Needs to be high resolution 400 dpi At 100% and the dimension are 600mm high by approx 5 meters widepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    528,184 Needs to be high resolution 400 dpi At 100% and the dimension are 600mm high by approx 5 meters wide tugasan ditemui, harga dalam USD

    Sayang ingin di buatkan artikel dengan penulisan SEO...keyword saya yang tentukan,,panjang artikel kurang lebih 400 kata...konten Indonesia

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Membuat artikel tentang tema kampus sebanyak 100 artikel 1000 kata

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    4 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    NASI NOR TELOR !!! HANYA DALAM 5 MENIT Bahan-bahan BAHAN DI BAWAH HANYA 1 PORSI....!!! 1.] porsi nasi panas 2.] butir telur secukupnya mentega 3.] pak nori isi 10 lembar 4.] garam 5.]merica 6.]kecap asin LANGKAH LANGKAH MEMASAK [log masuk untuk melihat URL] mentega, ceplok telur yg sudah dikocok. Sebelumnya

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    Kami membuka peluang kepada semua warga malaysia untuk memberikan nama baru bagi menggantikan nama "e-rezeki global high income". Nama mestilah COOL and TRENDY info program. erezeki global high income adalah salah satu sub program dibawah inisiatif erezeki yang di anjurkan oleh MDEC, agency kerajaan di bawah kementerian komunikasi danmultimedia

    $54 (Avg Bid)
    Dijamin
    $54
    119 penyertaan

    Menulis sejumlah artikel Aditya nur windu

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berik...saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida
    Writing -- 5 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    3 bida

    Saya mencari orang yang mampu menuliskan artikel berita singkat islam setiap hari minimal 20 artikel berita, 200-400 karakter per satu artikel. selama 2 minggu.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Pe...menggunakan online survey/ menggunakan link, diutamakan dengan menggunakan Survey Monkey (atau platform lain yang lebih baik). Survey ditujukan kepada 400 responden, pada tanggal 9 Juni 2016. Survey terdiri dari 5 bagian dengan sekitar 150 pertanyaan - kebanyakan rating dan beberapa isian. Mohon info nya secepat mungkin. Terima kasih.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subject...

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    ...dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusai hampir separuh benua eropa hingga ketengah tengah asia dalam penaklukannya..yang diproyekan

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    ....MP4 Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg komputer menggunakan Mini Mac.. Terdapat 2 layar. Pertama Layar touch screen 21.5L, rasio wide screen 16:9.. 21.5" Ini digunakan untuk melakukan kontrol (play, pause, dsb), mencari lagu, dan membuat playlist. Kedua Layar besar nya, 58" full HD ini hanya digunakan

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    ...untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat berharap mendapat hasil photoshop yang professional - Hasil resolution photoshop harus diberikan sama dengan resolution yang asli - Hasil photoshop akan diserahkan melalui dropbox atau seperti kesepakatan diskusi - Ideally, foto boleh di retouch dua kali (kita boleh

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    5 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Need 400 vote in facebook app... daily Reffal: [log masuk untuk melihat URL]

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    5 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    We have CAD elevations and references, and need rendering completed in 7 days for 3 angles.

    $331 (Avg Bid)
    $331 Avg Bida
    7 bida

    exactly what the title says. My emails keep getting automatically marked as spam by gmail. I am not on any blacklists, and my emails have not been "marked spam" by users. Please help.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    ...help to work on an Excel project that is a little disorganized with numerous sets of short VBA code. I would like to keep it simple and have you teach me what all the coding does while making it better, how to debug, properly write the code, where I can find VBA code to use and why one set of code would optimize the performance bett...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Build (update) a logo 4 hari left

    ...LOGO Update. Attached is the current logo files. I uploaded several so you could use the one that's easier. Just be sure to include the images, and slogan. The objective is to customize the current logo, keeping the same colors, images, tagline, and tagline placement. Options to consider; 1. Dimens...

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    0 penyertaan

    Green bureautique website

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hi, we are looking for a graphic designer to recreate the logo on this t-shirt. If you are able to create a similar high resolution logo we can use, please let us know how much it would cost. Thank you

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    41 bida

    Do you work with Mercado Libre CBD? Can you get a successful trial file for our listing? Then this is the job for you.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    5 bida

    ...you are not a dragon ball fan it will be very hard to explain to you! I need a dragon ball aura effect animations. The animations will be used as overlay. I need 5 different animations. The total animation consists out of: 1. build up sequence (the earth is shaking, the person glows, small pieces of rock levitate in the...

    $221 (Avg Bid)
    $221 Avg Bida
    9 bida

    Urgent! Read the attached file and ping me if you had understood.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    5 bida
    Trophy icon I need a logo designer 3 hari left

    I am starting an ecommerce general store. I need a logo for the store name "Shop Good Living". The design concept is wide open. Something that shows well for ecommerce of course. :)

    $44 (Avg Bid)
    Dijamin
    $44
    19 penyertaan

    ...I'm looking to get a design for POS stand for a tablet. The design should be stylish, trendy, and contemporary. Need to know all dimension of the product I need 2 different Stands designs; one will be mounted to a table and the other one is not. Also, i would like it to support multiple Ipad sizes and...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    1 penyertaan

    I need a logo [log masuk untuk melihat URL] designing for the company and its brand

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    18 bida

    ...with ridges and tapered bottom. I would like solid works drawing and images(png) of similar product with a hexagonal cross section instead of the existing square cross section. I need the side view and top view of the drawing/images (png). The bullet nose of the device is hexagonal tapered as well. The holes shown are not nee...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    4 bida

    ReyMedia needs an expert sales and marketing copywriter. We are in the process of making a video for our agency that's purpose is to get Orthodontic Owners to book a 15-minute screen share with one of our marketing experts to go over the exact advertising campaigns we've built for our clients and the results its brough...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Agency Locations & escort Locat...Agency page >>[log masuk untuk melihat URL] It needs to be separate. · Enable Meta title & Description fields for escorts & Agencies from SEO Yoast in Wordpress (Will confirm tomorrow if this point is still needed) · Place dynamic Alt Tag for all images (by Girl name/agency name/image name)

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    19 bida

    Each blog must be validated by me first before posting I will pay £10 for every 20 blogs (each blog needs 2 be at least a 4 minute read).

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida