canada with global business interests, particularly in Mexico. I have one existing website to focus on for now for this contest, which is old and needs to be updated, and have other assignments ready to be awarded once I find the right website professional. I am looking for a website develop...

    $37 (Avg Bid)
    $37
    0 penyertaan

    hi , can you do a similar video to this [log masuk untuk melihat URL] for another reactor please let me know

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida