Need a translation of the story into 30 languagespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    445,398 Need a translation of the story into 30 languages tugasan ditemui, harga dalam USD
    $20 Avg Bida
    1 bida

    malayalam to tamil , kanada, telegu , hindi.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    23 bida
    $30 Avg Bida
    1 bida
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    writing some malay posting. story something in malay language

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I need a translation. Translate secara tertulis atau dengarkan suatu percakapan.

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    2 bida

    I need a translation. Nama saya Mega Oktavia Sari dan saya bisa membantu perkejaan ada dengan sebaik-baiknya

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Looking for translators for below languages Rajastani / Devanagari Marathi Telugu Gujrati Bengali Malayalam Oriya Kannada Kurdish-Kurmanji Kurdish- Sorani Kazakh Azerbaijani

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    8 bida
    Story Writing Tamat left

    Looking for a writing partner to create story for short film/graphic novel projects. Must be a team-worker and is open to suggestion, references and active in brainstorming sessions. Having already written before is a plus. Better if proficient in script-writing.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    3 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi...

    $5577 (Avg Bid)
    $5577 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya punya sebuah personal website [log masuk untuk melihat URL] dan ingin mendapatkan 30 orang yang mendaftar di bawah website saya tersebut sekaligus melakukan upgrade ke paid member baik bulanan maupun tahunan.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Hi Elizabeth S., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    I need someone that helps me to implement Qlik Sense cloud to analize tendencies and margins of a company. To do that, I have to get the information from a ERP ad-hoc that has a SQL server DB. Additional information: 1. The SQL server is in a server in the company 2. Once acquired the data, I need help understanding the tables in the DB. That way, we can make sense of the information.

    $448 (Avg Bid)
    $448 Avg Bida
    3 bida

    Hello! Looking for a native Thai translator to translate English to Thai translation. We need 100% accurate & meaningful translation. Not word by word. Google translation are not allowed. Native speakers only. Word:6000 Deadline ..asap Thanks & best regards!

    $15 - $25 / hr
    Sulit
    $15 - $25 / hr
    1 bida

    A simple easy to use voice translation app

    $225 (Avg Bid)
    $225 Avg Bida
    8 bida
    Fix the bug 6 hari left

    This is online administration program for selling fabric at local market. The objective is : 1. See the stock & add or subtract after sales & stock opname 2. Selling fabric by barcode 3. Record the selling 4. Print current selling item packing list and the invoice 5. Can handling sales return & purchase return 5. Reporting to manajemen

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    19 bida

    About the app: Podcast platform for Indian languages. Allow listeners to discover and listen to content across 12 categories like News, Learning, motivations, stories, etc. Responsibilities: Design and build advanced applications for the Android platform Collaborate with cross-functional teams to define, design, and ship new features. Work with outside data sources and API's Unit-test code...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hello! I need a Korean translator to translate my document from English to Korean. Machine or google translation is not accepted. Native translator is preferable. Happy Bidding!

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    10 bida

    Hi Desource Translation, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    DATA ENTRY CLERK 6 hari left

    Story began in 1979 when Dr Rolland-Yves Mauvernay, convinced that many useful therapeutic products were abandoned before reaching their full potential, decided to found the Swiss-based Debiopharm Group. Having started with only two people, Debiopharm is now a group of five companies active in the life science areas of drug development, GMP manufacturing of proprietary drugs, diagnostic tools and ...

    $1968 (Avg Bid)
    $1968 Avg Bida
    8 bida

    Modern Standard Arabic (Fuṣḥá) to English Translation - 250 Words This project is a research project on the Muslim scripture (Qurʾān) so we will only consider applicants for this role who have an understanding of Islamic terminology to ensure accurate translation (preferably an Arab with good English language skills). The freelancer will be considered for a permanent position via freelance...

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    45 bida
    Translation Job -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Native Chinese speaker, know how to speak Shanghai dialect and putonghua ,proficient in English language.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    19 bida

    We need multiple articles on the topic "How home Cleaners are not eco-friendly or sustainable". Short impactful blogs that lead to an alternative approach that is more eco-friendly. The target audience is people that need their homes cleaned. Our requirements: - Near-native English written language skills and good grammar skills - Experience in writing the articles related to environ...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    36 bida

    I need an expert data web scraper to use programming to pull data from a well known professional job's website in an automated fashion and output data to a csv file that can be used as an excel spreadsheet. I will provide more specific information to relevant candidates, including 3 filters to be applied by the program so that we only obtain data from the profiles that are relevant to us. A ...

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    32 bida

    Purpose of this assignment is to combine two attached scripts into one and display all the employee from First script ([log masuk untuk melihat URL]) and show which employee being deducted $100 from second script ([log masuk untuk melihat URL]) and show other employees generated from First Script who are not deducted and replaced the DOLLAR column with 0.00. Please see the attached requirement wi...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    18 bida

    We have a form that if a user copy and paste their user name into it with a space - it will show a failure login - We want to remove any white space on paste. This is a $10 Job

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    11 bida